Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Чава: „Видећемо колико смо бољи“

Милош Димитријевић
Милош Димитријевић
Милош Димитријевић

Милош Димитријевић не крије да су му ове зимске припреме, иако једнако захтевне и обимне, лакше од летњих које је имао кад је тек стигао на Маракану. Искусни фудбалер подвлачи да је тадашња пауза неиграња од шест месеци оставила трага.

– У Звезду сам стигао после шест месеци неиграња у Кјеву и заиста ми је било тешко да се вратим у ритам. Сада је много лакше јер је иза мене полусезона играња. Радимо одлично. Другaчије је јер се променио и кондициони тренер па је систем рада другачији, али немам дилему да ћемо спремни дочекати наставак шампионата. Воља и жеља код играча су велики. Физички се осећамо одлично, сада је на реду уигравање – каже Димитријевић.

О било каквим закључцима на тему новог тима Звезде Димитријевић не жели да прича.

– Још је рано подвлачити црту. Улазимо у утакмице са све тежим ривалима и тек кад почне шампионат знаћемо на чему смо и колики квалитет има овај нови тим. Видећемо колико смо бољи него што смо били. Најважније је да нема озбиљнијих повреда и да добро истрчимо ову фазу припрема. Конкуренција је изузетно велика и здрава и свако има прилику да напредује на тренинзима и пријатељским утакмицама. Мислим да је то јако важно јер ће подићи укупан квалитет тима и донети нам сигурност пред наставак такмичења.

Димитријевић не жели да прави рачунице за пролеће, али искрено истиче:

– У такмичењу за Куп Србије се „питамо“ колико и остале три екипе, док је у првенству сасвим другачије. Довели смо сами себе у позицију да треба да ћутимо и радимо и хајде да тако и урадимо. Говорићемо на терену, ако заслужимо добићемо своје прилике – јасан је Димитријевић.

Повезане вести

15 comments

Miki Delija феб 6, 2012 at 17:28

DOBAR-BOLJI-Cava DImitrijevic!?!?!?

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 6, 2012 at 12:59

Tako treba umjerene izjave i onda zelimo od vas da pravu sliku na terenu pokazete Dimitrijevicu ,trebalo bi Dimitrijevicu da malo smrsas zbog brzine dobrog pasa ,popuno se slazem sa momcima Czv bojs da treba da smrsas Dimitrijevicu ,jer nesto nisi pokazao neke prodore suteve na jesen ,ocekujemo od tebe da budes brzi agresivniji kao sto rekose oni momci CZV bojs ,inace Robi trazi brzu igru ,moras Dimitrijevicu sto vise slusat Robija i na kondiciji sto vise radit Dimitrijevicu

Reply
Dark феб 6, 2012 at 14:14

A jel’ tvoj komentar možda upućen Dimitrijeviću? Ne videh da si ga pomenuo? 🙂

Reply
milko феб 6, 2012 at 12:54

http://www.mozzartsport.com/vesti/12162/zvezdina–osveta–rumunina–horsens-umesto-dinama/
predsednik nam je udesio da ne gledamo nijednu tekmu iz Antalije… A mogli smo bar tu jednu… c c c c

Reply
Aleksandar феб 6, 2012 at 13:02

I plus bi to bila prava provera… Sad ce da igramo protiv nekih divljaka koji lome noge…

Reply
Sale Pi феб 6, 2012 at 12:33

Ja sam mnogo više očekivao od njega, mislim da je bio najgori igrač našeg tima u jesenjem delu. Mnogo pogrešnih pasova, mnogo grešaka, u završnici ništa a u odbrani, kad je igrao zadnjeg veznog, kada treba da seče protivničke akcije u začetku takodje veoma slab učinak. Neka me razuveri u ovo što sam rekao u prolećnom delu i biću presrećan. Želim mu puno uspeha i da igra bar 10 puta bolje a ako ne tražiće se bolja rešenja.

Reply
Obren 11 феб 6, 2012 at 15:04

Nije on bio najgori igrac naseg tima, nego smo mi mnogo ocekivali od njega… a nije bio spreman… i bio je u katastrofalnoj formi./..

Reply
sasa феб 6, 2012 at 12:07

Verujem u ovog momka,ako odigra jednu dve utakmice kako treba,eksplidrace i bice nosioc.Razmisljam nesto kakvu ekipu imamo,i naravno treba vremena da se uigraju i sve to,al zamislite kakvu bi ekipu mogli da imamo za koju godinu kad stasaju Jankovic,Ozegovic(Lazovic je vec stasao..) Mladenovic na beku,Kirovski na golu,i da ne duzim,za koju godinu ladno mozemo da se borimo za nesto vise u evropi,ako se razmislja na duze staze..

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 6, 2012 at 13:48

Lepo ti to zboris druze ali problem je u tome so ce na leto da prodaju Lazu,pa onda sledeceg najboljeg koji bude iskocio,pa onda sledeceg i tako.Naravno,za sve to ce im alibi biti da moraju tako zato sto dugovi moraju da se vracaju,sto u neku ruku i jeste istina.Vise bi ipak voleo da se budzet obezbedi od sponzora,ulaznica,marketinga,tv prava ako udjemo u Evropa ligu itd,a da ako vec neko mora da se proda da to bude neko solidan koji nije nezamenjiv a ne ni slucajno najbolji igrac.Ili bolje dva solidna koja ce u finansijskom smislu biti ekvivalentna prodaji najboljeg igraca.

Reply
CzvBoys феб 6, 2012 at 12:07

Ugledajte se malo na košarkaše, oni svaku utakmicu ginu na terenu a u zadnje vreme rezultat toga su redovne pobede! Mislim da Čava mora malo i da smrša nebi li bio brži i agilniji na terenu!

Reply
Raka Delija феб 6, 2012 at 11:41

Mislim da će Čava u polusezoni koja sledi biti onaj pravi i pokazati svoje pravo lice što se igračkih kvaliteta tiče.Setimo se samo Tošketa kako je katastrofalno odigrao prvu polusezonu po dolasku u Zvezdu a kako proletos kad je prošao celokupne pripreme sa klubom.Čava će 100% sam ubeđen u to on pokazati svoje kvalitete već na proleće

Reply
Ariljac феб 6, 2012 at 11:45

Bravo Rako treba vreme da se igrac vrati…Fudbal je ko voznja bicikla-nezaboravlja se…

Reply
delijaa феб 6, 2012 at 15:52

i ja msm da ce cava eksplodirati,ja sam ga gledo u radu..cuda je radio na terenu,bolji je dribler od evandra..ali mora smrsati nije mi jasno kako jedan prof. sportista moze da sebi dopusti stomak…pa i
ako ga je zapustio nije mi jasno kako ga nije skinuo jer se trenira svaki dan,,mozda covjek voli jesti,ali i tu treba da se povede racuna pa da mu nutricionista napise sta smije a sta nesmije jesti..ali ocito nista od navedenog nisu klub i igrac preduzeli povodom njegovog fizickog stanja …valjda ce see to popraviti

Reply
Tuđman Franja Doživotna феб 7, 2012 at 00:18

Al bitno je da se Kadu čeka 2 i po godine,Borha godinu itd,a za naše sinove nema se vremena za gubljenje, kao da jedva čekaju da ih najure.Sramota je kako je oteran najbolji zadnji vezni u novijoj istoriji kluba.Trebao je biti vođa,koji će i samim svojim prisustvom ulivati strahopoštovanje,i suigrača i protivnika.Pre neki dan sređujem sobu,pa nađoh karte sa mečeva,ređaju se redom Dinamo K,Leverkuzen,Lacio,Roma,Rozenborg,PSV,Milan,Rendžers, i milion drugih,a posebno onih sa derbija,koje smo dobijali uredno i bez problema.Kažem sebi,čoveče pa nisi ti baš toliko mator,niti je to bilo tako davno,gde se izgubila ta nit?Nismo ni tad imali novac,a ponekad i 20-ak bodova manje od komšija,pa im utrpamo 3 komada.Ali smo uvek na umu imali da smo mi ZVEZDA, a sada imamo mentalitet malog mokrog luga…

Reply
Marko феб 6, 2012 at 11:19

Videli smo posle svakih priprema koliko ste dobri…

Reply

Leave a Comment