Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

„Фудбалска трагедија“ у режији нашег тима и Немаца

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БАЈЕРН 0:6 (0:1)

У оквиру петог кола Лиге шампиона (група Б), Црвена звезда је угостила немачког гиганта, екипу Бајерна из Минхена. Наш тим, не само да је доживео резултатску катастрофу, већ је показао и доказао апсолутно све мане, који овај ниво фудбала сурово кажњава. Стадион, нажалост, чак ни против оваквог тима није био препун, што је последица невероватно високих цена како појединачних улазница, тако и самих пакета.

У сваком моменту могли смо претпоставити, па и знати, ко ће стајати на голу нашег тима, а ко ће испред њега чинити одбрамбени бедем. Тако је и вечерас наш гол бранио Борјан, док су му у томе понајвише помагали Дегенек и Милуновић, те Родић и Гобељић на бековским позицијама. Марин и Гарсија су се, такође, усталили у мечевима Лиге шампиона, док је остатак тима као и обично представљао праву енигму за сваког коме је црвено-бела боја у срцу. Тренер Владан Милојевић вечерас се одлучио да на најодговорније позиције у везном реду упари искусног Кањаса са младим Петровићем. Друштво Марину и Гарсији у офанзивном делу правили су Вукановић, односно Боаћи у самом шпицу. О саставу Бајерна и појединачном квалитету сваког играча, излишно је говорити. Довољно је рећи да су фудбалске величине попут Милера, Кимиха, Перишића и Гнарбија, меч почеле са клупе.

Меч је почео још једном сјајном сликом са севера и јаком поруком за играче („Храброст је ваша дужност“). Једна од навијачких занимљивости са овог меча свакако је и чињеница да ниједан гостујући тим није имао такву подршку својих присталица, као вечерас Баварци. Свакако је то био разлог више да сви симпатизери Црвене звезде који су имали ту срећу да се нађу на трибинама, „оставе свој глас“ на стадиону.

По игри из првих неколико минута, видела се храброст наших играча, али исто тако и максимална офанзива Немаца. Борила се Звезда са тиме тако што је у сваком моменту гурала лопту ка напред.

Прву озбиљнију акцију на мечу видели смо на истеку петог минута. За лопту се у нашем шеснаестерцу изборио Кутињо, одложио ка Левандовском на левој страни, али његов траљав шут лако хвата Борјан. А само два минута касније, исти играч имао је и стопостотну прилику. Након идеалног паса Горецке повукао је лопту кроз средину, изашао испред Борјана, мало закомпликовао и на крају шутирао поред гола. Бајерн је пошто-пото желео да стигне до вођства, док су Звездини покушаји контранапада били прилично неуверљиви.

У 12. минуту још једном шутира Левандовски. Са 20-ак метара, снажно, али је Борјан био добро постављен. Само минут касније, опробао се и Коман са сличним исходом, само што је овај пут Борјан избио лопту у корнер. Петнаестоминутна офанзива противника каква дуго није виђена на нашем стадиону. У 14. минуту сусрета, гости, сасвим заслужено стижу и до предности. Фантастичном ударцу главом Леона Горецке, претходио је центаршут истог квалитета, а са десне стране га је упутио Кутињо. 0:1.

Наставио је Бајерн да меље. Играо се 16. минут када је одбијену лопту волејем, са неких 25 метара, захватио веома запажени Горецка. Његов шут је „пантерским скоком“ Борјан зауставио и послао у корнер. Покушала је Звезда да буде одважна у првих неколико минута, али су врло брзо Баварци показали и доказали суви квалитет недозволивши нашем тиму да макне даље од 40-ак метара од Борјановог гола.

У 20. минуту, помало амбициозно шутирао је Кутињо искоса из слободног ударца, али је Борјан још једном био одлично постављен. Лопта је ишла у ближи угао, иако су сви очекивали да Бразилац упути центаршут. У овој игри мачке и миша, Немци су извели чак осам корнера до 23. минута.

