Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стефановић: „Соренсен? Глупости.“

Генерални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић демантовао је у изјави за Спортал довођење Данца Соренсена у Црвену звезду.

„То су глупости. Пред сваки прелазни рок понуде нам 50 играча, свако ко је слободан у Европи и Јужној Америци доводе га у везу са Звездом. Не намеравамо да доводимо играче на позајмицу, то би било неозбиљно. Нису нам потребни играчи који не могу да допринесу клубу у дужем периоду. Нећемо више куповати играче у овом тренутку.“

Повезане вести

14 comments

Sulc јан 4, 2012 at 07:23

Gospodine stefanovicu, ako su to neistine i gnusne lazi…KADA CETE STATI NJIMA NA PUT…DOKLE VISE MEDIJI DA SE SPRDAJU SA NAMA NAVIJACIMA…DOKLE???

Reply
Miki Delija јан 3, 2012 at 23:21

Ne trebaju nam strani igraci na pozajmicu od 6 ili 12 meseci iz prostog razloga sto taj igrac nece ostati posle u Zvezdi a mora cemo da ga razigravamo bio on koristan ili ne…A situacija koju imamo sada od -10 je jedino dobra za jednu stvar…razigravajte nase mlade igrace koji ce ostati u Zvezdi(Maksimovic,Mijailovic,Spajic,Krneta….na poziciji stopera) a isto tako i Jankovica,Ozegovica,Causica,Djurickovica i ostale mlade talentovane igrace.Podrzavam jedino pozajmicu Cosica jer je nas igrac,oseca Zvezdu i pripadnost njoj a i ostace duze na pozajmici uz realnu mogucnost da Zvezda i otkupi njegov ugovor!!!!

Reply
aleksa јан 3, 2012 at 20:57

kAD BI PARTIZANU PONUDILI OVOG IGRACA ON BI GA KUPIO A NE KO MI.

Reply
anti-franjevac јан 3, 2012 at 20:35

Sve ove price oko pozajmica su pocele sa onim adzicem i stevom majamijem i njihovom suludom politikom dovodjenja igraca.
Zbog nemanja zivog kesa mi smo dovodili poluigrace i neizgradjene klince na pozajmicu.
Pozajmica ima smisla samo ako pozajmljujemo Higuaina i Etoa u borbi za evropu ili u borbi za titulu.
Sve ostale pozajmice su sranje kroz gusto granje a pogotovo pozajmice klinaca koji nisu nasi.

Reply
strucnjak јан 3, 2012 at 19:38

kakvih slepaca ima ovde,covek lepo kaze da je los ne bi bio u Juventusu! Ma jok bolji je neko iz Javora! A ovaj stefanovic je lukicev placenik i zato tako kaze! Pa koga si to doveo majmu…no!? Boraniju na ulju,zato i postimo svih ovih godina! Ti si bre najveca glupost pored ovog lukica a i ovaj koji mi je sklonio predhodni komentar, ma dosta mi je vas prodanih dusa, janjicara ima bre da kazem sve sto mislim a sve je to najbolje za klub! A vi sto mislite,moze ovaj,moze onaj,jaka pojacanja itd,vi ste bre totalni slabici,o cemu pricamo bre! Jel nam mesto ispod franjevaca,jeste vi bre normalni,znate gde nam je mesto,ELITA BRACO,cime ste vi to zadovoljni sada?! Po meni Lukic radi za drzavu odnosno franjevce,g…. mafija !

Reply
Andrej јан 3, 2012 at 23:22

Daleko od toga da su Lukic, Stefanovic i kompanija sjajni, ali kakvi god da su, bar nisu placenici gosn. Delte kao sto su bili Sasa Kozic, Ilija Ivic ili onaj advokat sa skupstinske govornice(koji je branio Zvezdinim legendama da udju u prostorije kluba), jer su pomenuta trojka i njihovi saradnici nesto najgore sto je snaslo Zvezdu u njenoj istoriji. Sta je sa tadasnjih zimskih devet „extra“ pojacanja na nevidjeno cije plate klub i dan danas otplacuje i strepi pred svako licenciranje za evro kupove i slicno, a da vecina njih nisu spojili ni deset utakmica zajedno u Zvezdinom dresu (cast Aval Isahu)?!
Da ta gospoda nisu bila toliko „sposobna“ i zaljubljena u projekat izgradnje trznih centara na mestu naseg stadiona, ne bi ni ova uprava morala da vec dve godine i jos uvek skida njihove fleke nego bi mogla da se posveti prvenstveno borbi na sportskom polju i poboljsavanju kluba.
Previse lako se zaboravlja u kakvim smo neprilikama bili pre samo dve godine i sa kakvim igrackim kadrom smo tada krenuli!
Da li bismo Slavoljuba Djordjevica gledali kao stopera, a Ignjatijevica kao levog beka da plata „poznatog majstora fudbala“ Mirnesa Sisica nije iznosila vise stotina hiljada evra godisnje ili bismo mogli da pokrijemo te i ostale pozicije sa bar malo kvalitetnijim igracima?!

Reply
Stefan јан 3, 2012 at 19:10

Svaka cast Stefanovicu,pokazao se kao sposoban covek,ima znanje i to je pokazao kod dovodjenja igraca…za razliku od Adzica!!!

Reply
Zvezdomanija јан 3, 2012 at 17:14

To mi se svidja,a ne da svaka susa nama nudi da mu mi razigravamo igrace.Jeste da nismo ni bleda senka od nekada,ali moramo da se postavimo tako da nema zezanja s nama a tako ce nas i drugi vise postovati.Samo igraci na duze staze i to je to.Mozda bih jedino podrzao dovodjenje nekoga za koga se zna da bi odma predstavljao veliko pojacanje a da smo u situaciji da se borimo za titulu.

Reply
crni_redstar јан 3, 2012 at 17:04

ajde jos pauljevica pa da popijemo po jednu

Reply
aleksa јан 3, 2012 at 16:39

Da je los igrac ne bi bio u Juveu.Dobro bi nam dosao

Reply
CZovac јан 3, 2012 at 19:23

Da, dobar je, ali tamo ima visegodisnji ugovor, neka nam ga daju na godinu-dve pa mozda i dodje!
Ovako bolje da nasi klinci osete teren!
Da je receno, do kraja prvenstva + kvalifikacije, a ako prodjemo onda i evropu, pa ajde!

Reply
aleksa јан 3, 2012 at 16:34

Kad ga nude sto da ga ne uzmemo

Reply
GMCZ јан 3, 2012 at 16:29

Odlican igrac, i da ga hoce Robi tesko bi ga doveli na pozajmicu, sto nije ni u interesu kluba.

Reply
CzvBoys јан 3, 2012 at 16:26

Upravu je čovek..potpuno se slažem!

Reply

Leave a Comment