Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дегенек: „Спартак? Сачекаћемо да видимо шта ће се догодити“

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела недавно је открио да се један велики клуб интересује за штопера црвено-белих Милоша Дегенека.

У питању је московски Спартак, али до сада није било конкретних понуда. Сам репрезентативац Аустралије не би имао ништа против да пређе у братски клуб Црвене звезде.

– „Спартак је велики клуб са сјајним навијачима. Драго ми је што ме повезују са њим. Био сам у Русији током Светског првенства, то је дивна земља. Веома ми се допала. Било би сјајно када би дошао! Спартак је велики клуб, руска лига јака, почевши од навијача, стадиона, терена. Сачекаћемо да видимо шта ће се даље догодити. Ако постоји озбиљан интерес разговараћемо, а веома је пријатно бити повезиван са таквим клубом“, рекао је Дегенек за медије у Русији.

Повезане вести

2 comments

Veteran Sever јул 29, 2020 at 00:10

Degeneku treba ronilačka oprema koliko se uvlači Spartaku. Ne mora toliko.

Reply
Dragan јул 29, 2020 at 15:05

Brat Degenek je dao ekstra bitne golove za LŠ, ali nakon povratka u Zvezdu on pojma nije imao! A ono kako ga krakati Sadik poslao na dupe je blam nad blamovima. Da je to neki Zvezdin igrac uradio grobaru, mi bi 15 godina jeli groblju dzigeticu zbog zoga, kao što ih 17 gidina zezama za izavu Saše Ilića kada je nakon nase pobede od 3:0 rekao da su izgubili, jer je na Marakani trava visoka!!! Zato bratu Degeneku srećan odlazak i neka povede Miluna, ali obavezno. Svi naši štoperi su nivo Druge luge Istok.

Reply

Leave a Comment