Нова гужва у нашем казненом простору виђена је у 24. минуту, када су изблокирани ударци Левандовског и Комана, оба су била упућена са неких 11 метара. Приметна је била доза страха, несигурности, па и великог респекта према противнику, посебно се то можда видело код Аргентинца Гарсије, који је имао потешкоћа и са елементарним техничким аспектима.

Сличну ситуацију као и у 14. минуту видели смо и у 27.-ом. Сјајну лопту добија Левандовски по средини, испрва је деловало да је побегао нашој одбрани, али га у кључном моменту стиже Милуновић и спречава да дуплира предност свог тима. Стравичан темпо наметнули су гости, уз невероватан проток лопте. У многим ситуацијама наши играчи су само статирали акцијама играча у тегет дресовима. Пресинг је био такав да нисмо задржавали лопту дуже од по неколико секунди. Тужна, али чини се и реална слика против овакве екипе на нашем стадиону.

Први корнер извели смо у 31. минуту, након поклона Дејвиса. Није било опасности након центаршута Марина, али ето, бар на тренутак смо се преселили у казнени простор гостију.

Када се чинило да је Бајерн мало смањио гас, у 41. минуту се Левандовски искупио за претходне две пропуштене прилике. Постигао је леп гол након проигравања Комана, прославио га, али су се огласиле судије из ВАР собе и поништиле га због претходног играња руком. Пробудила се публика након те одлуке и још гласније храбрила своје изабранике да се отргну из канџи бундеслигашког великана. Након чак ДВАНАЕСТОГ корнера из 45. минута лопта се одбила Дејвису на ивици шеснаестерца. Овај је шутрао из прве, Борјан је ухваћен на „кривој нози“, али лопта срећом одлази преко гола.

Шансе, шутеви, корнери, гол, поништен гол… све је то виђено у првих 45 минута меча на „Рајку Митићу“ – нажалост, само са једне стране. Немци су показали сву своју класу у првом полувремену, док наш тим није успевао нити нешто претерано успешно да се брани, а још мање да нападне, узимајући у обзир да нисмо ни изблиза припретили Нојеру. Али, оно што је најбитније, јесте да је наш тим у друго полувреме ушао са активним резултатом, срећом са само једним голом дефицита.

Друго полувреме је почело бакљадом и ватрометом навијача Бајерна – видећемо да ли ће УЕФА у овој ситуацији применити двоструке аршине, баш као и не тако давно када су Келнови навијачи имали свој „шоу“.

Много је офанзивније почела Звезда други део. Неколико одличних напада, без адекватног завршног паса, али свакако довољно за измамљивање аплауза и још гласније подршке. Ипак, већ од 50. минута, Немци су се вратили у офанзиву, баш је тада шут из опасне позиције опробао Горецка, али слабо за Борјана.

У 52. минуту досуђен је једанаестерац за Бајерн. Лопту је на леву страну добио Левандовски, покушао је да упути повратан пас који је изблокирао Дегенек – нажалост руком. Није било дилеме за Киперса, а управо је Левандовски послао нашег голмана у једну, а лопту у другу страну за великих 0:2. Већ смо тада могли да констатујемо да ће Бајерн однети сва три бода из Београда. Руку на срце, тешко је рећи да иједан играч нашег тима може да се носи са оваквим противником на овом нивоу фудбала, па чак ни Марин.

А први какав – такав покушај нашег тима видели смо у 57. минуту, када је Вукановић тукао искоса са десне стране, али не баш прецизно. Неколико метара преко гола је отишла лопта. Много незгодније је било минут касније са друге стране, када је Коман шутирао, а лопта се одбила о земљу испред Борјана, па је наш голман успео некако да је одбије, срећом, не испред нападача гостију.

