Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Они истрчавају на траву „Енфилда“?

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић имао је потешкоћа у састављању тима за вечерашњи дуел са Ливерпулом на „Енфилду“. Због повреда у Београду су остали стандардни Милан Родић и Марко Марин, али у низу не тако пријатних вести из Ливерпула је стигла и једна позитивна. Капитан Вујадин Савић, који је такође био под знаком питања, одрадио је синоћ комплетан тренинг и очекује се да заузме своје место у стартној постави.

Према неким још непотврђеним информацијама састав црвено-белих би вечерас требао да изгледа овако. На голу је сигуран Милан Борјан, Двојац централних бекова чини ће Вујадин Савић и Милош Дегенек. НА десном беку је стандардни Филип Стојковић, док ће на левом своје место уместо повређеног Родића заузети Марко Гобељић. Двојац задњих везни биће Бранко Јовичић и Ненад Крстичић, док ће за креативне задатке бити задужен Лоренцо Ебисилио. Позицију десног крила покриваће Славољуб Срнић, а левог Ел Фарду Бен, док ће најистуренији били Ричмонд Боаћи.

Састав Црвене звезде за вечерашњи дуел:
М. Борјан, Ф. Стојковић, В. Савић, М. Дегенек, М. Гобељић, Б. Јовичић, Н. Крстичић, Л. Ебисилио, С. Срнић, Е. Ф. Бен, Р. Боаћи.

Повезане вести

Leave a Comment