Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Меч високог ризика у Тирани

Успешно су фудбалери Црвене звезде прескочили још један изазов у домаћем шампионату и сада се сви окрећу предстојећем искушењу у Евро квалификацијама. Као што је добро познато наши фудбалери у уторак 25. августа гостују екипи К.Ф. Тирана у главном граду Албаније. И поред чињенице да ће сусрет бити одигран без присуства публике јасно је да ће предстојећи сусрет бити окарактерисан мечом високог ризика.

Како се сазнаје Црвена звезда пут Тиране креће чартер летом у понедељак 24. августа. Тренинг на стадиону „Ер Албанија” биће одрађен у предвечерњим часовима, највероватније у 19 сати.

Безбедносне радње већ су почеле, чланови експедиције Црвене звезде биће „херметички затворени” у хотелу, где ће преспавати и дочекати утакмицу. Како се незванично сазнаје са експедицијом нашег шампиона све време
ће бити и српска полицијска пратња. Повратак у Београд је одмах после меча, екипа ће се са стадиона упутити ка аеродрому.

Екипа и струни штаб имаће претходницу у Тирани, Звездини људи из организације провериће да ли је све спремно што се тиче смештаја и транспорта. Не би било изненађење да се у Црвеној звезди определе и да, попут ФС Србије 2015. године, у Албанију пође и кувар који би специјално припремао храну за екипу. Нема потврде да ће то и да се догоди, али сигурно је да на Маракани размишљају о свему и свесни су колико провокација на разним нивоима може да донесе ово гостовање.

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 авг 22, 2020 at 15:42

UPOZORITI IGRAČE ,NAROČITO ONE SA KRATKIM FITILJEM KANGU,MILUNOVIĆA (DA NE UDARA LAKTOM), GOBELJIĆA DA NE NASEDAJU NA PROVOKACIJE I EVENTUALNO DOBIJU CRVENI KARTON JER ĆE ŠIPTARI BAZIRATI TAKTIKU NA PROVOKACIJAMA. OBAVEZNO POVESTI SVOG KUVARA I PONETI GOTOVU HRANU,SOKOVE,VODU, TAMO NIŠTA DRUGO NE PITI I NE JESTI,NE IZLAZITI U ŠETNJU …DOBIJAMO SA DVA GOLA RAZLIKE

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2020 at 21:47

AKO NE PRODJEMO ŠIPTARE MI SMO UGAŠENI KAO KLUB..DUGOVI ĆE OPET BITI PREKO 50MIL I SAMO OSTAJE DA SE UGASI SVETLO

Reply

Leave a Comment