Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Француски медији: Звезда заинтересована за некадашњег нападача ПСЖ-а

Екипа тренера Дејана Станковића евидентно је има огромних проблема у шпицу напада. И две припремне утакмице овог лета против ИМТ-а и горњомилановачког Металца потврдила су добро познату чињеницу. Наш клуб већ извесно време као прву трансфер опцију за ово лето истиче нападача португалског Фамаликаа, Бразилца Андерсона Силву. Према непотврђеним информацијама овај трансфер је и утаначен и износиће 800.000 евра и чека се крај португалског шампионата како би фудбалер кренуо пут Београда.

Међутим, медији у Француској пишу да је шампион Србије заинтересован за услуге Ервина Оженде, који би одлично „легао“ као други нападач.

Некадашњи фудбалер ПСЖ-а је тренутно играч Кјева, има и опцију продужења сарадње са летећим магарцима, али се очекује да напусти клуб из Вероне. Французи пишу да још неколико клубова би радо да види 25-годишњег фудбалера у својим редовима.

Оженда је прошао све селекције репрезентације Француске, али није дебитовао за А тим. Играо је за ПСЖ, Бастију, Цволе, Мурсију и румунски Ботосани.

Ипак, комплетну ову причу треба узети са резервом јер тренер Дејан Станковић тренутно у шпицу напада може да рачуна на Боаћија, Павкова, Томанеа и Крстовића и сасвим је јасно да је неопходно да руководство нашег клуба прво договори трансфер неког од наведених играча у иностранство.

Повезане вести

2 comments

ZIKI јул 21, 2020 at 23:50

Огорчен сам на управу што није довела накоН одлазака Радоњића,Марина и Канге тројицу као замјену .и они који праве разлику .Ми мјесто да имамо бољи тим него у љето 2017 када је екипу преузео Милоја ми подсјећамо на екипу када је играо Гума ,Бригел и слични(поменути нису били квалитетни ,,али борбеност им нико не може спорити).Немо играча средине терена већ дуги низ год ,мало је Додуше Канга подсјећао,а о брзим крилним играчима да не говорим .Има ли смо Радоњића и мјесто да су након његовиог одласка потписалу двојицу ми сада мало је рећи немамо.Надам се Катаиу и Спиридоновићу да ће играњем оправдати дрес Звезде али не могу сами.Убрзо ако не дође 4,5 правих појачања испадамо већ на почетку

Reply
Veteran Sever јул 23, 2020 at 01:31

Gde se seti Gume Bogdanovića…? Čovek nije imao pojma, ali od tri ‘slobodnjaka’ davao dva gola!

Reply

Leave a Comment