Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеОбавештењаФудбал

Голеада у сусрету млађих кадета

Млађи кадети Црвене звезде одмерили су снаге са вршњацима из Санкт Петербурга и уписали минимални пораз (4:5) у веома узбудљивом и садржајном мечу.

Изабраници Марка Неђића отворили су меч на идеалан начин, а доминантна игра донела је прве плодове већ у 13. минуту кад је Лазетић на асистенцију Кнежевића затресао мрежу. Исти играч удвостручио је предност у 26. минуту. Центарфор црвено-белих ослободио се двојице чувара кроз дупли пас са Милетићем и погодио малу мрежу.

Сјајно полувреме крунисао је пет минута пре одласка на одмор Давид Петровић сјајним ударцем главом за 3:0 на асистенцију Ђурића.

Очигледно да је пауза знатно више пријала гостима, који су у другом полувремену апсолутно преузели контролу и за 18 минута постигли пет голова. Голеду је са два поготка започео Корољев. Две лопте у Звездиној мрежи од стране резервисте Зенита представљале су покретач за играче из Санкт Петербурга па су гости наставили са офанзивом која је донела још три поготка у Лукићевој мрежи.

Тачку на дуел ставио је Јанковић чији је погодак био довољан само да ублажи пораз црвено-белих талената рођених 2003. године.

Подсетимо, исти ривали одмерили су снаге у фебруару у Русији, кад су млађи кадети Црвене звезде остварили две победе. Звезда и Зенит ће укрстити копља и у суботу за кад је заказан меч кадета.

Црвена звезда – Зенит 4:5 (3:0)

Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Стрелци: Лазетић у 13. и 26, Д. Петровић у 35. и Јанковић у 71. за Црвену звезду, а Корољев у 44. и 51, Кузњецов у 57, Пантељичук у 60. и Халојев у 62. минуту за Зенит.

Црвена звезда: Ћопић, Живановић, Икановић, Д. Петровић, А. Ђурић, Милетић, Кнежевић, Ђурић, Лазетић, Н. Митуљикић, Станковић. Играли су још: Лукић, Бјелановић, Стојановић, Ј. Митуљикић, Јанковић, Бојовић, Б. Петровић.

Зенит: Павлов, Пантелејчук, Карсимов, Мурзаков, Кавижњиков, Михајлов, Михајловски, Стољаров, Јемилијанов, Кузњецов, Хвастухин. Играли су још: Ким, Хајлојев, Фајдејев, Корољов.

 

Повезане вести

Leave a Comment