Moja Crvena Zvezda
Најновије

Тошић се вратио из Шпаније

Лепе вести за фудбалски клуб Црвена звезда стигле су из Шпаније, тачније Севиље последњег дана 2011. године. Сад је дефинитивно јасно да ће у Нову 2012. Душко Тошић ући и званично као нови – стари играч клуба са Маракане. Оно што је било извесно још пре неколико дана добило је своју потврду и са иберијског полуострва. Раскинут је уговор о позајмици, па ће Тошке у наредних годину ипо дана, колико му је још преостало уговора са црвено–белима бити играч београдског клуба.

Од 31. децембра сам и дефинитивно поново у Звезди. Данас сам се вратио из Андалузије где сам боравио претходних неколико дана како бих договорио услове око раскида уговора о позајмици са Бетисом. Иако нисам пуно играо носим лепе успомене. Стигао сам касно, на самом истеку прелазног рока, првенство је већ почело, и нисам успео да се уклопим. Одличан старт првенства и четири везане победе, нису ми дали пуно простора за доказивање, јер по филозофији тамошњег тренера екипа која побеђује се не мења. И то је то, не бих се освртао уназад – рекао је повремени репрезентативац наше земље и изнео мотиве свог повратка у Љутице Богдана.

Желим да нагласим да се нисам вратио на Маракану јер нисам имао другог избора. Могао сам да останем, имао сам финансијски одличне услове, можда бих и добио шансу у другој полусезони, али нисам, јер сам желео да се вратим у свој клуб и поново сарађујем са Просинечким – истакао је одлични дефанзивац коме није први пут да између новца и константног играња, бира ово друго.

Није било свеједно Тошићу ни када је одлазио из Србије, јер је захваљујући једном делу јавности био окарактерисан као „неверник“ који је у последњим тренуцима напустио клуб и оставио га на цедилу.

Није ми било свеједно. Ово што сада кажем је моја последња изјава на ту тему, и желим да ставим тачку на све шпекулације и инсинуације. Подвлачим, никаквих сукоба и расправа са руководством није било. Па како бих се о поновној сарадњи договорили за пет минута да је другачије – запитао је Тошке „неверне Томе“ и наставио:

Бетис је понуду за мене послао доста пре мог одласка, али сам им јасно поручио да желим да останем у Звезди уколико изборимо пласман у Лигу Европе. Десио се двомеч са Реном, у коме смо елиминисани и тек тада сам преломио да одем. Разговарао сам и са Робијем после меча са Смедеревом, који ми је рекао да ако већ идем, да је супер што је то шпанска лига, једна од најјачих у Европи, и да и он као играч има сјајна искуства која је стекао током играчке каријере – отклонио је дилеме повратник међу црвено-беле.

Истичемо још једном да је ово последња изјава Душка Тошића на ову тему, и да он, као ни фудбалски клуб Црвена звезда по овом питању више неће давати никакав коментар.

Најважније и за играча и за клуб јесте да се он појави спреман 10. јануара на прозивци коју је за 10 часова ујутру заказао шеф стручног штаба.

Верујем да и поред неиграња могу доста тога да пружим и покажем. Добили смо одлична појачања, младе и супер квалитетне играче жељне доказивања. Уз рад са Робијем и велики труд, верујем да ће доста напредовати и да ћемо сви заједно на пролеће забележити велики број победа – закључио је Душко Тошић.

Повезане вести

18 comments

ChargerNS јан 2, 2012 at 11:41

Samo jedna stvar je disutabilna u celoj priči a to su SPORNE STAVKE u postojećem ugovoru. Primiti ga nazad samo ako potpiše da možemo da ga prodamo kad i kome hoćemo ako stigne prava ponuda a ne da Prosinečki računa na njega da bude jedan od oslonaca ekipe a on na prvi mig osrednje ekipice iz Španije digne sidro.

Reply
delija u srcu јан 1, 2012 at 23:00

I kada dodje tuga,ja zwezdo bicu s tobom,kunem se sewerom swojim i swetim Bogom…

Reply
Vracarac дец 31, 2011 at 23:39

Delije, Srecna Nova Godana, ovo je nasa godina i ponovo pocinje nasa era !!!

Reply
Zvezdas Rijeka дец 31, 2011 at 21:48

Svim Zvezdašima od srca Srećna Nova Godina, puno zdravlja, sreće, ljubavi i jedno veliko crveno belo srce prepuno radosti i uspjeha u novoj 2012. godini…..Zvezda mi je sveee, Zvezda život jeeee….

Reply
sasa дец 31, 2011 at 19:44

… dokle je ovaj potpisao,jer cu dugo cekati njegovu formu,vazniji su mi bre ovi mladi igraci i NOVA GODINA !! svima da se lepo provedu,zelim <3 <3

Reply
Igor дец 31, 2011 at 19:31

Admini,sa kojim se to napadacem pregovara,jer znate nesto?

Reply
Dražen дец 31, 2011 at 19:39

Vec je pisano o novom napadacu u jednom clanku. Ime napadaca nam nije otkriveno. Sve sto znamo jeste da se radi o napadacu iz inostranstva koji je kvalitetniji od ovih koje sada imamo u klubu.

Reply
... дец 31, 2011 at 19:58

Pregovara se sa nekim strancem i pored Asamoe?

Reply
Драган дец 31, 2011 at 20:13

Тражи се најбоље решење.. Асамоа долази на пробу за сада.

Reply
Nenad дец 31, 2011 at 19:42

U ovo je vec preterivalje, ko vas nauci to „jer“…
Ko god da vas je naucio, naucio vas je pogresno…

Reply
Please дец 31, 2011 at 19:29

Aj admine reci nam to ime pa da udjem u novu g. bolje raspolozen…

Reply
Dragan Kg дец 31, 2011 at 19:18

Svim Delijama sirom Srbije sve najlepse u novoj godini, i da se u njoj zajedno radujemo uspesima naseg voljenog kluba. OD RODJENJA MOG NIJE PROSLO BEZ IMENA TVOG, NI DAN NI GODINA…

Reply
deda дец 31, 2011 at 19:21

hvala brate,i tebi sve najbolje. Ziv bio!

Reply
Radomir Vucetic дец 31, 2011 at 21:53

Svim Delijama sirom Srbije a i onima koji su daleko od Srbije i koji nose u srcu i nasu Zvezdu i Srbiju

Reply
NRA јан 1, 2012 at 02:24

hvala i vama takodje poz iz Bec-a imam osecaj da ce ova godina biti povratak Zvezde ali stvarno neka euforija je u meni …

Reply
Momcina дец 31, 2011 at 18:57

Делије,срећна нова година свима и сви се лепо проведите вечерас.

Reply
nebo-sever дец 31, 2011 at 18:17

Jeli zna neko dokle ima ugovor sa Zvezdom?ili ce potpisati novi?

Reply
Nenad дец 31, 2011 at 19:43

Ima jos 18 meseci…
Tesko da ce potpisati novi ugovor, a to je dokazao letos…

Reply

Leave a Comment