Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Распоред у плеј-офу

Наши фудбалери обезбедили су прво место пред плеј-оф и пре последње утакмице, односно сусрета 30. кола Суперлиге, а сада је познат и распоред утакмица у преосталих седам рунди.

 

Црвено-бели са лидерског места дочекују поделу бодова, које су обезбедили још раније без обзира на исход дуела са Пролетером који је савладан са 4:0.

Како су пре овог меча на Маракани одигране све преостале утакмице 30. кола домаћег првенства, познат је и пут изабраника Владана Милојевића у борби за одбрану титуле.

У првом колу плеј-офа, односно укупно 31, фудбалери Звезде дочекаће другопласирани Раднички из Ниша 13. априла. Наредног викенда, према плану 21. априла, црвено-бели иду у госте Чукаричком.

Након тога се игра у ритму среда-викенд, што значи да ће шампион Србије у 33. колу дочекује вечитог ривала. После Ускрса, 1. маја, наши фудбалери би требало да гостују екипи Војводине на „Карађорђу“.

Четири дана касније на програму би требало да буде 35. коло, односно пета рунда плеј-офа и тада ће на Маракани црвено-бели дочекати петопласирану Младост из Лучана.

Последње првенствено гостовање у домаћем првенству требало би да буде Пролетеру 11. маја, док је последњи суперлигашки меч заказан за 19. мај на Маракани против Напретка.

Подсетимо, Црвена звезда као првопласирана у плеј-офу има четири утакмице на свом терену и три у гостима, а другопласирану и трећепласирану екипу дочекујемо на стадиону „Рајко Митић“.

Повезане вести

2 comments

Goran апр 8, 2019 at 01:44

Који кретенски систем са овом поделом бодова. Имали смо 9 бодова више од Радничког, а након поделе само 4. Да Нишлије нису ремизирале прошло коло у Шапцу, са плус 7 разлика би се спустила на само 3 бода вишка! То би значило да си читаву годину играо за џабе ако изгубиш једну утакмицу од Радничког и препустиш им прво место. Тим пре што би онда и Партизан пустио нишки тим док нама остаје дерби. Испада да се са дељењем бодова кажњава само 1. у лиги, док се сви остали награђују.

Reply
Goran137 апр 9, 2019 at 05:18

Slazem se to je Miloje nedavno pricao kako od ovog sistema svi profitiraju osim prvog tima na tabeli…Mi treba da shvatimo veoma ozbiljno tu prvu utakmicu sa Radnickim i da pobedima kako znamo i umemo jer sa +7 na 6 kola do kraja titula bi bila nasa 99% jer bi morali 3 ili 4 puta kiksnuti do kraja a Radnicki svih 6 da pobedi da bi bio prvi sto je tesko za njih,znaci pobeda u prvom kolu nam zavrsava 99% titulu i mozemo ostalih 6 da se uigravamo za kup a ostali nek’ se krkljaju kako znaju…Ako bi ne dao Bog izgubili i oni nam prisli na 1 bod Partizan bi gledao da nas isto pobedi a njih bi pustili iz inata,ne bi me iznenadilo cak i ako bi bilo nereseno mi i Radnicki da grobljanci izginu da nas pobede ili nam bar otkinu 2 boda a njih da puste da nam zakomplikuju borbu za titulu,pa cak i da premiraju druge klubove da nam otkinu bodove,njima je bitno ako ne mogu oni da ne osvojimo ni mi,jednostavno su takvi…Vidim sad prozivaju po portalima da ako smo posteni da pustimo Radnickom da uzme titulu,ha,ha,ha,koji kompleksasi…Sad se setili postenja i da neko drugi treba da bude sampion,bas sada kada se oni raspadaju a mi treba da osvojimo drugu uzastopnu i idemo opet u kv. za LS,nesto se ne secam dok su krali onih 6 godina da su nekom drugom hteli pustiti da osvoji a mogli su Vosi npr. i titulu i kup,licemeri teski…

Reply

Leave a Comment