Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Црвена звезда гост на јубилеју Работничког

Кошаркаши Црвене звезде гостоваће 29. јануара у Скопљу, где ће у оквиру 65-годишњице Работничког одиграти пријатељску утакмицу са овом екипом. Работнички је најтрофејнији кошаркашки клуб у Македонији, а дуел са Црвеном звездом ће почети у 19 часова.

Поводом гостовања Звезде у Скопљу, огласио се и председник Работничког:

Са задовољством могу да потрврдим да ће дуел између Работничког и Црвене звезде бити одигран 29. јануара у 19 часова, одмах после завршетка Европског Првенства у рукомету. Презадовољни смо што је клуб калибра Црвене звезде, који важи за једног од највећих клубова на овим просторима, прихватио наш позив да дође у Скопље и да буде наш ривал на прослави. Наредних дана ћемо се опет састати како би уговорили све детаље“ – изјавио је председник Работничког Златко Тодоров.

 

Повезане вести

6 comments

ds јан 22, 2012 at 11:54

Da li ce imati tekstuaalni prenos protiv Grblja?

Reply
fratria1389 јан 22, 2012 at 12:31

to majstore svaka cast

Reply
Danilo- Zvezdaš јан 22, 2012 at 10:42

Ovo govori koliko je Zvezda velika, i koliko nas svi poštuju, naravno s razlogom. Zvezda je jedna jedina! Nadam se, da će nas u skladu s renomeo predstavljati u Skoplju.

Reply
kalu јан 21, 2012 at 23:46

Idemo zvezdo mislim da nam slede dve odlucujuce utakmice u borbi za evrokup prvo idemo cedeviti(koji su sumnjivo izgubili od zagreba)i onda idemo u kragujevac.Trebaju nam te pobede jer posle imamo tri utakmice kod kuce zagreb helios i krka.I dalje verujem u karija pesica!Samo da covic igra sto manje a nedovic sto vise i to je recept za uspeh.Aonda za domacu ligu da dodje keselj i bjelica na primer + DELIJE=TITULA

Reply
БојанБЛ јан 22, 2012 at 16:58

Не заборави Перу Антића!!!

Reply

Leave a Comment