Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Томане променио правац

Још од сусрета 2. кола квалификација за Лигу шампиона против шампиона Албаније екипе Тиране трају нагађања да ће португалски центарфор Антонио Мендеш Томане напустити стадион „Рајко Митић“. Као будући клуб јединог стрелца за црвено-беле на гостовању у главном граду Албаније помињао се турски суперлигаш Сивасспор.

Током јучерашњег дана сви спортски медији пренели су да је наведени трансфер реализован, али изненада данас је дошло до преокрета. Португалски нападач каријеру дефинитивно наставља у Турској, али ће ипак понети дрес Самсунспора члана Прве лиге Турске (други степен такмичења). Самсунспор је претходне сезоне успео да избори повратак у други ранг турског фудбала након две сезоне борбе међу трећелигашима и сигурно је жеља свих у клубу да у новој сезони не стрепе за опстанак у овом рангу такмичења.

Услед „промене правца“ дојучерашњег члана наше екипе, Црвена звезда ће инкасирати 600.000 евра иако су првобитне информације говориле да је Сивасспор био спреман да издвоји 200.000 евра више за Томанеов потпис.

Треба напоменути да ће Томанеу друштво у Самсунспору правити још један некадашњи члан нашег клуба. Наиме, Вукан Савићевић је 4. августа постао члан Самсунспора у који је стигао из пољске Висле.

Повезане вести

3 comments

nele сеп 4, 2020 at 03:50

E baš nas mnogo briga u koji će od ta dva turska tima otići Tomane! Šta to nama ovde znači?! E glupih li vesti………

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 3, 2020 at 23:32

MOLIM TE NE MENJAJ PRAVAC..IDI BILO GDE I POJAČAJ NAS

Reply
dusan сеп 3, 2020 at 20:05

neko ce pre ili kasnije morati da odgovara za ove imb*cile koji su prikazani kao fudbaleri i za pokradene pare

Reply

Leave a Comment