Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Да ли Пожега доноси преокрет?

Након паузе која је уследила због одигравања завршног турнира Купа Србије, на којем наши рукометаши нису учествовали, црвено-беле очекује пут у Пожегу и дуел са „фењерашем“ екипом Слоге.

Иако су до краја лигашког дела такмичења остала два првенствена кола, рукометаши Црвене звезде у наставку сезоне бориће се у групи за опстанак, али и поред те чињенице сваки освојени бод је од изузетног значаја. Већ десет првенствених мечева црвено-бели не знају за успех. Последњи пут као победници су терен напустили још 30. новембра претходне године и то управо у дуелу са противником којем ће сада гостовати. Екипа из Пожеге и даље на свом конту нема нити један освојени бод, па сходно томе могли би да кажемо да су црвено-бели у предстојећем сусрету фаворити и да нас неће још једном непријатно изненадити.

И поред актуелне ситуације на табели Супер рукометне лиге Србије морамо бити обазриви јер је екипа из Пожеге не ретко знала да изненади, а у прилог томе иде и чињеница да је међусобни скор у претходних пар сезона изједначен. Обе екипе су оствариле по пет победа, док је један меч окончан ремијем.

Остаје нам нада да управо предстојећи меч може бити прекретница за наш рукометни клуб и да ће од среде 27. марта клуб кренути барем резултатски да излази из незавидне ситуације у којој се налази.

– Супер рукометна лига Србије, 21. коло:
Слога Пожега – Црвена звезда
Дворана: Хала спортова Пожега
Датум: Среда, 27. март
Почетак: 19 часова

(фото: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment