Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мићко срећан због победе

Млади фудбалер Срђан Мијаиловић поново је одрадио добар посао на позицији централног бека. У тандему са Ли Адијем деловао је доста сигурно против робусних нападача „грађевинара“, изузев у 39. минуту када је заказала комплетна одбрана нашег тима.

– Срећан сам због победе. После тешке утакмице у прошлом колу, имали смо императив победе, због чега смо у првом полувремену одиграли испод очекивања. У другом полувремену смо кренули на све или ништа, изједначили, а онда у последњим секундама стигли до преокрета. Имали смо мало и среће, али мислим да смо је заслужили, и да нам се она вратила из неких ранијих мечева када је нисмо имали – изјавио је Мијаиловић.

Повезане вести

13 comments

Damir дец 5, 2011 at 16:47

Mlad, mlad, mlad pa dokle vise… Sta ako je mlad, jel mu to opravdanje za konstantne greske. Mlad je Neimar pa jede malu decu. Kad god je igrao izgubili smo vazne bodove. Decko jednostavno nema nista, ni pas, ni kretanje niti sut, niti ume da da gol. Sta zna ????????? Direktno je kriv za poraz u Subotici, ispao je kod gola Partizana, juce je kriv za gol i imao jos par ispadanja, Ren da ne pominjem. Cemu ulaganje u ovog fudbalera ? Ocigledno ima nekog u upravi koji ga forsira. U najboljem slucaju od njega dobijamo Nenada Kovacevica. Kome to treba ? Micko, Mendes, Savio, Mavio igraju… zato i imamo 8 poraza za redom od Partizana !

Reply
Stevan R. дец 5, 2011 at 17:48

Ti ne znas sta pricas???Ja sam vise sigurniji kada je lopta kod njega nego kod Vilote, Kovacevica, Petkovica, Adija….Nije on kriv za te golove!!! ili si ti neka grobarcina pa si nasao ovde da provociras….

Reply
Ryber Palunko дец 5, 2011 at 20:06

Ne slažem se ni s jednim, ni s drugim. Mislim da se Mijailović previše hvali, ali kuditi ga kao ‘Damir’, nema smisla. Ne postoji mlad igrač koji ne griješi, toga prosto nema. Večina nas se sjeća Dekija u njegovim godinama. Jbg, ne može se to porediti, ali ja se nadam pristojnom igraču i biću zadovoljan ako to postane. A ‘Stevane R’, kapiraš li da je nazavti nekog od nas ‘grobarčinom’, kao da si mu opsovao sve po spisku? Lakše to malo.

Reply
Damir дец 5, 2011 at 20:18

E moj Stevane, ja sam bio na Severu dok ti jos nisi pratio fudbal.. A te sto si nabrojao, tu se slazem, sljam, olos, ali ako mislis sa njima da poredis pravog prvotimca zvezde…. neces se sa tim otpadom nagledati titule

Reply
Brigate дец 5, 2011 at 13:28

Micko je jedan od najboljih fudbalera u Crvenoj Zvezdi.. Ovi koji njega okrivljuju za gol neka vise ne komentarisu.. Mozda jeste kriv ali koliko je puta ocistio? Momak je 93 godiste samo 1 godinu stariji od mene alo ljudi pa on je jos mlad.. Videcete kakav ce tek biti za par godina.. Tolika se dize prasina oko Darka Lazovica i Lazara Markovica.. Jesu oni odlicni fudbaleri nema sta buducnost Srpskog fudbala ali i ovaj momak spada medju njima.. Mozda je i bolje sto ga toliko ne dizu jer nije tolko pod pritiskom i samo igra..

Reply
Djole дец 4, 2011 at 22:48

bravo micko!

Reply
Stefan Vranje дец 4, 2011 at 21:59

Svaka cast Micko samo nastavi sa dobrim partijama….

Reply
bane дец 4, 2011 at 21:20

Napred Micko…. a ti Aca igraj malo PES nemoj komentarisati na ovom sajtu molim te….

Reply
Aca дец 4, 2011 at 23:50

Pogledaj snimak primljenog gola, sve ce ti biti jasno…Dobar je Micko igrac i napredovace, ali kazem da je on krivac za danasnji primljeni gol.

Reply
Aca дец 4, 2011 at 21:14

Zbog njega smo primili gol u 39 min. on je trebao da cuva igraca koji je postigao pogodak!

Reply
bane дец 4, 2011 at 21:20

ne pametuj bre….. igraj Micko samo napred!!!

Reply
delija19 дец 5, 2011 at 09:13

Па шта и да је због њега примљен гол?! Млад је перспективан, не треба му замерити. На грешкама се учи. Биће то играчина.

Reply
Arsen Venger дец 5, 2011 at 17:57

Ti kao da nisi gledao utakmicu??? Nije on kriv nego Petkovic…

Reply

Leave a Comment