Трећи гол у нашој мрежи видели смо почетком 60. минута. Упућен је центаршут са десне стране, највиши у скоку био је Толисо и сјајно главом спустио лопту ка Левандовском који је нестварно усамљен остао испред Борјана. Закаснили су и Родић, и Дегенек, и Милуновић, просто је невероватно колико се распала Звездина одбрана приликом тог напада. При резултату 0:3, многи су се плашили само да не доживимо још једну резултатску катастрофу. Кањаса је заменио Вулић.

Само четири минута након трећег, Баварци долазе и до четврог гола. Оштар центаршут између Дегенека и Борјана упутио је Павар са десне стране, Левандовски је искористио лошу поставку нашег голмана и штопера и није му било претерано тешко да лопту смести у мрежу за свој хет-трик. 0:4, 64. минут. Можда и једина грешка најбољег појединца нашег тима вечерас, Милана Борјана. Његов колега, Мануел Нојер, није вечерас морао ни да долази у Београд.

Али, Бајерн није стајао ни тада. Као да су након сваког гола још жешће нападали. Одговорили су им само наши највернији навијачи, громогласном подршком нашем тиму. Резултатску катастрофу нашег тима продубио је Пољак и у 68. минуту. Након новог сјајног паса кроз средину, овај пут од стране Перишића, није му се десило да други пут промаши зицер, и на семафору је стајало 0:5. Наша одбрана му вечерас ни најмање није одмагала у решетању нашег гола. Своју капитулацију морао је и велики Владан Милојевић да потпише увођењем Панкова (штопера) уместо Гарсије (крилног играча).

Последњу измену у нашем тиму видели смо у 76. минуту, када је Петровића заменио Иванић. Минут касније, невероватног Левандовског мења Милер. Пољак је испраћен аплаузима наших навијача – више него заслужено.

Након грешке Иванића на око 30 метара од нашег гола, није дуго требало Толису да избије испред Борјана, неометан, али по ко зна који пут репрезентативац Канаде спашава наш гол. Лоше то „по зна који пут“ звучи при резултату 0:5. И након корнера је наш чувар мреже добро реаговао.
Откако је ушао, ван оне кардиналне грешке, Мирко Иванић је показао хтење, борбеност и трчање, ако ништа. Тешко је било шта похвалити у овој веома лошој вечери, али два његова продора, па на крају и шут према Нојеру у 87. минуту јесу били вредни помена.

Минут пре краја регуларног дела сусрета, Толисо ставља тачку на овај меч додавши још један упис на семафору нашег стадиона. Индолентно и помало безобразно су се поигравали испред свог казненог простора Дегенек и Милуновић, изгубили лопту, а казна је врло брзо уследила. Чини се да је Горецка упослио Француза на десној страни, који погађа ближи угао Борјановог гола.

Није дозвољено и не прашта се: незалагање, мањак мотива, нетрчање, предаја, деконцентрација. То су ствари које ниједан Звездин навијач неће опростити играчима нашег тима. Резултат може бити лош, спорт је то, игра се против далеко бољих играча, али горенаведено, на нашем стадиону никако не сме бити нешто по чему ће Црвена звезда бити упамћена. Овакву немоћ и резултат стадион Црвене звезде не памти. Ово данас се, нажалост, односи на сваког осим на Милана Борјана, који је спречио Немце да постигну двоцифрен број погодака. А прелазну оцену су још само навијачи са северне трибине заслужили. Тужно, али истинито.

Нажалост, видели смо понешто од свега наведеног, у мањој или већој мери. Стоји чињеница да је Бајерн нека друга димензија фудбалског клуба, у претходне скоро три деценије, али немоћ наших играча у данашњем сусрету је нешто на шта се не смеју затворити очи и што се никако и никада не сме поновити, макар не пред нашом публиком:

Шутеви: 2-21
Посед: 30%-70%
Корнери: 1-14

Резултат: 0-6

 

Београд – Стадион Рајко Митић. Судија: Бјорн Киперс. Помоћници: Сандер ван Рекел, Ервин Зеинстра (сви Холандија). Жути картони: Милуновић (Црвена звезда); (Бајерн) Црвени картони: – Стрелци: 0:1 Горецка (14. минут), 0:2 Левандовски (53. минут), 0:3 Левандовски (60. минут), 0:4 Левандовски (64. минут), 0:5 Левандовски (68. минут), 0:6 Толисо (89. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Дегенек, Милуновић, Родић, Кањас (од 61. Вулић), Петровић (од 76. Иванић), Марин, Вукановић, Гарсија (од 69. Панков), Боаћи. Тренер: Владан Милојевић.

Бајерн: Нојер – Дејвис, Боатенг, Хави Мартинез (од 68. Кимих), Павар, Алкантара, Горецка, Коман, Кутињо (од 60. Перишић), Толисо, Левандовски (од 77. Милер). Тренер: Ханс-Дитер Флик

 

Повезане вести

31 comments

monako нов 27, 2019 at 23:19

Sramota je blaga rec.Najzad da se shvati da treba zvezdinu decu uvesti u 1. tim ,naravno 1-2 stranca maksimum.
Sto je tesko nekoga smeniti ,nekome reci hvala ali ti nisi za Zvezdu.To vazi za sve u klubu.Pa nije vam tata ostavio klub da radite sta hocete i kako hocete.
Svake godine smo sve gori i gori i kako izgleda nekima to ne smeta nego ,bas ih briga.
ispad da smo tim za nabijanje gol razlike, laksi trening timovima u evropi .
Da imaju i malo obraza sami bi fudbaleri otisli iz Zvezde a ne ,,OKRECEMO SE PRVENSTVU, DAN JE PAMETNIJI OD VECERI i tako te gluposti od trenera.Pa bajern smenio trenera ,Totenhem koji su dve svetlosne godine ispred nas a mi dalje guramo ono TIM IMA KARAKTER . BICE BOLJE .
KAD i dokle vise OVAKO.
PITAJTE SE POSLE STO NEMA GLEDALACA na prvenstvenim utakmicama a bice ih na sledecoj do 500 sa sve redarima .
nama treba psiholog u klubu i naravno sve da se izvrne naopacke pa od 0 da se krene ili odosmo .

Reply
Hadži Dragan NBG нов 27, 2019 at 14:21

Da li je uopšte potreban komentar na ovakvu igru i rezultat? Došli ljudi s Kosova, iz Srpske, inostranstva da bodre Zvezdu, a njeni igrači kao zadnje babe. Da li smete u ogledalo da se pogledate, bruke?

Reply
Mississauga нов 27, 2019 at 03:50

A sta je sa Terzom , jeli covek jos uvek ziv ?
Zasto se sada ne oglasi ?

Reply
Delija do Bola нов 27, 2019 at 10:14

Terza u Zagrebu daje intervjue hrvatskim medijima i tamo velica njihovog begunca od pravde, Mamica, i ujedno broji pare koje su NA STETU Zvezde uzeli on, Miloje i Pjanovic od laznih transfera Causica (milion evra, a zapravo bio ustupljen Zvezdi), Ivanica(kobajagi 1.350.000 e, a Bata Borisov ga prodavao za 800.000), Milunovic(slobodan igrac bio, a mi ga kao platili Bati 450.000), Garsija(dosao kao kompenzacija za Srnica, a prijavljeno da smo ga platili Milion i po evra), te La Para(milionska cifra, a vrednost na britanskoj fudbalskoj pijaci mu bila oko 400.000e), Zander(dobio ciste papire, a Terza-Miloje comp. knjizili da smo ga dobili sa godisnjom platom od 560.000e)….bagra nad bagrom…eto!

Reply
ivan niksic нов 27, 2019 at 01:26

Nocas Zvezda nije samo izgubila, ona je veceras PONIZENA, ne samo rezultatom, koliko igrom, u stvari neigrom i pristupom, kao nikada u njenoj istoriji. Spustenih gaca, malodusno i bez zrna baruta ,poginuse’, a da nisu ni pokusali nesto da ucine citavu uakmicu! Najzasluzniji za ovo, ne toliko poraz, koliko za ponizenje i kluba i igraca i navijaca i istorije ide na dusu trenera Milojevica! Na sto je ovo veceras licilo, sve osim na fudbal, sve osim na muskarce i ljude koji citav zivot igraju, treniraju i zive i cekaju na ovaj momenat i ovakve utakmice, koji i ako ne mogu da dobiju i ako je protivnik mnogo jaci makar ce igrati muski i ,izginuti’ casno kako dolikuje klubu prvaku Evrope i Svijeta i koji ce i posle 6:0 moci da ponosno dignu glavu i da kazu borili smo se, igrali smo muski, nismo se krili u 16 metara citavu utakmicu, stvarali smo sanse, napravili makar nekoliko akcija i bili blizu gola, makar da smo probali da probamo, ali za to treba vodja i treba trener, a niti vodje ni na terenu ni na klupi. G-dine Milojevicu, prosto receno, izasli ste na teren kao pi.da, igrali ste kao pi.de i izgubili kao pi.de! To je sustina, a rezultat je samo posledica toga. Moze Zvezda da izgubi, ali ne smije da bude ponizena, to je mnogo teze od poraza. Ne smije da na svom bunjistu, na Marakani nasoj Sparti, gdje su padali i mnogi i jaci i gdje se gubilo od mnogih i slabijih, da se izadje na ovaj nacin i sa ovakvim pristupom i stavom i taktikom spustenih gaca, pa ma koji protivnik da je u pitanju! HRABROST JE VASA DUZNOST, bilo je moto navijaca veceras, makar ti navijaci kao ni armija Zvezdinih inace Najboljih navijaca, nisu to zasluzili. Ovo nisu zasluzili ni Mitic, Kostic, Pizon, Dule Savic, Piksi, Sekularac, Prosinecki, Juga, Karasi, Pancev i more drugih igrackih velikana i oni su igrali i protiv najvecih i protiv najjacih, i dobijali i gubili, ali i kad su gubili nisu bili ponizeni, izlazili bi na teren da se ,potuku’, da probaju, da igraju, da se nadigravaju i protiv i jacih i mocnijih od sebe i zato je Zvezda postala to sto je postala, zato i zbog toga ima najvise navijaca, zbog toga je toliko popularna, voljena, zbog toga je postala strast mnogima, a vi ste to g-dine Milojevicu s vecerasnjom utakmicom sve pobili i ponistili, i najmanje sto mozete da posle svega vidjenog uradite i kao moralan i castan covjek i kao trener je da podnesete ostavku uz izvinjenje makar ovim navijacima(mucenicima) na stadionu, jer mi ostali smo mogli da se zabijemo i sakrijemo od ove bruke negdje po kuca i lokala, kao vi veceras u 16 metara, koji su platili podobro ove karte i morali da gledaju ovaj horor film uzivo na sred Marakane u Vasoj reziji! OSTAVKA MILOJEVICU, OSTAVKA!
,Idemo dalje!’

Reply
Dragan нов 27, 2019 at 00:47

Nešto da kažem svim maloumnim papagajima i Botovima lažnog trenera Milojevića koji ponavljaju ludački kako nas Miloje uveo dva puta u Ligu šampiona(Ben dao nemoguće golove u Salcburgu, Borjan odbranio penale ove godine…. I bolidi pričaju: Miloje nas uveo u LŠ) da je jedan Ljupko Petrović, koji nas nije uveo u LŠ, nego je OSVOJIO titulu prvaka Evrope, dao ostavku nakon poraza od Zenita 4:0 još na aerodromu!!!! A ovaj odvratni Miloje večeras trabunja kako život ide dalje… Obraz, karakter – šta to beše?

Reply
Suhoj37 нов 27, 2019 at 00:31

Izgleda da će nam najveći uspeh ove sezone biti postavljanje tenka pored stadiona!

Reply
dusan нов 27, 2019 at 00:45

nemoj tako. ne treba zanemariti ni dva penala protiv indjije

Reply
Suhoj37 нов 27, 2019 at 01:01

A to je tek posebna priča!

Reply
Otpisani101 нов 27, 2019 at 00:26

Terzic ili da pravi tim za ligu sampiona ili vise da je ne igramo…ovo do sada nije bidela marakana…na dve utakmice gol razlika 0-10…taj strasni totenhem umalo da izgubi od olimpijakosa…bojim se da nas u grckoj ceka vec vidjena blamaza , poraz od 4,5 ili 6 gola razlika…milojevic nema m.da za velike utakmice…protiv partizana na zadnja 2 derbija smo imali 1 udarac na gol a ocekujemo da pobedimo bajern…igramo kukavicki,plasljivo,ne mozemo loptu da sacuvamo 3 sekunde,igraci nam se lizaju i padaju,bruka i sramota…to se desava zato sto od 10 pojacanja 9,5 su promasena…marin igra samo protiv surdulice…levandovski smo znali da im je najbolji i umesto da neko igra flastera na njega on nam daje 4 gola…milojevic napolje iz zvezde…ovako nemocnu zvezdu koja se brsni cele utskmice sa 11 igraca i primi 6 komada istorija ne pamti…mrzim defanzivan i kuksbicki fudbal i opet mojevic napolje…

Reply
MILOS RANKOVIC нов 27, 2019 at 00:05

E BRACO PRAVI NAVIJACI ZVEZDE SAMO JOS OVO NAJVAZNIJE STO VODJE DELIJA ZNAJU,UTAKMICA U ATINI STO CE SE IGRATI BICE IZGUBLJENA,DOGOVOR DVA KLUBA JE DA DOMACINI POBEDE DA BI SE UZELO PO 3,2 MILIONA EVRA ZA POBEDU,A DALJE STA SE URADI PA KO PRODJE,ZAPAMTITE STA SAM VAM REKAO,TERZICU GDE SI NEMA TE CRNOGORCI STEGLI,BANDO LOPOVSKA,GARSIJA 1,8 MILION,LA PARLA 1,2 MILIONA,TOMANE 800 000,ZANDER 300 000,KANJASU PLATA 500 000,MILUNOVIC 500 000,DEGENEK 2 500 000,STA VI RADITE LOPOVI JEDNI,BOG CE VAM NAPLATITI SVE STO STE POKRALI,ZATVOR TI NEGINE,ZNA SE KO TE CUVA,ALI PROCI CE I TO

Reply
Србин са Космета нов 27, 2019 at 00:00

Брука и срамота!
Довели смо децу из школе да гледају незалагање,неборбеност,киксеве,очајна постављања,инфериорност,незалагање…
Милојевић стварно није дорастао задатку,Гобељић много лош,Родић ће сањати Комана (претрчавао га и дриблао као мало дете),Кањас ужасан,Милуновић (осим игре главом) испада као почетник,киксира,Боаћи (трудио се),као и Вукановић,Борјан остављен на ветрометини,одбрана хорор…
Гарсија није за озбиљан фудбал,Иванић изгубио лопту и одмах примисмо гол…

Reply
MILOS RANKOVIC нов 26, 2019 at 23:58

TRENERU VELIKI TI SI VECERAS NAJVECI PACENIK I GUBITNIK I SRAM TE BILO ZA SVE,PRVO GDE TI JE GARSIJA MESEC DANA GA NEMA I ODJEDNOM PRVA POSTAVA,DRUGO IGRATI MEZIMAC MILUNOVIC A PANKOV DUPLO BOLJI IGRAC OD NJEGA,TRECE GUBIS PET NULA VRSIS IZMENU PANKOV GARSIJA BRUKO JEDNA,CETVRTO TI DA SASTAVLJAS EKIPU MALO SUTRA IGRAJU IGRACI KOJE CES PRODATI,MALI PETROVIC RANO JE ZA NJEGA DA IGRA DVE UTAKMICE ZAREDOM LIGE SAMPIONA,UBACIO SI KANJASA COVEK GOTOV NEMOZE DA IDE,POVUKAO SI SE BORJANU U DRES,PA GLEDAS LI MALU BARSU,REAL KAKO GUBE BODOVE,IZADJU IM GORE SKROZ DA NEMOGU DA KRENU IZ ZADNJE LINIJE POSLE IZBACIVANJE LOPTE NA PAMET,SVI TAKO IGRAJU PROTIV JAKIH,TI DEVET IGRACA NA SESNEST METARA,SRAM TE BILO,TI SI NULA,MRZECEMO TE CELOG ZIVOTA STI SI PROTERAO NASU DECU SAVICA,STOJKOVICA,KRSTICICA KOJI JE ZA KANJASA PELE,RADONJICA OCIMA NEMOGU DA TE GLEDAM VISE

Reply
ReD нов 26, 2019 at 23:57

Dotakli samo dno zivota i pakao i ponore 
ali ti mi dusu uze prokleta zvezdo moja
pa zbog tebe nemam mira 
u snovima ni na javi 

Kako da te muko moja 
kako da te tugo moja 
kako da te srce moje 
za trenutak zaboravi 

Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu 
dotak’o sam dno zivota 
sad verujem u sudbinu 
ali tebe vise nema u snovima ni na javi 

Sibali su moju dusu i orkani i tornada 
ali ti mi dusu uze prokleta zvezdo moja
pa zbog tebe nemam mira 
u snovima ni na javi . . .

Reply
Калуђерица1 нов 26, 2019 at 23:49

Срамота и срамота, продати све играче осим можда 2-3 јер ово нису играчи већ бабе и стварати нови тим углавном са омладинцима….

Reply
Delija do Bola нов 26, 2019 at 23:49

Oterati bagru usra… motkama. Terza, Miloje, Pjanović, Mrkela i ovaj otpad od igrača – oterati i zabraniti im prilaz Marakani…

Reply
MILOS RANKOVIC нов 26, 2019 at 23:49

OVO JE TAKO SRAMOTNO DA NEMOGU DA VERUJEM,NIJE SRAMOTA IZGUBITI ALI OVAKO,PRVO BORJANE IDI BRATE DA SE NE SRAMOTIS ZBOG OVIH BALVANA DEGENEKA A POGOTOVO MILUNOVICA,BRACO MOJA IGRAO SAM FUDBAL U PIONIRIMA SE UCI DA BEKOVI GLEDAJU GDE STOJE HALFOVI KOD OFSAJDA RODIC KOD DVA GOLA OSTAJE POSLEDNJI I PRIMAMO GOLOVE BRUKO JEDNO,MILUNOVIC TI SI BRE DECKO JEDAN VELIKI MUCENIK I PACENIK,SVAKI SKOK SA RUKAMA,STOJIS DVA METRA OD IGRACA,SPOR SI KO K….C,NAJGORI SI,DEGENEK SRAM TE BILO ZA OVO VECERAS,TE TVOJE FORE VOLIM ZVEZDU POGINUO BI,PUSTI TO OTKAD SI SE VRATIO NULA SI,NAPAD NECU SPOMINJATI JER STA SE MOZE ZAMERITI MARINU I BOACIJU,NJIH DVOJICA PROTIV SEDAM,OSAM BAJERNA,NAJVISE ME BOLI NEZALAGANJE,BOLI IH UVO,MARIN SE SMEJE NA KRAJU UTAKMICE,A MEMI SE PLACE,IZDALISTE ZVEZDU PROTIV VOZDOVCA NECE BITI NI 500 LJUDI

Reply
Darko нов 26, 2019 at 23:57

A i sa Marinom ste dozligrdili i Bogu i narodu!!! Koju je to bitniju utakmicu Marin odigrao dobro? Protiv groblja NIJE POSTOJAO nijednu utakmicu, u Ligi šampiona nevidljiv… A da: protiv Surduluce i Bačkog Jarka briljira čovek… Rezervni igrač Olimpijakos došao ovde da izigrava neko ludilo protiv Surdulice i Mačve… I mi kolektivno pali u nesvest…

Reply
dusan нов 27, 2019 at 00:03

Marin je uzasan. igrac za mali fudbal. performans u zvezdi – nula

Reply
Dragan нов 27, 2019 at 01:37

A šta je Marinu bilo onoliko smešno posle utakmice i „veličanstvenog“ poraza!!?? U kojoj je on priči?

Reply
Mississauga нов 26, 2019 at 23:48

UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
dusan нов 26, 2019 at 23:47

U tekstu stoji: „Није дозвољено и не прашта се: незалагање, мањак мотива, нетрчање, предаја, деконцентрација.“ Bojim se da ste na potpuno pogresnoj poziciji. Zvezdin tim se borio koliko god je mogao, ali nasi igraci su toliko inferiorni da zalaganje, motiv, koncentracija u svemu ovome nemaju nikakvu ulogu. ovo je utakmica kao izmedju osmaka i prvaka. mi smo neravnopravni. mi smo objektivno slabiji i od tudjmana, i vrlo lako moze da se desi da izgubimo prvenstvo. neko bi morao krivicno da odgovara za dovodjenje „pojacanja“ ovde godine. iskusni kanjas, ubojiti tomane, magicni garsija, i la para iz hadersfilda, zander iz pafosa. da li je realno? milojevicu, samo molim te nemoj sa glupostima tipa „mnogo smo naucili“ i tome sl

Reply
dusan нов 27, 2019 at 00:39

moderacija???

Reply
Dejo нов 26, 2019 at 23:43

Ocemo pod hitno PRIVATIZACIJU NASE CRVENE ZVEZDE a odlazak svih koji su sada Terzica ,Mrkele ,Milojevica pa i prodaju svih igraca bolje Zvezdina deca nego svi koji su bili .Ovo je nocas bila teska Sramota Crvene Zvezde .Da se sutira prvi put u gol protivnika Bajerna iz Mihena u zadnjim minutima meca i da imas najvise dva suta na protivnicki gol neka je sve igrace sramota kako su nosili nocas dres i grb Crvene Zvezde a nasuprot igracima Crvene Zvezde igraci Bajerna su pokazali kako se igra za dres i grb kluba

Reply
Dragan нов 26, 2019 at 23:18

Fuj Miloje i Terza, fuj i svi njihovi bedni Botovi i sendvičari… Marš iz Zvezde, ološi!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2019 at 23:16

POD HITNO OSTAVKE TERZICA,MILOJEVICA I PRODATI SVE IGRACE OSIM POPOVICA I PUSTITI OMLADINCE KOJI SE LAVOVSKI BORILI DANAS I IGRALI NESRESENO

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2019 at 23:15

TVRDIM KAO I PRE POCETKA TAKMICENJA DA NI JEDAN IGRAC ZVEZDE NE MOZE DA IGRA NI DRUGU NEMAČKU LIGU OSIM MARINA NA NEKO IME STO IMA..A OSTALI BI TESKO IGRALI ZONU REGIONA U NEMACKOJ

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2019 at 23:14

gde su sada oni sto su pricali da imamo drim tim,da imamo igrace..MI NEMAMO BRAĆO NIŠTA…

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2019 at 23:13

u istoriji zvezde nismo imali losije igrace..a za ovo je kriv terza koji je samo prao pare i dovodio po 10 igraca za koje se znalo da su amateri

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2019 at 23:11

molim Boga da nikada vise ne igramo LŠ

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2019 at 23:11

smej se evropo..imas i kome

Reply

Leave a Comment