Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Перуничић пред дерби: „Премлади смо за Партизан“

Ненад Перуничић
Ненад Перуничић
Ненад Перуничић

Суботњи „вечити дерби“ у рукомету много ће се разликовати у односу на утакмице истих ривала у прошлој години. Наша екипа је остала без чак десеторице играча са којима се играло већи део ове сезоне (Петар Пуцељ, Божидар Нодовеза, Дамјан Блечић, Немања Суџум, Милан Косановић, Никола Шљиванчанин, Филип Шћепановић, Милан Иванчев, Марко Чаваљуга и Милан Вукас), те са махом јуниорима и свега пар старијих рукометаша тешко да може до победе над ривалом који има искусну екипу.

„То је дерби само по именима клубова. Премлада је наша екипа да би се носила са Партизаном. Напустило нас је десет играча, имамо три, четири клинца од шеснаест година, па нам остаје да шансу тражимо против слабијих ривала. Партизан је вечерас апсолутни фаворит, трудићемо се само да се не обрукамо. Остали смо са само два искусна играча Докићем и Живковићем. Преузимам сву одговорност, трудим се да младе момке ослободим притиска на терену“, рекао је за „Журнал“ Ненад перуничић. 

 

.

Повезане вести

14 comments

milorad феб 4, 2012 at 19:38

Nije lepo da lažeš, Peruničiću. Marko Čavaljuga i Milan Vukas su oterani iz Zvezde – nisu otišli. Bilo bi vrlo slatko da objasniš zašto je to urađeno, pogotovo što je Čavaljuga dao Partizanu 8 golova, što od tvojih igrača niko nije u stanju. Oterali ste divnog igrača i kapitena, vodeći klub na svoj način. Niko više ne bi smeo svu trojicu (tebe, Butuliju i Šljivančanina) da još trenutak podržava u Zvezdi.

Reply
Petak 13-ti феб 4, 2012 at 10:50

Napolje bre !

Reply
Uros феб 4, 2012 at 10:13

Clanovi centralnog komiteta komunisticke partije zvane Delije sever su na juceranjoj sednici odlucili da se ide na rukometni derbi vecinom glasova od 5prema nula,protiv i uzdrzanih nije bilo.Dragi nam rukometasi bicete pcastvovani dolaskom pripadnika ove grupe,a verujem da ce i mnogim „simpatizerima’ pasti kamen sa srca jer su dobili dozvolu da jednu utakmicu pogledaju.U iscekivanju dozvole za odlazak na neke druge utakmice naseg kluba veliki pozdrav.

Reply
ultra феб 4, 2012 at 12:23

kako te bre nije sramota?! jel ti neko brani da ides na utakmice?!? ti si redovan na vaterpolu i hokeju,ne razumem…treba ti da „komunisticka partija“ da bi mogao da pruzis podrsku?!

Reply
Веља феб 4, 2012 at 00:03

Napred Zvezdo !

Reply
Веља феб 4, 2012 at 00:03

ИДЕМО ДЕЛИЈЕ 🙂

Reply
Dalibor феб 3, 2012 at 21:54

Ti igrači koje pominješ nisu otišli nego su oterani tvojom i butulijinom diktaturom jer ste im za svaki mogući nazovi razlog pretili navijačima. To su mi lično potvrdila dvojica od njih deset. Iz istog razloga nisi ni mogao da nađeš zamene za njih već ste bili prinuđeni da igraju klinci.

Reply
Dragan_NS феб 3, 2012 at 19:48

Ne znam sta da kazem, ali ovo mi se ni malo ne svidja… Kako je moguce da se puste desetorica bez adekvantih zamena? Nema smisla, i ajde da se ne obrukamo protiv Partizana, al sta je sa ostalim klubovima?! Izgleda da ce C. Zvezda ove sezone biti vreca za udaranje :((((

Reply
Igor феб 3, 2012 at 18:54

Mars iz Zvezde!!!

Reply
Milan феб 3, 2012 at 18:25

Perunicicu uzeli ste sampionski klub i doveli ste ga u ovakvo stanje??? Pa ko je tu kriv, da nije moja baba? Samo da se ne obrukamo protiv grobara??? Imate li vi obraza, jel vam ista sveto? Muka mi je vise. MARS IZ ZVEZDE, IZ ZVEZDE!!!

Reply
Nenad14 феб 3, 2012 at 18:54

Taj partizan ima podrsku zemlje Srbije, u svim sportovima, Zvezda je prepustena sama sebi, a tako je nemoguce opstati, tako da nemojte se zacuditi kad pocnu da nam se gace rezne sekcije u okviru sportskog drustva…

Reply
Delija Brate феб 3, 2012 at 23:03

Ma da,uvijek neko ima pomoć a mi nikd.Ha,ha.To nije opravdanje.Nešto se treba menjati,i to ne samo u rukometu,već u cijelom S.D.

Reply
Alex Krycek undercovered феб 3, 2012 at 18:22

ODLAZI!!!

Reply
Bruka феб 3, 2012 at 18:12

Perunicicu bruko jedna, unistio si Zvezdu.Ovo je samo tvoja odgovornost zbog ovoga sto se desava. Ti si doveo 10 igraca i ti si najavljivao trofeje sa svojim pajtosom Butiulijom sramote jedne.

Reply

Leave a Comment