Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Бајко:“Женим се у 2012.“

Некада је био само на папиру члан ФК Црвена звезда. На терену га није било, али је зато често попуњавао странице разноразних таблоида. Међутим, доласком Роберта Просинечког на место шефа стручног штаба, не само да је добио прилику, већ је и искористио и постао незаменљив међу стативама.

Свакако, сви знају, у питању је Бобан Бајковић.

Популарни Бајко је у претходних 12 месеци изменио живот из корена, и од несташног дечка постао је човек од поверења. Тренутно се Бајко налази на одмору на Копаонику, а друштво му прави атрактивна Београђанка Милена са којом је наш голман у озбиљној вези. За празнично издање „Спортског журнала“ Бајко је изјавио:

Она је разлог што сам се уозбиљио. За разлику од ранијих веза ова је баш дуга, права и искрена, тако да ћу на лето да се женим. Не смем да заборавим ни Роберта Просинечког. Забављање са њом се некако поклопило поверењем тренера, захваљујући којем сам стао на гол Звезде. Све се десило у два–три месеца…

Некадашњи несташни дечко још једном широкој јавности жели да истакне:

Па, смирио сам се… Зар то није јасно?! Више не излазим. Само преко дана и то углавном са њом. Кад си заљубљен све друго је мање важно. А, и нашао сам свој циљ. Да освојим куп, ако може неким чудом и титулу, наравно и да станем на луди камен.

На крају је новинара „Спортског журнала“ интересовало за који би новац Бајко прешао у редове Партизана:

Нема тих пара, ни за милон евра. Звезда је живот, све осталу су ситнице. Чак и не размишљао о одласку са Маракане

Повезане вести

14 comments

DS1989 јан 3, 2012 at 16:07

BAJKO ZA KAPITENA BREe!!

Reply
Zvezdomanija јан 2, 2012 at 23:54

Bajko je gotivan lik.E sad,tacno je da nije savrsen,i tacno je da je imao neke greske od kojih su posebno upamcene u derbiju i protiv Vose.Po meni,mora malo da se uozbilji,da ima bolju procenu kada treba da istrci a ne da izlazi kao muva bez glave.Dati mu sansu na prolece,ali i polako uvoditi Kirovskog.Mozda Bajko ode na leto,s toga treba imati spremnu kvalitetnu zamenu.Ko god branio zelim mu da ima sto manje posla.Napred Zvezdole

Reply
nscz јан 2, 2012 at 23:24

jest’ da nije Bog zna kakav golman,al jednostavno nam je postao miljenik brze nego iko 😀

Reply
delija u srcu јан 2, 2012 at 18:42

za nasega Bajka macku!!!

http://www.youtube.com/watch?v=R_9tir04lHc

sa srecom i da nastavis da branis za nasu svetinju…:D

Reply
Jovan јан 2, 2012 at 17:35

Bajko macka a vi sto ga pljujete sram vas bilo.

Reply
Slobodan јан 2, 2012 at 18:13

AKO IZGUBIMO OD PARTIZANA SVI BI TREBALI DA RAZDUZIMO OPREMU… secas se toga?? On spada u grupu onih koji stalno po novinama nesto kenj..u a nikad nista ne prikazu na terenu!! Kriv je za golove na najbitnijim utakmicama…

Reply
Jovan јан 2, 2012 at 18:28

Mnogo je nezahvalno biti golman i odbranbmeni igrac napravis jednu gresku i sve dobro se zaboravi.Koliko je spasao golova? Toga se niko ne seca.

Reply
Milan јан 2, 2012 at 17:30

cccc… a cigarete na stolu? I to dve pakle, jedna njena, druga njegova… e Bajko, Bajko, ako su tvoje tako se ne postaje sportista.

Reply
Vlada Tosic јан 2, 2012 at 19:05

Ili obe njegove….xD

Reply
Luka јан 2, 2012 at 19:18

Nije to ništa čudno,vidim da nisi blizak nekim sportistima,ali više nije kao ranije.I u najvećim evropskim klubovima se i puši i pije

Reply
Milan јан 2, 2012 at 21:19

Tako je ,pa evo recimo veliki Zidan koji je uvek vazio za uzornog sportistu je bio pusac ,pa sta? Berbatov pusi tompuse ,a opet igra na visokom nivou ,a Bajko je jos golman ,njegov pos’o je da se nekoliko pita baci ,da istrci dva-tri puta i da ispuca loptu jedno 20 puta i to je to.

Reply
Pera јан 2, 2012 at 21:34

A Prosinecki i njegov crveni malboro? 😀

Reply
Uscanac јан 3, 2012 at 12:00

E da je samo to, bio sam s njim u kladioni par puta, na vozdovcu. Porocan je Bajko kao Bond 😀

Reply
deda јан 2, 2012 at 17:26

e moj Bajko,ti ode iz sela,al selo iz tebe jos nije.

Reply

Leave a Comment