Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Милуновић на Маракани

Лука Милуновић
Лука Милуновић

Како се незванично може сазнати, последње појачање ФК Црвена звезда требао би да буде талентовани 19-годишњак Лука Милуновић (179 цм, 73 кг).

Реч је о офанзивном везном фудбалеру (али и полушпицу) који је до прошлог лета носио дрес ОФК Београда, да би јесен провео у Белгији, у Зуте Варегему.

Од стране наших извора посебно је наглашено да је породица младог Милуновића Звездашка, отац и стриц младог играча су велики навијачи нашег клуба, а обзиром да је реч о великом таленту наше спортско руководство се није двоумило када се сазнало да је Лука слободан играч.

Млади фудбалер се истиче пре свега сјајном техником и одличним разумевањем игре, а његова поливалентност много ће значити шефу струке Роберту Просинечком, који цени управо такве играче који могу да покрију неколико позиција у тиму.

Талентовани везиста је одиграо 13 утакмица за Варегем током јесени и убележио једну асистенцију, а наступио је и четири пута за младу репрезентацију Србије.

Допуна текста:

Потврда ове информације стигла је и од генералног секретара клуба, Ђорђа Стефановића:

„Близу смо договора са Милуновићем. Преговори се приводе крају, за пар сати требало би да све буде познато“, рекао је Стефановић за Спортал.

Повезане вести

81 comments

Andrej феб 2, 2012 at 01:07

Najjaci su mi svi ovi koji objavljuju svoje zamisli u vidu prvih jedanaest igraca Zvezde i svi redom stavljaju Perovica na sredinu terena iako je opste poznato, bar onima koji imaju neverovatnu moc da pamte, da je momak izrazito levo krilo i da na toj svojoj originalnoj poziciji nije, osim lomljenja kicme Nadju, nista posebno pokazao, a nece ni sada…

Reply
Anonimni skaut Zvezde феб 1, 2012 at 19:21

Ja mislim da je bolje resenje u napadu bilo da se dovede Kermit Erasmus mladi napadac koji je igrao za Feyenord veoma je talentovan, trenutno igra u svom maticnom klubu u kojem je i zapoceo svoje prve korake, mislim da je mnogo bolji od asamoe, ali daj boze da se asamoa pokaze kao vredno pojacanje u napadau.. mislim posto nam napadaci trenutno ne trebaju, ja bih napisao par odbrandbenih mladih igraca napisao koji su verujem mnogo dobri i talentovani..
1. Siyanda Xulu ( defender centre -19 godina – mamelodi sundows )
2.Chibuzor Okonkwo ( Defender Right – 23 godina – Hearlend )
eto ta 2 igraca deni i centralni bek koje sam napisao, veoma su dobri.. Xulu je mladi i talentovani igrac za koga je zainteresovan Arsenal , Okonkwo je prosao sve mladje kategorije reprezentacije Nigerije , igrao je i na olimpijskim igrama 2008 godine za reprezentaciju Nigerije do 23 godine..
ta 2 igraca su tacno ono sta treba Robertu Prosineckom u prolecnom delu sezone.. samo me brinu stranci u Zvezdi kojih ima 3 za sad, a kada se njih dvoje doda onda bi bilo 5 stranaca, a mogu da budu samo 3 stranca registrovana ….
Ove igrace koje sam napisao u komentaru sam gledao uzivo (Okonkwo , Erasmus ) dok sam za Xulu-a samo cuo da je Arsenal zainteresovan…

Reply
Пеђа феб 1, 2012 at 19:55

Siyanda Xulu-играч је стварно добар,а и ништа не би изгубили ако би га макар само пропратили,тј. обавили скаутинг..поздрав свим Делијама!

Reply
Milan феб 1, 2012 at 22:53

E to skauting preko menagera 12 ? 😀

Reply
Anonimni skaut Zvezde феб 2, 2012 at 02:54

za tvoju informaciju ne preko menadzera 12 nego u stvarnosti je vrhunski mladi igrac, Arsen Wenger je za njega zainteresovan i zeli da ga dovede u Arsenal, ali posto nema radnu dozvolu nikako ne moze da ode u Englesku, a i Atl. Madrid je zainteresovan za tog igraca, ako to ne objasnjava da se radi o dobrom igracu kad ga prate mnogo veci klubovi od Zvezde, onda stvarno neznam

Reply
zvezda u srcu феб 1, 2012 at 18:29

ja stvarno neznam zasta ce nam vise napadaci, imamo 5 napadaca sad kad je i ovaj dosao.. jedino da ode onaj smotani Kaludjer koji veze nema o fudbalu.. al opet imacemo 4 napadaca i ako ode Kaludjer, a ja neznam zasta ce nam toliki napadaci kad robi igra sa jednim spicom, 2 po strani, 2 centralna, 1 zadnji … Robi bolje gledaj da zalecis ranu u zadnjoj liniji gde ti treba desni bek i jos jedan vrhunski stoper koji bi pravio drustvo Maksimovicu, a levo krilo neka se menjaju Tosic-Mladenovic-Petkovic… ja mogu samo da predlozim jednog igraca koji ima 19 godina da se dovede na pozajmicu do kraja sezone + otkup ugovora na kraju a to je igrac mamelodi sundowsa Siyanda Xulu – http://www.transfermarkt.co.uk/en/siyanda-xulu/profil/spieler_129363.html cena igraca je 700 000 , Arsenal je zainteresovan za njega, ali ne moze da ga dovede zbog toga sto nema radnu dozvolu za Englesku ligu.. mislim da je ovaj igrac odlican i da bi bio stub odbrane sa Maksimovicem u Zvezdi, i da bi kasnije mogao da se proda za najmanje 10-15 miliona, posto ce sigurno da ga traze mnogi evropski velikani, jer je veoma talentovan i mislim da ce bas ovaj igrac za neku godinu da bude novi john terry ili najbolje vidic posto za sada je vidic najbolji stoper na svetu…

Reply
strucnjak феб 1, 2012 at 20:29

imamo 5 a ni jedan ne valja!

Reply
micho9 феб 1, 2012 at 21:44

Milunović nije napadač, nego krilni igrač i može da igra i levo i desno. Robi je lijepo rekao da je Tošić štoper i mislim da je on jedini siguran na toj poziciji, a drugi štoper vjerovatno Maksimović, ako se uklopi, a ako ne igraće Mićko jer je tu na zadnjem veznom Milivojević, a može i Dimitrijević. Desni bek mu ne treba i nije ga tražio jer on vjeruju mikiću, a ima i malog Stojkovića.

Reply
. феб 1, 2012 at 17:31

Ako neko zna nekog iz uprave kluba ili Robija zamolio bih ga da pogleda Vojna Jesica igra za Keln ima 17 godina igra za reprezentaciju Srbije , igrao je na proslom prvenstvu evrope u Srbiji prosle godine bio je nas najbolji igrac ! http://www.transfermarkt.co.uk/en/vojno-jesic/leistungsdaten/spieler_155490.html http://www.youtube.com/watch?v=kYCEey99bFY

Reply
zvezda u srcu феб 1, 2012 at 18:16

jesi ti jeo bunike ?? pa gde da nam stanu svi ti napadaci majke ti ?

Reply
. феб 1, 2012 at 19:41

Nisam bunika jeo vec razmisljam kao svoki pametan covek bolje da sutnu Borhu (pardon Bora Rucna ja nas „najbolji“spic) pa da dovedu ovog decko (Vojno Jesic) ne igra samo na spicu vec moze da igra i u veznom redu !

Reply
aleksa besan navijac феб 1, 2012 at 15:24

Koji nisu mladi i nesiskusni koji mogu teret zvezde da izdrze.I jo jedno pitanje ako neko zna sto su delije posle utakmice odlucili da uprava oa NA KRAJU MECA MISLILI DRUGACIJE.

