Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Наставак жестоког ритма, данас два тренинга

Фудбалери Црвене звезде броје пети дан боравка у Анталији, где се припремају за други део сезоне. Жесток ритам који је наметнуо стручни штаб никоме не пада тешко, а тренера Роберта Просинечког посебно радује податак да су после санирања лакших повреда поново у пуном тренажном процесу Касалица, Евандро и Миливојевић, па на терен може да изведе све расположиве снаге. Данас су на програму јутарњи тренинг који су наши првотимци већ одрадили, и поподневни који је заказан за 16 часова и 30 минута по нашем времену.

Навијаче најтрофејнијег клуба може да весели и форма екипе, која је из утакмице у утакмицу све боља, па после два нерешена исхода против швајцарског Винтертура и словачке Жилине, сви очекују да у сутрашњем мечу црвено-бели забележе и први тријумф против бугарског Литекса. Сусрет је заказан за 17 часова по нашем времену.

Надамо се да ће медитеранско сунце и 15 у плусу, колико износи температура у Анталији позитивно утицати на наше играче да пруже максимум, и „угреју“ срца милиона навијача који припреме и резултате свог омиљеног клуба у великој већини прате из ових дана поларне Србије.

Повезане вести

7 comments

veliki pravi Zvezdas феб 6, 2012 at 14:45

Tako Robi ,bravo ti ga ,pravi potez tvoj Robi samo tako nastavite sa treniranjem Crvene Zvezde ,uz Crvenu Zvezdu sam vas zvezdas

Reply
Alex Krycek феб 6, 2012 at 15:25

Sine, citaj malo knjige…

Reply
Delija Brate феб 6, 2012 at 23:17

Pusti ga,na svaki njegov komentar slatko se nasmijem…

Reply
strucnjak феб 6, 2012 at 14:17

vintertura,zilina….! Babe jedne, uprava napolje!

Reply
Lazar феб 6, 2012 at 14:20

Kompleks neizlecivi!

Reply
delija86 феб 6, 2012 at 15:12

A ti bi mozda Mancester

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 6, 2012 at 15:51

Ok,to nekad nije bio nas rang ali sada smo mnogo pali i to nam je sto nam je.Da bi bili kao nekada morali bi smo imati u timu nase igrace poput Zigica,Pantelica,Jankovica,Baste,Bisevca,Lukovica,Vidica,Ninkova,od starijih i na pr. Djurickovica iz Herenvena,Lazovica i ostale ove nase mladje nade i videli bi kakav bi klub bili.A ovako svi ti igraci briljiraju i tresu mreze u dresovima drugih klubova sirom Evrope.I to kakvih klubova!Nadajmo se da ce se vreme promeniti i da ce Marakana ponovo biti nezaobilazna destinacija u Ligi sampiona!A do tada:napred Zvezdo

Reply

Leave a Comment