Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Овако се осваја титула“

Црвена звезда је успела да на гостовању савлада новосадски Пролетер резултатом 1:0, голом Ел Фарду Бена. Задовољан због нова три бода је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Имамо много утакмица у последње време и то се могло приметити у првом полувремену. Било је вруће, противник је пружио добар отпор, али нисмо губили идеју о победи и остали смо концентрисани читав меч. Прихватам грешке из првог полувремена, али у наставку смо заиста били добри. Направљене су праве измене и успостављен је јак ритам. Не може свака утакмица да се побеђује убедљиво. Битна су три бода. Кроз овакве утакмице се расте и осваја титула. Када је тешко, сви се скупимо и победимо – почео је Станковић.

Бен је и више него расположен за голове, па се већ на старту сезоне профилисао као најбољи стрелац нашег тима, постигавши шест погодака на шест мечева у свим такмичењима. Све то Станковића чини срећним.

Не треба трошити речи о њему. Само да је жив и здрав. Прави странац, посвећен клубу и обавезама. Мало се уморио данас, надам се да није нешто озбиљније са ложом која га је мучила и током припрема. Све у свему, стојим иза тога што сам рекао и по доласку у клуб – победе су пеницилин за све, сад идемо добро да одморимо и да се спремимо за Тирану – закључио је Станковић.

The post Станковић: Овако се осваја титула appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 21, 2020 at 20:48

MISTER,,SRAMNA JE TVOJA IGRA..IMAS BORJANA,KATAIA I KANGU + 32 CEPANICE

Reply

Leave a Comment