Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Преноси млађих селекција за викенд

Преносе вечитих дербија у омладинској и кадетској конкуренкцији, али и сениорског тима Графичара ћете моћи уживо да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звездиној телевизији.

Омладинци ће у суботу од 19 часова дочекати екипу Партизана од које имају пет бодова више. У прошлом колу су ремизирали против Војводине у Новом Саду, али су и даље лидери на табели, и пуни самопоуздања пред вечити дерби, о чему говори и Никола Станковић, фудбалер рођен 2003. године који се добро сећа утакмице са Партизаном од пре нешто више од годину дана када је Црвена звезда славила резултатом 4:0, а он постигао феноменалан погодак

То ми је био први дерби у каријери и успео сам да постигнем фантастичан гол. Имао сам велику мотивацију, амбицију и жељу да одиграм што боље тада, а све то ме држи и сад. Дербији су посебне утакмице, али се у Црвеној звезди подразумева да не правите разлику у ривалима, већ да сваки пут желите да победите. Нећу да будем лажно скроман, фаворити смо пред меч, о чему говори и ситуација на табели, као и начин наше игре. Надам се да ћемо освојити што више дуела, искористити наше шансе, а нећу се бунити ни ако се поново упишем у стрелце – уз осмех ће један од најталентованијих фудбалера у Србији и велика узданица Марка Неђића.

Кадети ће такође у суботу, али у јутаршњем термину, од 10 часова дочекати Партизан. Налазе се на петом месту, имају бод мање од вечитог ривала, али ситуација на табели, у овом случају, не показује реално стање квалитета. Стефан Лековић, дефанзивац рођен 2004. године, један од најконстантнијих фудбалера у тиму Срђана Стојчевског, је у каријери одиграо велики број вечитих дербија и има позитиван скор.

Научен сам у Црвеној звезди да се дербији побеђују. Играо сам их шест у каријери и имам четири тријумфа, надам се да ће се тај скор у суботу додатно поправити. Мислим да смо квалитетнији и да ће наш карактер бити од пресудног значаја. Резултати не прате нашу добру игру у потпуности, али сам сигуран да би у ствари, у случају тријумфа против Партизана, могле у потпуности да се окрену у нашу корист и дају нам неопходно самопоуздање. Фокусирани смо на нашу игру и победу, верујем у себе и саиграче и надам се да ћемо се сви заједно радовати у суботу – истакао је Лековић, срце и глава наше кадетске селекције.

Фудбалери нашег развојног тима Графичара ће у суботу од 16 часова и 30 минута дочекати новосадски Кабел. Биће то дерби четвртог кола Прве лиге Србије, с обзиром да је Кабел лидер на табели, а да је наш развојни тим трећепласирани. Пренос тог меча, као и вечитих дербија омладинаца и кадета можете погледати на јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 17 часова, кадети – Графичар – Кикер

Субота, 8 часова и 30 минута, млађи пионири – Црвена звезда – Милутинац

Субота, 10 часова, кадети – Црвена звезда – Партизан, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 16 часова и 30 минута, ПЛС – Графичар – Кабел, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 19 часова, омладинци – Црвена звезда – Партизан, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 8 часова и 30 минута, петлићи – Црвена звезда – Чукарички

Недеља, 10 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Локомотива

Недеља, 11 часова, петлићи – Оле – Графичар

Недеља, 12 часова, пионири – Раднички НБГ – Графичар

Недеља, 12 часова, млађи пионири – Графичар – Чукарички,

Недеља, 16 часова, омладинци – Графичар – ОФК Београд

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Вождовац

The post Преноси млађих селекција за викенд appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment