Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Катаи у Звезди?! Објашњење!

Катаи

Како сајт МЦЗ ексклузивно сазнаје, постоје контакти нашег клуба и Олимпијакоса у вези са позајмицом њиховог играча Катаија. У том смислу и ситуација је прилично јасна, тачније наш клуб има тачно прецизиране услове шта жели, а шта не и колико може финансијски да издржи читав тај “трансфер“. Дакле, Црвена звезда жели Катаија на позајмицу минимум годину, годину и по дана, и да преузме обавезе плаћања његове плате, без плаћања позајмице. Овим би Црвена звезда добила играча на један значајан период, а отпала би могућност да се Катаи разиграва шест месеци и потом врати у Олимпијакос, а од свега тога наш клуб не би имао никакве користи.

Дакле, како је и генерални секретар Стефановић рекао, прелазни рок је завршен, пре него је и почео. Звезда је довела шта је могла, а ако се неке ствари поклопе, биће још долазака, али и одлазака. Колико је цела ова ситуација са Катаием остварива, одлучиће Олимпијакос. Закључак је ипак, да је ово један веомао квалитетно и испрограмирано изведен прелазни рок, у складу са могућностима клуба и завршен на време, тако да се неће поновити ситуација од прошле године, са разним нагађањима.

Повезане вести

55 comments

Tutkum дец 29, 2011 at 18:03

Mislim da nam ne treba ovaj katai , jer on nije za zvezdu i nije neki igrac .. aa sto se tice ovoga brazilca , naravno da ne , brazilci nam samo kvare igru , treba dati sansu nasim mladim igracima , ii ja sam siguran da bi vise pokazali nego ovi brazilci 🙂

Reply
Žile дец 29, 2011 at 17:17

Levo imamo Perovica,Paseka,a Borhu na klupu ili u spic ako budemo igrali 4-4-2 (ako bude masao po obicaju opet na klupu).U svakom slucaju mislim da nam Katai ne treba jer nije vrhunski igrac pa da pravi razliku,bolje nasi klinci da ulaze sa klupe i igraju.

Reply
Žile дец 29, 2011 at 15:42

Mene samo plasi da ovo sa Kataijem nije uvod u odlazak Lazovica,jer ako Laza ostane ovaj nema sansi da zaigra.A ne znam ni sta ce nam,pa ni u Vojvodini nije bio standardan,odigrao 3-4 dobre utakmice i kao i mnogi klinci poleteo preko i naravno pogresio.Ovo prolece ce nam konacno pokazati kakav je Robi trener(najzad su mu doveli skoro sve sto je trazio),ja uopste ne sumnjam u njega;a videcemo i kako ce sever da reaguje na ovo zavlacenje Dzajica(ako u 1. kolu ne zagrmi sa severa Dragan Dzajic,i Lukicu odlazi-znacemo da je neko uzeo pare)

Reply
Milan дец 29, 2011 at 15:55

Ma Lazovic jeste odlican ,ali nije nazamenjliv ! Pa tu je Jankovic ,Djurickovic ,Vesovic nije los ,a i mlad je …

Reply
atza87 дец 29, 2011 at 16:42

Katai je vise levo nego desno krilo, pa bi ja pre rekao da Borha treba da se plasi za mesto neko Laza.. 🙂

Reply
ultra дец 29, 2011 at 17:12

ti znas da je neko uzeo pare ?? imas proverenu informaciju iz malog mozga….

Reply
igordelija дец 29, 2011 at 15:02

i ja se slazem za tog asamou pojma nema i koliko nam treba da se opametimo ti brazilci i afrikanci samo prave probleme kasne sa odmora ili utakmica reprezentacije onaj mazenga hoce da ide pa idi nista nisi pokazao ni u poljskoj nije mogao da igra.jedini pravi igrac sto smo doveli od tih stranaca je evandro covjek igra trudi se i nikad ne kasni to je profesionalac

Reply
Vanja дец 29, 2011 at 14:40

Sada slijedi tezi dio prelaznog roka a to je kako da se otarasimo Ignjatijevica,Savija,Kadua,Reljica,Jeremica,Vilotica.. jer ne samo sto nemaju fudbalske, oni nemaju ni ljudske kvalitete da budu u Zvezdi, onaj ignjatijevic je vise stetio u zadnje godinu dana nego kada je igrao jer je sramota kako je sa Viloticem narusavao ugled Prosineckog i koliko je stvarao negativnu atmosferu medju igracima.

