Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Млађе категорије ФК Ц. звезда дочекале госте из Македоније

Братислав Живковић (у средини) тренер пионира ФК Црвена звезда

На терену са вештачком травом подно јужне трибине наше Маракане, кадети и пионири ФК Црвена звезда угостили су у диплом програму вршњаке Македоније Ђорче Петров.

Кадети Црвене звезде, које са клупе предводи тренер Ивица Момчиловић одиграли су нерешено 1:1 са вршњацима из Македоније. Једини стрелац за црвено-беле кадете био је Стевановић који је главом матирао голмана гостију након центаршута Узелца.

Кадетска селекција је у првом полувремену наступила у саставу: Рајовић, Петровић, Миодраговић, Вистић, М. Милановић, Димитријевић, Д. Милановић, Узелац, Стевановић, Николић и Зекић. У наставку игре црвено-бели дрес су носили: Шуљагић, Јакшић, Унгар, Шакић, Пишчевић, Јовановић, Симић, Стаматовић, Тишма, Бо и Караклајић.

Тренер Братислав Живковић је са својом пионирском селекцијом декласирао вршњаке Македоније Ђорче Петров резултатом 6:0. Посебно се остакао млади Лазар Ђуровић са четири поготка. Преостале поготке постигли су Рангелов и Јовић.

Пионирска селекција је наступила у следећем саставу: Николић, Маринковић, Новаковић, Јовановић, Стошић, Аљетић, Туфегџић, Ступић, Ђуровић, Ивановић и Дуроњић. У наставку су играли: Кантар, Стојановић, Золмајић, Јовић, Московљевић, Рангелов, Лечић и Тупушковић.

Повезане вести

5 comments

Bogi дец 14, 2011 at 10:31

Lazar Djurovic je dao 3 gola,a Stupic,Rangelov i Jovic po jedan,Ne verujte svemu sto pise u novinama.

Reply
:) дец 13, 2011 at 19:37

Bo? ko je taj lik ? 😀

Reply
Jovan дец 13, 2011 at 19:02

Zakleo bih se da je ovaj levo Guma Bogdanovic…

Reply
nscz дец 13, 2011 at 19:07

😀 pa jeste, a ovaj desno je Nenad Tomovic 🙂

Reply

Leave a Comment