Reply
Danijel феб 1, 2012 at 15:27

imena?

Reply
CZV феб 1, 2012 at 15:30

Bajkovic-Mikic Maksimovic Tosic Mladenovic-Milivojevic Evandro Perovic Lazovic-Kasalica Borha.Kad ne leto ode Lazovic umesto njega ce verovatno Miric,a na klupi cemo imati odlicne dzokere koji od leta mogu da udju i u prvu postavu: Paseko,Milunovic,Ozegovic,Asamoa.

Reply
Slavenko феб 1, 2012 at 15:53

ova formacija je odlicna kao pi prva postava! 😀 samo bih po poluvreme menjao Borhu i Asamou….4-4-2 je bolja od formacija 4-3-3,jer imamo 2 igraca stalno u 16…..a imamo i jaci vezni red za prekidanje kontri! 😀

Reply
Ivan феб 1, 2012 at 15:19

Ja sam ovog decka gledao 2 puta uzivo kad je igrao za omladinsku reprezentaciju,mislim da je bilo pre godinu ipo dana i mogu reci da je tad bas odskakao od svih ostalih. Znam da je bilo i 5 nasig igraca u reprezentaciji (mislim Kovacevic,Causic,Mrkela,Despotovic…ali nisam siguran) i celu tekmu sam se trudio da nekako ubedim sebe da su oni najbolji ali Milunovicu nisu mogli ni da pridju. Kakav je sad ne znam,ali neko ko sa 19g odigra 12 utakmica u Belgiji sigurno nije los.

Reply
zvezda u srcu феб 1, 2012 at 18:20

dobro, ako si ga gledao za mladu reprezentaciju kad je igrao, i kad je odigrao toliko u beliji za prvi tim verovatno je vrhunski mladi igrac, ali ja neznam sta ce nam vise napadaci pored Kaludjerovica ( koji ne zna ni sa pola metra da pogodi mrezu ) , Borhe, Ozegovica, Kasalice, Asamoe… umesto da gledaju da prave zadnju liniju gde nemaju normalnog stopera i desnog beka…

Reply
Ivan феб 1, 2012 at 19:41

Pa ako je veci potencijal od svih,zasto ga ne dovesti? Kaludjer ide,Borhi raskinemo pozajmicu,Ozegovic je jos klinac i eto mesta. A i mali nije centarfor,nego poluspic.

Reply
aleksa besan navijac феб 1, 2012 at 15:10

Zasto coveku lupate minuse upravu je pojacanja krs a i delije od sad ih zovem baba delije.

Reply
Danijel феб 1, 2012 at 15:13

Koje bi igrace ti doveo?? Ajde reci mi molim te…

Reply
Milos феб 1, 2012 at 14:06

jel zna neko od admina da li se ozbiljnije racuna na Dacu Mihajlovica ?

Reply
Драган феб 1, 2012 at 17:56

Да није било повреде, сигурно да не бисмо ни дискутовали о томе.. Видећемо када чујемо списак путника за Анталију. Искрено се надам да ће Дача бити на њему, момак је добар и играч и човек.

Reply
MarkoFCRS феб 1, 2012 at 21:12

U pravu si Dragana… Ali jedna bitna stvar me brine, Dača je takodje solidan i u alkoholisanju… Drug mi je igrao sa njim u Jagodini… Nadam se da se sad promenio

Reply
MarkoFCRS феб 1, 2012 at 21:13

*Dragane 😀

Reply
aleksa феб 1, 2012 at 13:56

U ovom svetu svi gledaju sebe pa tako i ova dva foruma svako bi voleo da ima sto vise posetilaca .Sad minusi.

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 17:10

Zasto minusi,od mene imas plusinu

Reply
realno 7 mesto феб 1, 2012 at 13:54

ne dobiti ni jednu ekipu od prvih 6 na tabeli to treba da nas brine a ne sta je Sveta rekao! Katastrofalan prelazni rok,mada mogao je jos gori biti!

Reply
vegas феб 1, 2012 at 13:57

Ajde ti se lepo teraj ……!!!!!Ako ti smeta ko te zvao da dodjes ovde?!

Reply
realno 7 mesto феб 1, 2012 at 14:24

gde….u vegas jel? Gledaj stvari realnije,ja bih voleo da budemo prvaci sveta ali tu smo gde smo! Mladost i Iskustvo se nikad ne mogu meriti! Sta da cekam jos dve sezone da se uigraju pa onda rasprodaja! Nama su trebali igraci koji ce doneti rezultat a ne da im Zvezda kao ime nabija cenu i bude preporuka! Jos cu dodati za ovog malog ficu,malog treba noga,du.. i caos, Robi ga uvede u istoriju a on tako vraca,bolje da se osisa bice brzi i precizniji!

Reply
dexa7 феб 1, 2012 at 17:32

Znam da bi ti volio da partizan bude prvak svijeta ali zalim slucaj,to je nemoguce zato idi kukaj tamo po vasim sajtovima

Reply
Vlada Tosic феб 1, 2012 at 14:34

Idi ti bolje proveri oce li jevrejce da da vecu minutazu smiljanicu…

Reply
Shmickey феб 1, 2012 at 13:27

Sada kada se konacno nesto dobro dogadja u nasem klubu, sada kada je prelazni rok odradjen odlicno posle puno godina vi se raspravljate oko portala…. Cccccc… Ti „zvezdasi“ treba da se stide!!!!

Reply
losmi феб 1, 2012 at 13:36

potpuno ispravan pote nase uprave.Malom je ponudjen ugovor,nikakvi procenti,klauzule ne dolaze obzir.Dosta je bilo ucenjivanja i trgovine.Ako potpise ok ako cao,dovidjenja.Ja se nadam da ce roditelji malo urazumiti i pristati na ponudjene uslove,mali je tu najmanji problem

Reply
Luka феб 1, 2012 at 13:16

Molim vas, glavna tema ovog clanka nije odnos izmedju RSB i MCZ vec CRVENA ZVEZDA! Svaka dalja rasprava o potpuno nebitnim stvarima je zabranjena i komentari ce biti obrisani. Pisite o igracu, klubu, navijacima, a ne o glupostima!

Reply
magick феб 1, 2012 at 13:01

Jos jedan igrac koji pocinje na slovo M, sad stvarno verujem da se neko iz kluba zeza , koliko ih vec imamo?.. zamislite cela prva M jedanestorka istrci na Mmmmmmmmmmmmarakanu.. , a i MCZ kao dvanesti igrac iza terena.. hehe.

Reply
gile феб 1, 2012 at 12:56

O cemu prica ovaj….ajoj sve sami ludaci

Reply
escort феб 1, 2012 at 12:51

Sta se bre prepirete ko je objavio neku vest prvi, MCZ ili RSB!? Kakve to veze ima, ne kapiram, sta je cilj, vise poseta, lajkova na fb ili nesto trece?? Iskulirajte malo sa tim, SVI smo na istoj strani, ZVEZDINOJ, nema veze ko prvi sta objavi. Svima nama je u cilju da imamo informacije, dal’ sa ovog ili onog sajta, nema veze. Glupo je stvarati losu konkurenciju, treba stvarati dobru, pa ko bude bolji i tako. Na kraju krajeva, svi mi i admini oba sajta odemo na ISTO mesto, na MARAKANU, sa istim zeljama, ciljevima, nadanjima….manite se klinackih gluposti, ko ce vise lajkova da ima…Pozz za sve Zvezdase, ma sa kog sajta bili :)))

Reply
Драган феб 1, 2012 at 18:12

Свака част на коментару, то је правилно размишљање.

Reply
Shmickey феб 1, 2012 at 12:49

Jel bila promocija Mirica i Asamoe? Neko juce napisao da je danas u 12h…

Reply
Milan феб 1, 2012 at 12:45

Zar je bitno ko je prvi objavio , realno bi trebao prvo Zvanicni sajt da objavi ovakve vesti !

