Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Миливојевић: „Морамо да се уиграмо што пре“

После паузе од неколико дана на коју је био приморан због проблема са зубом током припрема у Будви, Луку Миливојевића задесио је нови, мањи пех и током боравка у Анталији, због кога ће бити приморан да паузира неколико дана.

„Пропустио сам тренинг и тренутно радим само у теретани. Упалио ми се лигамент колена, због кога нећу бити у конкуренцији за данашњи меч, међутим на сву срећу није никаква озбиљна повреда у питању. Сада ми је најважније да ојачам мишиће како бих се што пре прикључио саиграчима на терену“, изјавио је Лука коме тешко пада одвојеност од терена.

Повреда колена је у свету фудбала нешто чега се играчи највише плаше и од чега стрепе, па је мировање неопходно и у случају одличног везисте.

„Проблем са лигаментом је настао услед честе промене подлога на којима смо играли. Тренирали смо и играли на вештачкој и природној, било је ту и блата и песка, ма свега, међутим шта је ту је, проћи ће“, оптимиста је скоро увек насмејани млади репрезентативац Србије, који с нестрпљењем очекује наставак припрема, али и почетак првенства.

„Жао ми је што не тренирам, јер у Турској имамо сјајне терене и временске прилике, хотел је изванредан, противници јаки, тако да сам жељан фудбала. Имамо све услове да се уиграмо и на пролеће од првог кола заблистамо како би код навијача повратили поверење. Млада смо екипа, али имамо и неколицину искуснијих у тиму, уз које нам је много лакше да испунимо све замисли тренера Просинечког“,  закључио је Лука Миливојевић који ће данашњи меч против словачке Жилине и поред огромне жеље да заигра, ипак посматрати са трибина.

Повезане вести

4 comments

Miki Delija феб 4, 2012 at 22:11

Mozda si dobar igrac i nadam se da ces to igrama u nasoj Crvenoj Zvezdi i potvrditi ali smatram da dajes mnogo izjava.Ostavi to onima kojima je to posao-neka Nikolovski daje izjave a ti igraj i BORI SE!!!

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 4, 2012 at 16:31

Bravo Luka,proci te te te sitne povrede a nadam se da ces odigrati bar 3 utakmice od 5-6 koliko je planirano.Spremi se ti za Sahtjor da tu pokazes svoje mogucnosti i kvalitete.Izuzetno te cenim zato sto istices da si veliki delija i kod nas navijaca imas jedan ogroman plus.Napred Zvezdo le

Reply
delija86 феб 4, 2012 at 15:54

Bas ga poterali neki maleri,hvala Bogu bar su sitni!

Reply
Icaaa феб 4, 2012 at 15:37

Luka je nase najvece pojacenje ,bice nas miljenik novi Deki Stankovic,siguran sam da on sad cita,delije ostavljajte komateree zasluzio je 🙂 ,pozz od tvog talije :)))

Reply

Leave a Comment