Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Вилотић у Москви?

Милан Вилотић - поглед ка Русији

Несташни дечко Црвене звезде, двадесетшестогодишњи Милан Вилотић први је доспео на трансфер листу тренера Роберта Просинечког. Иако је био већ виђен његов прелазак у редове француског Дижона, изгледа да ће ипак доћи до драстичне промене курса.

Како се незванично сазнаје, за Вилотићеве услуге најозбиљније је заинтересована екипа Локомотиве из Москве. Московљани још од лета имају проблема са дефанзивном линијом, од када је Марко Баша напустио редове Локомотиве и прешао у екипу Лила.

Вилотић се тренутно налази на одмору и нестрпљиво ишчекује решење свог статуса, а московски клуб жели да у пролећним борбама кроз руски шампионат обезбеди учешће у квалификацијама за Лигу шампиона, а као узданицу у тој борби управа Локомотиве управо види Милана Вилотића.

Повезане вести

20 comments

Aleksandar дец 28, 2011 at 11:11

Vilota bio si mi omiljeni igrac,sve dok nisi napravio onaj incident sa Robijem.
Zelim ti sve najbolje i da krenes stopama Nemanje Vidica iz Rusije u neki Engleski klub.

Reply
Alex Krycek дец 28, 2011 at 02:25

Збогом Вилота! За мене ниси био неки играч ни пре болести, а камоли после. Још и онај сукоб…
Мада ево један занимљив податак: кад је Вилотић био на терену у дресу репрезентације, Србија није примила гол :Д

Reply
gledalac дец 27, 2011 at 23:00

Dok god se igraci Zvezde dodvoravaju navijacima necemo imati velike igrace i velike utakmice, pa jel slusao neko Mihu pre neki dan…ccc…Mora bre da ih boli uvo sta mi kazemo ali da vole da pobede i da su najbolji vise od svega, jer navijaci su kao zena( naglasavam zena ) sto si gori prema njoj ona te vise voli, a cim joj se ti dodvoravas odma’ svrlja sa strane, jer vise nisi zanimljiv…Razmislite malo….

Reply
Ljubo90 дец 27, 2011 at 22:50

Hvala ti NEnade,legenda si.. ;)Ma suvisno je pricati o njegovim ljudskim kvalitetima!Majke mi mile,plak’ bi sad’ k’o dete malo.Pa jel’ moguce da se sprdaju sa njim na takav nacin.JEdan je Dzajic.Ali smo MI G..ri!!!KAo i grobari(boli me za njih,ali bi oni trebali demolirati automobile,bacati i bombe ako treba po Djuricevim kucama,ma sve Zekstre popaliti.) JA verujem Dzajicu 100%,znaci kada je on odlazio,bili smo u + 2M!!!!MA ja ne znam sta vise da mislim o svemu ovome.Vlast je najveca droga,jesam bio zahvalan Lukicu ,ali je on covek bez ponosa i karaktera!!!Na prozivke sa derbija se ne osvrce jer je egzistencija u pitanju,plata,premije itd.Kada ce biti ta sednica vise,da se na sve nacine izdejstvuje dolazak ove velicine.I to za PREdsednika!!

Reply
AJDE MALO SALE PRE NOVOGODISNJE PRAZNIKE (SASA) дец 27, 2011 at 21:36

Sta su grobari radili u doba kada smo mi pokorili Evropu ? MUCKALI KOLU. Recite delije sutra u novinama partizanov novi sportski direktor je Ivan Adiz o.O Smesno alii 🙂

Reply
Александар М. дец 27, 2011 at 21:58

Ajde da gledamo u nase dvoriste…

Reply
Милан дец 27, 2011 at 21:36

Шта је са Џајом?Овде нема његове изјаве коју је данас дао…

Reply
sasa дец 27, 2011 at 21:32

Vidim komentar da je vilota prosecan igrac,jeste gresio,pa i C.R nekad se oklizne pa sta sad boze moj..Vilota idi,nek ti je srecno,jako sam te bio zgotivio radio pano o tebi iz informatike,ali si me jako razocarao,ali dajem glavu da je on jako veliki zvezdas <3 putuj nestasni decko,ali jako kvalitetan.

Reply
MIRKO дец 27, 2011 at 21:43

a dobro .. hajde ti meni objasni kao je moguce d ana derbiju on udje u 6o minutu a scepovic ga pretrci 5 minuta posle toga kao od sale. pritom scepovic igra celu utakmicu … i jos milion takvih stvari. daleko mu lepa kuca

Reply
Danijel дец 27, 2011 at 22:32

A reci ti meni sta je Bajkovic uradio u toj situaciji? Taj gol je 100% Bajkoviceva krivica!!!

Reply
Coda дец 28, 2011 at 00:15

Sta serete? Znas kolko nekoga zabole tuki ko je bio kriv,ta utakmica je proslost!

Reply
dera дец 27, 2011 at 21:23

Samo da dobiju neke pare na njega. Ako ce Lokomotiva sa njim da juri ligu sampiona… ? Onda smo mi sa njim „prosli i grupnu fazu“ … Prosek igrac za nasu ligu, za LS – 0 … Realno
Da je malo ozbijniji i posveceniji poslu, mozda bi i bio bolji …

Reply
Raka Delija дец 27, 2011 at 21:20 Reply
Djolle дец 28, 2011 at 12:21

Meni se naročito sviđa poslednja rečenica u tekstu, onaj posle zareza …pa da na leto Zvezda izađe u Evropu s homogenim i potpuno spremnim sastavom. E tako se radi, timovi koji igraju kvalifikacije i još ako uz to imaju finansijske probleme sada prave tim koji će da proba da iznese kvalifikacije. Konačno su se opametili!!!

Reply
Nenad дец 27, 2011 at 21:07 Reply
milos дец 27, 2011 at 21:04

pa kad su coravi,da ga vidim sad kad se nadje medju strancima kako ce se osecati kad ga neki domaci igrac napadne….prosecan fudbaler i veoma los covek…

Reply
crni_redstar дец 27, 2011 at 21:03

Da si covek ,pozeleo bih ti srecu…ovako ko te j***!

Reply
LaneDS дец 27, 2011 at 21:00

Jadna Lokomotiva…

Reply

Leave a Comment