Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Чава: „Ћутати, радити и побеђивати“

Много километара, вежби снаге, баланса, склекова, скокова, спринтева је иза фудбалера Црвене звезде, а испред их чека још тактике, технике, трчања и уигравања. Зато је и разумљиво што један од најискуснијих црвено-белих Милош Димитријевић не жели да даје било какве оцене.

Стварно је рано причати о томе какви смо и колико можемо. Знам једино да су сви изузетно мотивисани и да се понашају као да смо почели од нуле. Тренирамо заиста одлично и мислим да је то најважније. Битно је и да сви останемо здрави у овом периоду како не бисмо пропуштали тренинге. Видим и да имамо квалитет и заиста је све на нама. Како будемо радили тако ће нам се и враћати касније кад почне шампионат – каже Димитријевић.

Чава искрено каже да играчи не причају и не размишљају о бодовном заостатку.

Рано је за приче о такмичарским мечевима. Морамо да остварујемо циљ по циљ. Први циљ је да се спремимо беспрекорно, затим је на реду уигравање па ћемо тек онда причати о могућностима у такмичењима. Верујем да ћемо гледати да сваки меч одиграмо што боље, без много обећања. Ћутати, радити и побеђивати, то је рецепт.

Димитријевић ће се у везном реду уигравати, између осталих, и са Луком Миливојевићем, некадашњим саиграчем из Рада.

Не само мени, него било ком саиграчу ће уигравање са Луком бити заиста лако јер се ради о супер квалитетном фудбалеру. Лако је са њим играти јер зна много фудбала и изузетно је талентован. Видим да су и остали играчи који су дошли ове зиме квалитетни и зато кажем да је најважније да се спремимо добро, јер квалитет је већ ту – јасан је Димитријевић.

Повезане вести

12 comments

Pancev јан 24, 2012 at 21:05

Ovi nasi iz Zvezde mi lice na Sofronija petla, pricaju o cutanju i ne gase se! Kakva uprava, takvi i igraci! Lukica molimo da nam se izvine i ode u miru!

Reply
Alex Krycek јан 24, 2012 at 19:50

Ajde da vidimo i to čudo…

Reply
Spiritus јан 24, 2012 at 17:41

Igrac od koga najvise ocekujem u nastavku. Bilo je ocigledno da u prvom delu prvenstva nije bio spreman,cesto je na utakmicama izgledalo da nema snage ni da stoji . . . Ali da zna fudbal – zna ! To se jednostavno vidi.

Reply
Miki Delija јан 24, 2012 at 17:28

E moj Cavo…zaboravi ti nesto….rece ti cutati,raditi,pobedjivati a gde je tu skidanje kila? Bio si debeo i u prvom delu prvenstva a na pripreme si dosao sa dodatnih 5 kilograma…o cemu ti pricas….Bio si spor kao puz…sta ce biti sada sa dodatnih 5 kilograma???

Reply
fratria1389 јан 24, 2012 at 19:47

micko je bre zakon za zadnjeg veznog, ovaj moze da ga menja samo, a napred da igra tesko spor je mnogo..

Reply
Zvezdas Rijeka јан 24, 2012 at 20:02

Šta da radi kad mnogo voli krempite 🙂

Reply
Milos јан 24, 2012 at 16:06

ljudi jeste da Cava ne igra kako bi smo mi zeleli,nije pokazao nista od kad je dosao..ali se radi o odlicnom igracu..kad je potpisivao svi ste pricali da je odlican igrac a sad ga svi pljujete…videcete kako ce igrati u drugom delu bice kao i kod Kadua…svi cete ga na kraju hvaliti….

Reply
Небојша јан 24, 2012 at 15:28

Поред Калуђеровића ти си најгори играч Звезде,само се надам да нећеш бити ни близу првог тима.

Reply
dr јан 24, 2012 at 18:04

Prvo sto je los,drugo sto je Grobar. Jos i sin proslavljenog Grobara. Uz Kaludjerovica,Lazovica,Krnetu…mnogo grobara bre u timu,uzas 🙁

Reply
Nikola јан 24, 2012 at 18:32

Aj ne lupaj majke ti

Reply
Isus Hrist јан 24, 2012 at 14:40

Poslednja opomena pred iskljucenje!

Reply
Djape јан 24, 2012 at 14:34

Pa onda cuti i radi, batali izjave. Spor si ko puz.

Reply

Leave a Comment