Reply
dika феб 1, 2012 at 12:05

Sto je administrator Sveta juce i na fb-u i na forumu „prozivao“ (ne bukvalno) Selektora i pricao kako ce sve to danas da se demantuje. A na forumu je rekao da je ta „bomba“ Jankovic. Sveto nemas pojma !

Reply
Mile феб 1, 2012 at 12:14

Samo kad ti care imas

Reply
Sveta Predić феб 1, 2012 at 12:22

Ja prozivao Selektora?!Ja rekao da je bomba Jankovic?Ja rekao da je igrac uopste bomba?Svasta!

Reply
Mile феб 1, 2012 at 12:42

NAdam se da te ne doticu ovakve stvari, uostalom svi smo mi ovde zbog Zvezde, tako da ovi sto nabacuju neki rivalitet izmedju vas i RSB nisu noramlni

Reply
Dražen феб 1, 2012 at 12:44

Bravo na komentaru. Previse ljudi pokusava stvoriti rivalitet izmedju mcz i rsb sajtova, koji rade u svrhu istog cilja.

Reply
Драган феб 1, 2012 at 18:13

Апсолутно се слажем.

Reply
dika феб 1, 2012 at 12:51

http://www.dodaj.rs/f/2d/DW/3XuCXI35/untitled.png

Napisao sam „(ne bukvalno)“, a evo ti i dokaz. Izgleda da ipak nisi znao za tu vest, pa si brze bolje pre nekoliko sati „saznao“ da dolazi neko za koga pre nismo culi. A pogledaj na ovom vasem forumu sta si pisao sinoc i kako si odgovarao (tako da svi treba da ukapiraju da se radi o Jankovicu). E Sveto, Sveto, ne radi se to tako. A i onaj Razzor koji pljuje redstarbelrade forum i Selektora i sto prica da tamo svi loze ljude da bi nabijali posetu, jel se javio danas, jer vidim da nije dobio ban za ono „bagra sa rsb-a“.

Reply
Dražen феб 1, 2012 at 12:58

Istina je da ovaj Razzor nije banovan. To nije politika naseg foruma, sto se moze i vidjeti. U mjesec dana je samo jedan clan dobio GAG, a vjeruj mi mnogo njih nije postovalo pravila. Nama je cilj da se novi clanovi nauce pravilno pisati i citati pravila, a ne da ih odmah banujemo i tako odstranimo sa foruma. Svi upisi u kojima se pljuje rsb su obrisani, i bice brisani ako se opet budu pisali.

Reply
dika феб 2, 2012 at 02:42

Ma Drazene, ja protiv tebe nemam nista, kao ni protiv mcz sajta iako mi se mnogo vise svidja rsb jer postoji duze a i ima mnogo vise ljudi. Pitao sam Svetu, kao jednog od glavnih ljudi, sto to dozvoljava sebi, da „pljuje“ administratore drugih sajtova/foruma jer on ne zna za neke informacije ?

Slobodan феб 1, 2012 at 11:50

Bajkovic – Kirovski – Vesic – Dmitrovic
Mikic – Stojkovic
Krneta – Maksimovic – Mihajlovic – Cosic
Tosic – Mladenovic – Petkovic
Mijailovic – Milivojevic
Evandro – Djurickovic – Jankovic – Milunovic – Dimitrijevic – Kadu
Paseko – Perovic
Borha – Kaludjerovic – Kasalica – Asamoa – Ozegovic
Lazovic – Miric – Vesovic
Mozda imamo dva,tri igraca vise, ali nije na odmet, jer imamo cak 17 fudbalera do 21 godine… Treba racunati da ce na leto, ako ne vec sada biti prodata nekolicina onih starijih, poput Bajka, Kadua, Kaludjerovica, vrlo je moguce i Mihajlovica, dok odlazi i mladi Cosic… Cilj je formirati tim za Evropu, a to se radi upravo ovako, jer ako pojedinci ne odu ove zime, a otici ce na leto, treba racunati da ce u prolcenom delu biti manje na terenu… Takodje treba racunati da momcima ispod 21 godine oscilira forma, sto je normalno, te ovaj broj igraca i ako je to velika grupa koja moze lose da utice na svlacionicu, po meni nije velik u ovom momentu za Zvezdu, s’ tim pre sto ce se na leto sasvim sigurno svesti na optimalan…
Moje licno misljenje je da Robija ocekuje vrlo ozbiljan posao, a moglo bi se reci i da ce biti na slatkim mukama… Prelazni rok je odradjen odlicno, sada ce biti zanimljivo da vidimo kako ce to delovati na terenu…

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 11:44 Reply
slavisa феб 1, 2012 at 11:42 Reply
Petar феб 1, 2012 at 11:36

Cekajte u cemu je probem? Svi govorite da je bezvezno nagomilavanje?
PA decko je Mladi Reprezentativac, mlad je… Dobijamo ga za nikakve pare. A i u spicu imamo Kaludjerovica, Ozegovica, Asamou, Kasalicu, Borhu, i sada ovaj lik, gledaj pripreme su duge, svi ce imati mesta da se dokazu, znaci 5 godina nemamo dobrog spica, od pantelica i zigica napadaca ni jednog dobrog nismo imali, mislim da ce ovako napraviti veliku konkurenciju, tako da ce vrlo tesko biti prva opcija. A i pazite kada ti neko posle toga od 6 igraca bas tebi ustupi 20 minuta na mecu onda moras da pokidas i tako sve. A i nasa uprava kao sto vidite gleda unapred sada verovatno za ovu polusezonu slazemo tim znaci sve ce imati vremena da oproba, nigde nam se ne zuri. A budite sigurni da pored ovih igraca Kaludjerovic nece igrati sigurno (sto se tice kvaliteta) kao prva opcija, daj boze da bude treca… Samo je problem ako oce da mu cenu podignu pa ga ubacuju u igru. I iz pouzdanih izvora vam kazem da je ovaj Milunovic bas dobar igrac, videcete drugi lazovic…

Reply
MIKIA феб 1, 2012 at 11:28

Bravooo bre !!! Jos samo stoper i desni bek !!!! A moze i zamena za Bajkovica!

Reply
kole феб 1, 2012 at 11:26

guzva u ekipi jeste,ali iz kluba je otislo 9 igraca a doslo 13. znaci samo 4 viska 🙂 . i prelazni rok je gotov u evropi ali je jos mesec dana otvoreno trziste na istoku tako da ce sigurno neko otici. ako se Cosic vrati u CSKA onda treba da ocekujemo i stopera,ali slobodog igraca,ili iz sopota. mislim da bi mogao Spajic da se prikljuci u tom slucaju. sve u svemu zadovoljan sam. zamenili smo vise pola tima sa,nadam se,kvalitetnijim igracima. i svaki talentovani igrac je dobrodosao,tako da zelim ovom Luki sve najbolje.

Reply
StellaRossa феб 1, 2012 at 11:25

А зашто не наведете извор тих „незваничних“ информација?

Reply
Драган феб 1, 2012 at 11:28

Да, они су први објавили а ми смо добили потврду ових информација од наших извора.

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 11:34

Potvrdio je i Stefanovic

Reply
atza87 феб 1, 2012 at 11:44

Oni su objavili da stize BOMBA a ovaj decko je daleko od toga, mozda je talenat u to ne sumnjam ali zna se sta znaci u fudbalskom svetu rec „bomba“.

Reply
Boki феб 1, 2012 at 11:56

vas admin je sinoc imao drugacije informacije..

Reply
Драган феб 1, 2012 at 18:16

Зато што смо замољени да не наводимо, и то ћемо увек поштовати.

