Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Терзић: „Маракана наш адут“

Прве утиске после жреба у Ниону у ком је Црвена звезда извучена у групу са Гентом, Хофенхајмом и Слованом из Либереца, изнео је и генерални директор нашег клуба Звездан Терзић.

Црвена звезда мора да буде на највишем нивоу и да побеђује сваког, поготово у Београду на Маракани. Радују нас информације из УЕФА да ће се највероватније мечеви играти са 30% капацитета стадиона, тако да би у теорији могли да наступамо пред око 16, 17 хиљада наших навијача. Група је слична оној из 2017. године када смо одмеравали снаге са Енглезима, Немцима и Белорусима. Сада су то Немци, Белгијанци и Чеси, све то су озбиљне фудбалске нације, али смо подигли лествицу захтева и очекивања и као циљ поставили европско пролеће, као и у сезони 2017/18 – почео је Терзић.

Детаљније је генерални директор Црвене звезде анализирао наше противнике у Лиги Европе.

– Хофенхајм је квалитетан што се видело и против Бајерна. Победили су шампиона Европе 4:1 и показали да су озбиљна екипа. Гент је вицешампион Белгије и на веома несрећан начин није успео да се пласира у Лигу шампиона, уз то долази из земље која је дуго била број 1 на УЕФА рангкинг листи држава. Чеси су увек неугодни, али циљ нам је да све те екипе победимо на нашем стадиону и прођемо даље.

Терзић је веома задовољан досадашњим учинком тренера Дејана Станковића.

Одиграли смо 13 утакмица ове сезоне и имамо све победе, осим што смо ремизирали са Омонијом. Станковић има нашу пуну подршку, верујемо у њега и сигурни смо да ћемо бити све бољи како време буде одмицало – истакао је Терзић.

The post Терзић: Маракана наш адут appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment