Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Петковић: „Ако ми будемо прави, други немају шта да траже“

Никола Петковић
Никола Петковић
Никола Петковић

Велики број играча променила је Црвена звезда у текућем прелазном року, довела новог кондиционог тренера, а један од оних који су изборили останак, Никола Петковић, истиче да су промене донеле само позитивно.

„Јесте дошао велики број играча, али све су то добри млади момци, брзо су се уклопили, а и ми смо их на најбољи начин прихватили. Мислим да због тога неће бити проблема, тим пре што се одлично ради на тренинзима. Јер, разликује се у односу на јесен, добили смо новог кондиционог тренера, који је донео доста тога позитивног. Верујем да ће све бити како је замишљено, иако нас је чак 30. Можда је и боље тако, конкуренција је жестока, а здрава, па очекујем да донесе успех на пролеће“, изјавио је Петковић за „Журнал“.

Наш леви бек сматра да је одлазак Александра Станојевића велики губитак за игру „вечитог ривала“.

„Одлазак Станојевића је велики минус за игру Партизана. Јер, ради се о квалитетном тренеру, који је са комшијама доста радио на тактици. Ниједан дерби није изгубио. Верујем да ће та промена нама добро доћи.  Не мислим да ћемо због тога победити, мада ће нам можда бити лакше“, рекао је Никола и пркоментарисао другог великог ривала, новосадску Војводину.

„Војводина има добру екипу, значајно се појачала, али нас то не би требало да плаши. Ако ми будемо прави, одиграмо како треба не само Војводина, неко и било ко други, нема шта да тражи. Верујем да смо квалитетнији и од Војводине и Партизана, морамо то да докажемо и на терену. Што нисмо успели у претходних шест месеци.“

Повезане вести

19 comments

Pancev феб 4, 2012 at 17:22

Ovo postaje strasno…da li iko iz Zvezde zadnje cetiri godine moze da preti ikome? Ko je ovaj Petkovic uopste?! Svaki dan slusamo istu pricu! Za promenu bi bilo dobro da malo cute, a vise da rade. Svaki dan su njih trojica zaduzena da nesto izjave. Lukicu, Vesicu i Nikolovski…odlazite vise!

Reply
Secam se pobeda феб 4, 2012 at 16:46

Ako neko ima pravo da daje ovakve izjave onda je to Petkovic. On nekada i odigra slabije ali se uvek bori maksimalno. Uz to covek ima kvalitet koji mnogi ne vide. I cemu tolika nervoza? Vraticemo se gde nam je mesto, ajde malo srpljenja za ovu mladu ekipu.

Reply
Marko Vozdovac феб 4, 2012 at 17:16

Ne hvatam se ja konkretno Petkovica, nego me generalno nerviraju takve izjave koje slusamo za vreme svakih priprema vec godinama, a onda ljudi izadju na teren i ja pocnem da razmisljam na sta bi nam igra tek licila da se nije „dobro“ radilo… Ispada da se mi pokidamo na pripremama, ali u ligi nam igraju ekipe, u najmanju ruku, u rangu Valensije, Brage, Arsenala itd… To me boli…

Reply
sasa феб 4, 2012 at 15:31

pricate pricate samo pricate … videcemo

Reply
Nemanja феб 4, 2012 at 15:07

Ja se samo nadam da ovaj Petkovic nece zauzeti Mladenovicu mesto jer je Mladenovic tip beka koji odavno nismo imali a kad smo imali takve bekove dobro smo prolazili.
Nego, je l moze neko da mi kaze sta ce da igra Marko Miric, covek ima 26 godina, nije klinac neki da igra na klupi, igraci u tim godina ako presede polusezonu, padaju mnogo i u fudbalskom i u psiholoskom aspektu?

Reply
Marko Vozdovac феб 4, 2012 at 15:05

Molim admine da nam vise ne prenose ovakve izjave. Razlog, zato sto mi je pun ku*ac izjava o tome kako se dobro radi, kako je konkurencija jaka i kako ostali nemaju sta da traze pored nas! Onda dodje ne derbi, nego nesrecni Spartak ili tako neka snj ekipa i use*e nas kao budale. Da sam na mestu uprave, zabranio bih bilo kakvo davanje izjava za vreme priprema jer je njihovo da cute i rade, a ne da samo pricaju o tome kako ce pregaziti svakog ko nam izadje na crtu, a kad prvenstvo pocne, razni nam zavrcu usi.

Reply
Joksa феб 4, 2012 at 15:00

Pa koliko vas je vise da nas nervirate sa besmislenim izjavama ili onim sto se podrazumeva, svakodnevno??? Kada nema Kaludjera, eto vas jos, koliko hoces. Odgovori, ti Petko, zasto se vuces protiv Zete i glumis nonselanciju? To su konkretne izjave i da li si zaradio platu…
Sa ovom praksom treba da se prestane, ukljucujuci i trenera, pa ma ko to bio.
Vama, sto volite da pricate, preporucujem da odgovorite na pitanja navijaca! Ali ne po vasem izboru i cenzurisana! Konkretno i bez demagoskih skrivalica ili bajatih opravdanja, sve smo to vec culi i procitali stotinama puta. To je najmanje sto mozete uciniti za ovakve navijace pored toga da igrate fudbal i posteno zaradite svoju platu! Ja vas na ljubav prema Zvezdi necu pozivati, dovoljno ce biti da budete samo posteni profesionalci!

Reply
Nedjo Pljevlja феб 4, 2012 at 14:57

Ma, daj Petkovicu-sta to pricas, kumim te Bogom!!? Odlazak stanojevica je minus za patlizan,a dolazak Granta je, valjda, plus za Zvezdu, je l tako!!? Jer, stanojevic, zaboga, nije izgubio ni jedan derbi!!? Derbije smo, znaci, gubili zbog stanojevica!!? E, izvini prijatelju – nisam znao… Ja sam mislio da se derbi dobija kad trcis i boris se vise od njih, kad ostavis srce na teren, i kad ne promasis penal, i uz sve to – kad imas posteno sudjenje… Pa, covece „bozi“ – dje ti zivis!!? Pa, znas li da su se CAK i na HTV i na RTCG sprdali kako se sudi veciti derbi… Treba li da te podsetim na ciju stetu!!? E, moj Petkovicu… A ,mozda ce sad ovoga kpiti Celzi, posto je takav strucnjak… Cim Abramovic procita tvoju izjavu – ode on… Svasta!!!!!!!!!

Reply
mariachi феб 4, 2012 at 14:50

Nema jakog partizana bez slabe Zvezde..

Reply
Nemanja Muslin феб 4, 2012 at 13:52

Lepo sto je taj optimizam Robi preneo na vas ,to je vidno.Ali ajde vise jednom p **** jedne odigrajte kako treba ! Dajete izjave kao bela kuca,svaki dan !

Reply
predrag феб 4, 2012 at 13:59

kao prvo Petko nista nije obecao..prica o konkurenciji i da je to zdravo,da su treninzi bolji..dajte citajte lepo sve!!!

Reply
Šeša феб 4, 2012 at 14:25

„Ako mi budemo pravi, odigramo kako treba ne samo Vojvodina, neko i bilo ko drugi, nema šta da traži“.. Čitaj i ti sve! Iste su ovakve izjave bile pred početak sezone.. Iste!!

Reply
igor феб 4, 2012 at 13:49

Nasi igraci su poznati po takvim izjavama,a kad se desi suprotno onda su manji od makovog zrna.

Reply
Alex феб 4, 2012 at 13:48

Manje price, vise rada definitivno.Prelazni rok je odradjen odlicno, sada samo da se sklope sve kockice i dostigne zeljena forma, a to mozemo samo radom.Luka Milivojevic ce definitivno po meni biti najvece pojacanje, i Jankovicu dati sto vecu minutazu.

Reply
Šeša феб 4, 2012 at 13:40

Manje čepri!!! Nismo mi u poziciji nikome da prijetimo! Dokažite se na terenu, ne u novinama!

Reply
Miki Delija феб 4, 2012 at 13:36

Ako ti budes davao manje izjava po raznoraznim novinama,portalima….itd…mozda ces moci da se usresredis na bavljenje fudbalom i da stvari koje ne znas ili malo znas podignes na visi nivo…a onda mozes nesto i ocekivati!!!!!!! Neozbiljni smo,tako ne funkcionise pravi klub…..svi kao nesto pricaju,pametuju a na terenu nece ni da trce,da se zalazu…neke cak mrzi i da hodaju po terenu!!!!!!!

Reply
Zvezdaaa феб 4, 2012 at 14:01

u zadnje vreme najmanje je izjava davao..vratite se samo par dana unazad..Sta li vi uopste pratite nije mi jasno..muka mi je od pojedinih kvazi navijaca..tastatutara navijaca!!!

Reply
predrag феб 4, 2012 at 14:05

prati malo ko je kad sta davao,mislim na izjave..budite bar malo realni..samo znate da s…pojedini

Reply
CZovac феб 4, 2012 at 13:30

Ono sto je u nasim rukama je KUP, a za prvenstvo ako bude pravi mozemo da racunamo na -7, a ostali moraju da nam odrade posao do pozitivne nule!

Reply

Leave a Comment