Reply
MARAKANA PUNA феб 1, 2012 at 11:25

NERVIRATE ME SVI Vi STRUCNJACI!!! DODJITE 3 marta na Marakanu svi vi i pozovite jos ljudi da podju sa vama to bi bio pravi posao za Zvezdu!
Pustite ljude da rade svoj posao…

Reply
Vlada Veljovic феб 1, 2012 at 12:21

Ja Robija volim, ali počinjem da sumnjam u njega…. Mozda ipak on vidi dalje od mene, msm, bilo bi logicno….

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 11:27

ma mali je car,naslednik Savije

Reply
kalu феб 1, 2012 at 12:00

A sto odma moras da ga vezujes sa saviju?Zasto svako dete koje navija za zvezdu mora da bude vodja navijaca?

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 12:56

Salio sam se bre

Reply
escort феб 1, 2012 at 11:14

Ma dajte ljudi, pa on je mladi reprezentativac, ne moze da skodi! Osim toga, dobijamo ga za DZ, sto je odlicno! Mozda ga posaljemo na neku pozajmicu, a mozda se pokaze i odmah, ko zna. U svakom slucaju, nikako ne moze da bude lose dobiti mladog reprezentativca za DZ, pa jos i velikog Zvezdasa!

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 11:08

A ja se ponadao da dolazi neki kvalitetan stoper

Reply
F C R S феб 1, 2012 at 11:02

Ni najmanje ne sumnjam u kvalitete ovog igraca, ali zbilja je velika guzva na poziciji krila – ofanzivnog veznog. Doci cemo u situaciju gdje ce, recimo, Vesovic ili Paseko biti cetvrta ili peta opcija za igru, pored toliko ofanzivaca.

Reply
realnost феб 1, 2012 at 11:09

Paseko ti nece biti peta opcija, vec prva ili druga…Taj igrac je doveden za najvecu sumu novca u nasem pralznom roku…tako da sigurno nije doveden da sedi na klupi…igrace on…

Reply
delija86 феб 1, 2012 at 11:35

Ako bude mogao i smeo da igra sprem novcu za koji je doveden

Reply
atza87 феб 1, 2012 at 11:51

Ovako, Lazovic ce najverovatnije na leto biti prodan koliko god mi to ne zeleli to ce se dogoditi, Kadu ce isto takodje otici na leto ako ne i ove zime( na istok negde jer tek pocinje prelazni rok kod njih), Dimitrijevic takodje odlazi na leto, za Borhu je pitanje da li ce klub resiti da otkupi ugovor i da li ce i on hteti da ostane, Evandra ce takodje pokusati da prodaju na leto jer ce mu tad ostati jos samo 1 godina ugovora. Sve sam ovo napisao pod pretpostavkom da necemo stici minus u prvenstvu, znaci realno gledano. A ako osvojimo prvenstvo onda je to vec neka druga dimenzija ali poenta price je da nemamo visak igraca jer igraci koji dolaze trebaju se prilagoditi klubu, treneru, timu i ne moze se ocekivati od svakog da odmah blista..

Reply
madness2233 феб 1, 2012 at 11:01

Nije istekao prelazni rok do 16 ili 20.2 traje kod nas,a na istok se moze i do 1.3. Gotov je samo za ove jace lige sa zapada evrope.

Reply
Djape феб 1, 2012 at 10:42

Auuu guzva ogromnaa.. Hitno prodajte ove koji su na spisku za odstrel!

Reply
Igor феб 1, 2012 at 10:53

Kasno je sad za prodaju istekao je prelazni rok.

Reply
kalu феб 1, 2012 at 10:57

Znaci mi u spicu imamo kaludjera,kasalicu,ozegovica,borhu(igra centarfora) luku milunovica i asamou.Znaci mora neko da leti a ja se licno nadam da ce kaludjerovic otici u koreju hvala mu za sve u zvezdi prosle sezone ali mislim da je vreme za brze igrace

Reply
Djape феб 1, 2012 at 11:39

Ja bih bio najsrecniji da Borha ode.. Ali Robi racuna na njega..

Reply
Urke феб 1, 2012 at 12:50

Ovaj nije špic, piše vam lepo ljudi!

Reply

Leave a Comment