Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Цвик: „Да не паднемо на провокације“

Полуфинална серија између Црвене звезде и Славије само што није почела и многи љубитељи хокеја у Србији и Словенији са нестрпљењем очекују дуеле ове две екипе. Наравно, тезније сигурно нису као што су то биле у време бивше државе и ондашње лиге, али верујемо да ће у првом сусрету у Љубљани бити изузетно напета атмосфера и да ће домаћин покушати да уради све не би ли спречио наше оклопнике да дођу до толико жељеног финала и титуле у регионалном ИХЛ такмичењу. Управо је на тако нешто упозорио и Андреј Цвик, лево крило Звездиног напада, који је за портал „czbgtv.com“ рекао шта мисли о предстојећим утакмицама са Славијом и да ли је изненађен што су елиминисали екипу Цеља која је ипак важила за фаворита.

– „Није ме много изненадило што су елиминисали екипу Цеља, у последњих пар месеци су доста подигли форму и знамо да утакмица код њих у гостима није била уопште лака. Ово је плеј-оф, то су скроз другачије утакмице од оних у регуларном делу, све екипе су максимално мотивисане поготово кад играју против нас, сви хоће да нас сруше. Кад бисмо наметнули свој темпо и свој начин игре, ја не видим да било ко може да нам стане на пут. Једино на шта треба да обратимо пажњу, поготово у гостима, су казне. Знамо да је на претходној утакмици било катастрофално суђење, али то су неке ствари на које просто не можемо да утичемо, једноставно да се навикнемо на то и не падамо на провокације”.

Екипа нашег портала жели пуно среће нашим хокејашима и позива све Звездине навијаче из Словеније, који су у могућности да у среду дођу у ледену халу „Залог“, да подрже наше оклопнике у овој полуфиналној борби. Момци су то дефинитивно заслужили!

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment