Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Докић за победу над Пожаревљанима

Докић и Перуничић
Докић и Перуничић, фото "Журнал"

Рукометаши Црвене звезде су успели да савладају госте из Пожаревца у последњој утакмици 13. кола Суперлиге.

Стрелац победничког гола, шест секунди пре краја сусрета, био је сјајни Никола Докић. Понајбољи на сусрету био је поново Немања Суџум, који наставља да немилице тресе мреже ривала. Овај пут Немања је постигао шест погодака.

Црвена звезда – Пожаревац 26:25 (14:9)

Дворана: СЦ „Шумице”. Гледалаца: 240. Судије: Ненадић и Стефановић (Београд). Седмерци: Црвена звезда 1 (1), Пожаревац 6 (5). Искључења: Црвена звезда 12, Пожаревац 10 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић, Живковић 6, Милошевић, Пантелић, Надовеза 3 (1), Шћепановић, Павић 5, Косановић (9 одбрана, 1 седмерац), Пушица, Јерај (2 одбране), Шљиванчанин 1, Ћирић, Докић 2, Блечић 3, Анђелић, Суџум 6.

ПОЖАРЕВАЦ: Бабић (3 одбране), Глишић, Јовановић 3, Делибашић, Чупић, Ковачевић 3, Јелић 2, Кнежевић, Чаваљуга 3, Петровић 5 (5), Ранковић, Недељковић, Вучковић, Живковић (5 одбрана), Пљеваљчић 9.

(Статистика: „Журнал“)

Повезане вести

14 comments

nikola јан 1, 2012 at 19:36

molio bih admine da objave tabelu u rukometu,odbojci i vaterpolu u prvenstvu,ako nije problem.

Reply
Konstantin дец 23, 2011 at 18:07

Strasno, mora se uci u taj RK i videti gde je sta, koliki nam je dug (pretpostavljam da imamo dug, ne verujem da smo u plusu) , ko je trener, kako planiraju da obezbede sredstva za redovnu mesecnu isplatu igracima. Ja ne verujem da smo ove sezone doveli tako dobre igrace a da ih nismo placali i da nemamo dobrog trenera tako da sada dzaba sto imamo dobre igrace kada sa njima ne mozemo nista da uradimo… Na kraju za sve je krivo SD sortsko drustvo, oni trebaju da kontrolisu svoje klubove, da vide sta im treba i kako da se to obezbedi. Izgleda da kod nas funkcionise jos jedino odbojka i kosarka (u Covica imam poverenje jer znam da je sposoban covek) a fudbal funkcionise na silu, vestacki….

Reply
Gimbe дец 23, 2011 at 14:40

Bravo Suka brate samo napred..

Reply
Konstantin дец 23, 2011 at 13:06

Nisam strucnjak za rukomet a cak ga i malo pratim tako da se stvarno ne razumem bas najbolje ali uvek postoji ali. Kako mi se cini ovu smo jedva dobili i to protiv Pozarevca. Nesto ne stima u igri Zvezde i normalno je sto navijaci zele da znaju sta je to. Imamo dobre igrace, dobre strance, da li oni sami nece da igraju u punoj snazi zbog neisplacenih plata ili nam je trener los ili ima nesto trece ? Zelimo da znamo sta je u pitanju. Ocigledno je da se jedva borimo sa klubovima sa sredine tabele nase lige, SEHA liga je odavno prepustena da se kale mladji igraci, nadam se da ce to bar nesto dobro doneti. Evropski kup je zavrsen a nas kup mi je i dalje nepoznanica. Sta se desava u RK Crvena Zvezda i kakvo je trenutno stanje (finansijsko i kadrovsko) ? Hvala

Reply
Igor дец 23, 2011 at 14:31

Mnogo toga nevalja u nasem klubu. Na domacem terenu jedva pobediti srednju ekipu je jako lose. A mislim da smo i mi negde na sredini, nazalost.
Nevalja to sto par ljudi drze nas RK, i upravljaju kako hoce, sto nemamo trenera itd…

Reply
jurisi 100 дец 23, 2011 at 12:55

brukate zvezdu jedino sudzum vredi!!!

Reply
Журнал дец 23, 2011 at 11:27

Кад копирате од нас ствари, ставите одакле сте копирали !!!

Reply
Драган дец 23, 2011 at 12:01

Цењени господине, никакав проблем, јер као што видите испод слике јасно стоји одакле је преузета. Међутим лепо би било да је та сарадња двосмерна, па да сте у случајевима када сте преузимали изјаве и информације са овог сајта и објављивали на Вашем порталу и Ви чинили исто, као што нисте. Додуше, у штампаном издању је објављен извор једног интервјуа, иако на порталу није.

Хвала Вам што нас пратите, останите са нама и даље. Овде се Ваш рад често помиње, па можете сазнати шта навијачи Црвене звезде о њему мисле.

Reply
dejanRS дец 23, 2011 at 12:44

neka si mu ga…….hm,koji bolesnik e pa oni prepisuju,kako ga nije stid ako je stvarno neko iz ruznala da se javno eksponira ovde kada znamo koja su oni „veličina“ .
Šta reći o dnevnim novinama koji za svoje sunarodnike daju pogrdna imena setimo se pavla ninkova i masu jos stvari ……
Pošto očigledno gospodin posećuje naš sajt neka pogleda kako se transparentno i javno objavljuju komentari,a ne kao kod njih vodi se debata o komentarima koji odgovaraju režimu ,i rušenju naše slike ali GOSPODO malo se ste zajj…..b…ali,neznate šta je ljubav i vernost prema klubu………..uhhhh

Reply
Igor дец 23, 2011 at 12:57

Ruznal, pali sa ovog sajta!!! Sramota je sto imas uopste obraza da kritikujes ovaj sajt. Prvo pogledaj u svoje dvoriste, pa onda kritikuj okolo.

Reply
DSCU дец 23, 2011 at 13:33

Vajdu bre sabane grobarski. Na tvoj grobarski ruznal pa tamo smrdi…!

Reply
Sever je Zvezda дец 23, 2011 at 13:45

vidi bu… mrzim Ruznal i BOJKOTUJEM GA…

Reply
Бранимир дец 23, 2011 at 23:15

Наш’о се журнал да некога учи послу како треба да се ради!

Reply

Leave a Comment