Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Војска Србије угостила Звездине омладинце

Омладинци нашег клуба били су гости у Центру за обуку копнене војске у Пожаревцу где су присуствовали провери знања војника након специјалистичких обука.

Наше наде које носе дрес Графичара, црвено-беле филијале, су током боравка у касарни „Генерал Павле Јуришић Штурм“ имале прилику да виде бројне занимљивости из свакодневног живота војника, али и да стекну драгоцено знање.

Видели смо прегршт веома интересантних детаља из свакодневнице војника, присуствовали смо обуци, пробали војнички пасуљ и посетили спомен собу. Посебно смо импресионирани тенковима у којима смо имали прилику и да се провозамо. Захвални смо Војсци Србије на гостопримству и надамо се да ће доћи на утакмице Лиге шампиона где бисмо им узвратили за незаборавно искуство које смо стекли – рекао је Алекса Пулетић.

Са талентованим везним фудбалером сагласан је саиграч Лазар Поповић који са нестрпљењем чека интернационалне изазове.

Срећни смо због успеха првог тима, како због чињенице да ће играти са најбољим клубовима Европе тако и јер су пружили прилику и нама да осетимо чар Европе у УЕФА Лиги младих – рекао је Поповић.

Црвено-бели бисери су први представници нашег клуба који су били гости касарне у Пожаревцу.

Честитамо првоимцима Црвене звезде на успеху. Драго нам је да смо угостили наде црвено-белих и надамо се да ће обе селекције остварити успехе у Лиги шампиона. Трудимо се да подижемо углед војске код цивилног становништва и веома смо почаствовани што у оквиру наше иницијативе удео има и фудбалски шампион Србије – реако је Никола Оташевић, заменик команданта Центра за обуку копнене војске.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment