Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши поражени у вечитом дербију

Рукометни вечити дерби

Након недавног пораза у дербију са новосадском Војводином, рукометаши Црвене звезде поражени су и у вечитом дербију.

Партизан : Црвена звезда  26:20 (12:11)

Након одличне игре младих рукометаша Црвене звезде током првих тридесет минута меча, далеко искуснија екипа Партизана је успела да сломи отпор у другом полувремену и мора се признати сасвим заслужено дође до нових бодова.

Нашим младим рукометашима остаје да бодове траже у дуелима против екипа које су у овом тренутку у рангу са Звездиним рикометним „бебама“.

Рукометаши Црвене звезде су током првог дела игре, ношени песмом навијача успевали да имају и до три гола предности, а у том периоду игре посебно су се истакла једина два искуснија играча у нашим редовима Никола Докић и голман Јуре Јерај.

Ипак, период од 22. до 27. минута био је и кључан за коначни исход меча, пошто су домаћи рукометаши у том периоду направили серију од 5:0 и тиме преузели вођство које су одржавали до самог краја. У наставку меча Ненад Перуничић је покушао честим изменама да одржи ритам утакмице, али је било евидентно да млади рукометаши не могу да издрже током свих 60 минута.

Треба напоменути да је песма наших навијача, који су били бројнији на трибинама бањичке дворане (сусрету је присуствовало око 1.500 гледалаца) није престајала током целог сусрета, па чак ни у моментима када је било јасно да се до победе не може доћи.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић (4 одбране), Пауновић, Живковић, Милошевић 3, Пантелић 1, В. Томић 1, Ољача, Павић, А. Томић, Пушица 4, Ћоровић, Јерај (12 одбрана, 1 седмерац), Ћирић 2, Докић 6 (2), Анђелић 3, Митровић 1.

Повезане вести

5 comments

Doctor феб 5, 2012 at 12:24

Kako me boli glava od ovoh komentara uprava napolje i slicno…
Zar bi otjerali mozda i najboljeg rukometasa kojeg smo imali na ovim prostorima, pa ako ko moze da pomogne ovim mladim momcima to je on, iskustvo, vjestinu… itd.! Situacija je takva zato sto niko ne ulaze u RK. a svi znamo da je rukomet jedan od sportova kojem nije potrebno ‘mnogo’ novca, ali dzaba kada niko ne ulaze…

Reply
Stevan R. феб 5, 2012 at 01:55

http://www.youtube.com/watch?v=n8IX0U10k4g Bar su se borili!!! A podrska Delija je bila na mestu a ne kao na odbojci…

Reply
milos феб 4, 2012 at 21:51

Hvala Upravnom odboru UG Delije Sever sto je izglasao poverenje rukometnom klubu i pridruzio se i nama nepravoslavcima na tribini.

Reply
Igor феб 4, 2012 at 21:27

Uprava napolje!!!

Reply
Delije Užice феб 4, 2012 at 21:46

BRAVO RUKOMETAŠI!!! TAKO SE BORI ZA ZVEZDU! DIVNI STE 😀

Reply

Leave a Comment