Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела: Нема слабих противника

Црвена звезда ће ове јесени у групној фази Лиге шампиона укрстити копља са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом, а наредне европске кораке нашег клуба прокоментарисао је Митар Мркела.

У Лиги шампиона нема слабих тимова, сви учесници заслужено су у елитном друштву и ни у једном сусрету није могуће унапред одредити победника. У нашој групи фаворити су Бајерн и Тотенхем, али далеко од тога да нас и Олимпијакос било ко сме да отпише. Звезда је показала у претходним интернационалним изазовима да има квалитет да се носи са сваким ривалом, да може да победи и најјаче – истакао је спортски директор Црвене звезде.

Мркела се потом осврнуо на учинак Звезде у Европи у претходном периоду и изразио наду да ће шампион Србије наставити у истом смеру.

Елиминисали смо 12 ривала у три сезоне квалификација, а у групи смо освајали бодове против екипа попут Ливерпула, Арсенала, Наполија и Келна. Посебну снагу имамо пред нашом публиком и сигуран сам да нам предстоји узбудљива јесен. Уверен сам да ће звездаши уживати у шест европских сусрета до краја године и да ће у сва три меча у Београду стадион бити попуњен до последњег места.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Dejo сеп 4, 2019 at 01:22

Sportski direktore Crvene Zvezde dovedi u Crvenu Zvezdu Jagosa Vukovica i Krkica

Reply
Dejo авг 31, 2019 at 13:06

Mrkela dovedi ti u nasoj Crvenoj Zvezdi tri prava igraca za LS jer ocemo da i Crvena Zvezda postigne znacajniji rezultat ne samo da se broji da je igrala u grupnoj vazi LS ,vrijeme je Mrkela da dovedete prave igrace koji ce da odskacu od ostatka tima kao Marin ,Garsija i Borjan ,Mrkela dovedite iskusnog provjerenog stopera ,jednog pravo lijevo krilo i jednog pravog napadaca u nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply
зики авг 30, 2019 at 18:25

нема слабих противника ,али ако доведеш Чаврића биће катастрофа.Ушли смо у Лигу шампиона захваљујући Милоји и Борјану а сада све упрскаоХоћемо три права појачања а не само да попунимо бројно стање.Могли би сте издвојити 4 ,5 милона за појачања али права

Reply
Estrella Roja авг 30, 2019 at 19:02

Nema svrhe, ono što su naumili to će i ostvariti. Na kraju će dva miliona platiti transfer koji realno ne vredi više od 300k evra. Veći deo novca će strpati u džep, a pomenuti igrač se za nekih šest meseci do godinu dana vraća za Slovačku sa simboličnim obeštećenjem, ako ne i besplatno kao Stojković i Savić. Ovo je otvoreni kriminal i to se negde i očekivalo od pomenutih likova, ali je ključno kako će reagovati navijači, nešto su mi se i botovi sa rsb foruma ućutali, naravno krenuće oni po komandi da brane svetog Terzu i veličaju prosečnog igrača ispodprosečne lige, samo je ključno da li će većina nas progutati pomenutu krimi transakciju bez ikakve reakcije, uz pravdanje time da igramo Ligu šampiona zahvaljujući svecima, a da smo mi koji se opiremo obični nezahvalnici sa mračnjačkim karakteristikama.

Reply

Leave a Comment