Reply
Marko Vozdovac дец 29, 2011 at 18:58

Mislim da bi Kadua morao da izvadis iz te price o nedostatku ljudskih kvaliteta… Posle svake tekme na kojoj je Kadu zamenjen, a dok smo mu zvizdali, dodjem kuci, pogledam pregled i onda coveku vidim suze u ocima. Uz Gaja i Isaha stranac koji ubedljivo najvise voli nas klub, mnogo vise od vecine domacih igraca.

Reply
Alex Krycek дец 30, 2011 at 00:06

Šta je radio Ignjatijević, nisam informisan?!

Reply
motl12 дец 29, 2011 at 14:08

A da li ćemo imati pravo otkupa ugovora u toku pozajmice?

Reply
delija86 дец 29, 2011 at 13:43

Ja nikako ne mogu da udjem na RSB,registovao sam se al opet nista,moze neka pomoc,hvala unapred

Reply
delija86 дец 29, 2011 at 14:10

hvala 😉

Reply
ChargerNS дец 29, 2011 at 13:40

Ja se iskreno nadam da je ovo nečija pošalica sa tim Natanijelom Asamoom! Za ovog Asamou je i Mezenga ubica golmana a lepo sam rekao da pojma nema. Predstavili su Mezengu kao pojačanje decenije kad ono ćorak. Mogu samo da mislim kakav je ovo tutuban. Taj pojma nema ni na Youtube-u a svi znamo da je to sve montaža i žestoki marketing. Jao bože ko sve neće zaigrati u Zvezdi?!

Reply
Немања дец 29, 2011 at 14:12

На основу чега си ти закључио да је Мезенга ћорак? На основу тога што на последњих 20 минута, колико игра у просеку није постизао голове? Или на основу победе коју нам је донео на Вентспилсом у Летонији, евро-голом против Смедерева, другим голом против њих…? Колико је он то лопти добио, па је промашио зицере да би се могло рећи да је ћорак?! Само ћу ти рећи, не може свако да буде најбољи играч Бразила са 17 година, а после да заборави да игра фудбал!!!

Reply
crni_redstar дец 29, 2011 at 14:42

sta to pricas? ronaldinjo zaboravio da igra fudbal a bio najbolji na svetu,adrijano…sta ako je dao gol venspilsu? kao da ga je dao realu jbte! nista nije pokaza….skroz je nezainteresovan,lose se krece,ne efikasan,tupi ga sa oprostenjem,a mogao je na treninzima da se dokaze,zasto ga robi ne zeli ako je toliko kvalitetan? ja se slazem da je veeeliki corak,i voleo bih ako dodje stranac da bar bude duplo bolji od naseg igraca,ovakivih kao mezenga imas na kilo,samo nek on pali,bolje da gledam nase klince kako promasuju nego strance.

Reply
Srbin дец 29, 2011 at 15:53

Mezenga nije dobio sansu..on je extra igrac…Ima odlican njuh za loptu…uvek je na mestu…pa kad se sve sabere odigrao je 5-6 punih utakmica u zvezdinom dresu i dao je 5 golova…sto je u proseku gol po utakmici…shvatite svi jednom da ovu polusezonu nije mogao da igra zbog kaludjerovica jer je ovaj morao da se proda…on ako ostane…bice bomba na prolece….zivi bili pa videli….sto se tice paseka..svi cete ga pljuvati osecam..nemoze stranac za 6 meseci da se privikne na srpski fudbal..malo vremena treba i bice sve ok..samo polako..

Reply
ChargerNS дец 29, 2011 at 16:05

Bilo ko se razume u fudbal bar malo, zna da je najkritičniji period za mladog igrača 17-19 godine života. To i ako je bio najveći talenat ama baš ništa ne znači, bili smo i ti i ja i pola sajta jako talentovani pa umesto da ladimo … u toplijim krajevima jer je polusezona, Mi piskaramo po ovom sajtu. Mnogo stvari treba da se poklopi da bi talentovan igrač postao dobar igrač. Nije pokazao ništa ni u Zvezdi niti u Poljskoj niti u poslednjih 3 godine. Možda ti nije paalo na pamet da je problem u njemu a ne u trenerima. Na kraju krajeva, možda i nije dobio šasnu ali je za to kriv Prosinečki koga toliko branite. Meni NIKAD ne bi igrao pajser umesto extra igrača ali izgleda da i nema neke razlike između Kaluđerovića i Mezenge. Vama je svaki igrač extra koji ima fizičke predispozicjie i zna da se zagradi. Imate svoje mišljenje koje je dijametralno suprotno od mog, Ja to stvarno poštujem, ali dok se ne dokaže suprotno Mezenga je VELIKI PROMAŠAJ. Jedino merilo su GOLOVI koje je on nakljuckao ali tek pokoji.

Reply
Dragan дец 29, 2011 at 13:25

Adzicu hvala ti sto si otiso… 🙂

Reply
josif дец 29, 2011 at 13:20

Ja mislim da se previse uzbudjujete na svaku informaciju.Sve je ovo sto se desavalo minulih dana dobro,dolaze mladi igraci Maksimovic i Milivojevic koji ce imati prilike da se pokazu jer su jos mladi i treba ih istrpeti i dati im maksimalno poverenje.Sto se tice Kasalice,decko vec ima 24god(ako se nevaram)i doveden je kao gotov igrac,e sada pitanje je dali je on bolji od Kaludjera i Mezenge u sta ja licno sumljam i dali moze odmah da predvodi napad Zvezde ali da to bude osetno bolje od predhodno potrenciranih igraca ali valjda Robi zna.Sto se tice Kataija mozda bi Zvezdi odgovarala pozajmica na godinu-godinu ipo nikako na 6 meseci.Nemojmo se zavaravati da ce prolece biti bogzna kakvo,opet ce biti padova ali nadam se da ce Robi shvatiti da mora da ima rezervnu taktiku,jer u Evropi i protiv Partizana nekad treba da se prilagodis igri protivnika a i prema zeljenom rezultatu.Sve u svemu valjda Zvezdi slede bolji dani.Pozz.MKD

Reply
kole дец 29, 2011 at 13:17

Nemojte se cuditi kad mcz ne objavljuje nesto sto su objavili drugi jer poslednje sto zele je da nas naloze kojekakvim inf pa onda da se razocaramo,kao sto vecina medija rade. To se vidi,momci su korektni.
Sto se tice Kataia,to je onaj igrac za koga je Krasic rekao da bi ga preporucio Juventusu,i ne sumnjam da je talenat,i jedino je ispravno da kod nas ostane sto duze. Protiv sam sestomesecne pozajmice ma koliko da je talenat. Raduje me dolazak onog decka iz Banata jer se i za njega vidi da je dobar. O Maksimovicu necu trositi reci,i sto se mene tice kada bi Kostic dosao i Marko Petkovic,ne mora vise niko. Ne znam kakav je taj Asamoa. Zamolio bi admine da kazu ako znaju koja je prica za Kostica,da li pregovara…jer sam negde prositao izjavu njegovog menadzera da smo zainteresovani.
Sto se Dzajica tice,ako ode u fss to ce nam biti najveci udarac Karadzica,veci i od namestaljki i svega loseg sto nam je naneo,ali sa druge strane nije nama niko kriv sto ga nasa uprava ne zove. Smatram da su u fss svesni ako Dzaja udje u upravu Zvezde to povlaci mnoge poteze i sponzorske i sportske pa brze-bolje pokusavaju da sprece. Jeste,bas su ga se sad setili. To je moje misljenje,mozda gresim.

Reply
Igor дец 29, 2011 at 13:14

Sta ce nam Katai??? Pa umesto da razigravamo nase mlade igrace, mi cemo razigravati tudje?!!! Pa i da dodje na 2 godine, mi necemo imati nikakve koristi od njega.

Reply
Milan дец 29, 2011 at 13:05

Momak je juce bio u teretani u hotelu park u Ns… Pridjem i pitam ga, kao gde ce na pozajmicu: On kaze u Vosu cu na 6 meseci… Ja reko, pa jesi cuo da te Zvezda trazi? Kaze druze, ma to e teska mafia, ti nikog ne placaju 😛 Ovo je istina! E sad mozda on momak nie ni svestan da se ne pita nista u vezi toga, al tako je meni rekao, ja sam se opasni bo skenjao, ne zbog toga sto on mozda nece doci, nego zbog tih reci:P:P:P

Reply
Драган дец 29, 2011 at 13:29

Oно што могу дебелим мастилом да потпишем јесте да ако Катаи негде није примао плату, то је у Војводини.

Reply
delija86 дец 29, 2011 at 13:36

Grobarcic mali,sad je on kao neko mudo da moze da nam kalja obraz,dodji u zvezdu da te isutiramo!!!!!!!!

Reply
milan дец 29, 2011 at 13:42

Ma da smo mi mafia, ne bi se ti decace nista ni pitao…

Reply
CRAZY-NORTH дец 29, 2011 at 12:44

OVAJ STEFANOVIĆ JE ODRADIO BOLJI TRANSFER PERIOD ZA NE PUNIH 2 MESECA,NEGO LI ADZIC ZA 2 GODINE…
http://www.youtube.com/watch?v=91OdWXoF3yY&feature=related

Reply
TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI дец 29, 2011 at 13:05

To je Robi odradio prelazni rok. Stefanovic je zaduzen za finansije, placanja, procente… a Robi je taj koga su igraci, menadzeri, vlasnici klubova ispostovali, jer ne mogu takvoj legendi da postavljaju nerealne uslove i da nesto folirantski zatezu, nego kada svi oni pocev od igraca pricaju sa Robertom odma se postavlja odnos da igrac dolazi kod Legende Robija u veliku Crvenu Zvezdu.

Reply
Nenad дец 29, 2011 at 14:00

Kliko vecina Ganijaca ima problema sa tehnikom, sakoro svi igraci koji su dovodjenu u Srbiju ili dovodjeni u vezu sa Srbijom nemaju nikakvu tehniku, kad se bolje pogleda od silnih napadaca bolju tehniku ima Li Adi koji igra stopera…

Reply
Zeljko дец 29, 2011 at 12:39

Na forumu R.S.B. pominju Asamou eto udarne vesti.

Reply
superstar дец 29, 2011 at 12:50

kog?

Reply
superstar дец 29, 2011 at 12:51

da, da.. tek sada videh.. :p

Reply
Mitar дец 29, 2011 at 13:00

Ljudi nemamo para za pojacanja, duzni smo ko Grcka, a vi ne prestajete da mastate. Pa voleo bi ja da nam dodje Miroslav Klose i veteran Pipo Inzagi ali koliko je to realno???
A to sto kazete „da ga razigravamo 6 meseci“ pa ja ne znam da li vi planirate da mi pobedimo Partizan najzad i uzmemo bar neki trofej ili da „razigravamo igrace“??? Da se ja pitam doveo bih ga i za tih 6 meseci, pa sta sad treba mi jos da ucenjujemo Olimpijakos?

Reply
Igor дец 29, 2011 at 13:22

Nemamo para, ali Asamou dolazi kod nas (prvo na probu), svidelo se to tebi ili ne.

TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI дец 29, 2011 at 12:56

Ne bi bilo lose da ga uzmemo, trba mu vremena da nauci, ali je mlad, i mislim da bi mogao lagano u par godina da postane igrac koji bi vredeo mnogo vise nego sto bi ga sada platili.

Reply
Dark дец 29, 2011 at 13:27

I mene su zvali ovih dana. Licno me zvao Stefanovic i kaze da sam „velika Robijeva zelja“.
Ne znam sta da odgovorim. Nocima vec na spavam. Ubi me neki neizdrz jer mi i iz FK Resnicki iz Resnika nude jako povoljne uslove.

Reply
Бранимир дец 29, 2011 at 20:32

Ама, прихвати понуду, захвали се Реснику, па шта год буде.

Reply
Stex_CZV дец 29, 2011 at 12:30

nase novo pojacanje nathaniel-asamoah
sa RSB Foruma info.
Mezenga ide, oprastamo se od njega!
katai dodji kod nas i ostani 😉

Reply
Stex_CZV дец 29, 2011 at 12:42

i to na preporuku naseg DOKTORA LI ADIJA 😉
Hvala ti majstore, sve najbolje ti zelimo!
mezenga, hvala na postignutom evro golu ali 9ka u Zvezdinom dresu mora biti mnogo bolja. mali Asamoa ce da eksplodira kod nas,videcete !

Reply
Dragon дец 29, 2011 at 13:36

pa mezenga je za ovog malenog profesor..mali trči ko muva bez glave..ni jedan driblig mu ne uspeva…šut-katastrofalan…pa nismo mi atletski klub..

Reply
Stex_CZV дец 29, 2011 at 14:28

videcemo pricu ako potpise za nas Dragone 😉 nemoj tako da pricas, ne igraju svi u reprezentaciji Gane

Reply
M.V.P дец 29, 2011 at 12:20

Kad bi braca pristala na razmenu Vilotic-Katai…
Ako nisu odustali od Vilote?

Reply
Стефана МЦЗ дец 29, 2011 at 12:34

Ma gde da uvaljujemo braći jabuku razdora… Nek ode Vilota kod komšija.

Reply
Александар дец 29, 2011 at 12:42

Браћа су Делије и ГАТЕ, не клубови. 😉

Reply
M.V.P дец 29, 2011 at 12:47

Znam brate, ali imaju prijateljske odnose 🙂

Reply
Стефана МЦЗ дец 29, 2011 at 12:54

Znam, ovo braći nije bilo u bukvalnom smislu.

Reply
Александар дец 29, 2011 at 13:17

Нисам ни ја био толико озбиљан, и ми админи имамо душу. 🙂

Стефана МЦЗ дец 30, 2011 at 05:29

Kolegaaa, opusti seee : DDD

Reply
CzvBoys дец 29, 2011 at 12:17

Zna znanje ovaj Stefanović.. hehe 🙂

Reply
sreten дец 29, 2011 at 12:39

Opasan nam bucko..:D

Reply
Zeljko дец 29, 2011 at 12:16

Bas ste saznali na vreme, o tome se vec prica dva tri dana,cak je b92 objavio tu vest pre vas.

Reply
Markoni дец 29, 2011 at 12:25

Pa ti idi na b92 i ne pojavljuj se ovde onda.
Ne razumem ovakve komentare, ljudi sa sajta rade posao kako treba i trude se maksimalno, ali uvek se pojavi neki pametnjaković koji ume da kritikuje i ništa više. Napravi bato svoj sajt ovakvih razmera i daj link, pa da vidimo koliko si ti ispred svih u ažuriranju vesti.

Reply
Sveta Predić дец 29, 2011 at 12:30

Објаљено је оно што је ПРОВЕРЕНО!Кад је Б92 писао да стиже Нинковић и Луковић,овде сте добили објашњење итд.Свакако,хвала што нас пратиш!

Reply
Драган дец 29, 2011 at 13:31

Вест о интересовању за Катаија је стара недељу дана, а ове горепоменуте информације су нове. Само је објашњено каква је ситуација око његовог доласка.

Reply

Leave a Comment