Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери данас са Литексом

Фудбалери Литекса
Фудбалери Литекса
Фудбалери Литекса

ФК Црвена звезда ће одиграти данас и трећу припремну утакмицу у Анталији. Након Винтертура и Жилине, изабраници Роберта Просинечког одиграће контролни дуел са бугарским Литексом.

Утакмица се игра за треће место мини-турнира, на којем је наш клуб након пенал испао од Словака, док су Бугари поражени 0-1 од румунског Клужа.

Црвена звезда се до сада два пута састала са бугарским тимом током припрема. Пре више од осам година у Београду је наш тим славио победу од 3:1, док је 2004. године ова екипа предвођена Љупком Петровићем успела да слави са 2:0 на утакмици одиграној на Кипру.

Бугари тренутно имају солидну екипу, али свакако слабију од наше, те бисмо након два ремија могли данас да очекујемо и прву победу у Турској. Екипу поред Бугара чине и три Бразилца, два Француза, један Албанац и наш Небојша Јеленковић (некадашњи фудбалер Обилића), који се често помињао последњих година као потенцијални новајлија на Маракани.

Сусрет почиње у 17 сати, тв преноса нема.

Повезане вести

15 comments

Vracarac феб 7, 2012 at 17:16

jel ima neko link, redstar je preopterecen

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 7, 2012 at 14:24

Napred Crvena Zvezdo na pobjedu protiv Liteksa ,sto se sastava Crvene Zvezde tice volio bih da izgleda ovako Kirovski ,neki afrikanac( Stojkovic)D.Mihajlovic ,Maksimovic ,Mladenovic ,Milivojevic ,Lazovic ,Paseko ,Nikon el mestro Jeftic ,Milunovic i Asamoa ,zna li ko ljudi kad ce Crvena Zvezda da ima svoju televiziju kao Barsa ,Real ,Mancester Junajted ,Bajern Minhen itd ???

Reply
MilosDS1989 феб 7, 2012 at 13:43

Kucajte First Row Sports, udjite, ima dole link ali pogresno pise ( Cluj – Red Star ), ne mogu da ostavim link u komentaru, nece ne znam sto . Idemo do pobede DELIJEEE !!!

Reply
bullyds феб 7, 2012 at 17:16

eejj meni samo pise Cluj – Zilina

Reply
NN феб 7, 2012 at 13:24

@Zvezdomanija
„Litex je solidna ekipa koja je cesto igrala LE i mislim da je dobar sparing partner u ovom trenutku“ . Solidna? 😀 Sta smo onda mi,kad smo igrali mi LE ? Bice ovo dobra ekipa,za godinu,dve nemojte sad da ih dizete u nebesa kao i svake godine sto radite pa na kraju znate i sami kako prodjemo!Mladi su treba im vremena da se uigraju,nadam se bar da mozemo do kupa,nece sve preko noci,vidite kako ima napretka u KK Crvena Zvezda sa mladim timom,tako ce biti i ovde,samo strpljenja malo.Pozdrav braco Delije

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 7, 2012 at 15:58

Slazem se sa tvojom konstatacijom,ali ne bi mi trebali da potcenjujemo sebe kao ni da precenjujemo.Ipak,ako se mi ne mozemo nadati pobedi protiv jednog Liteksa iz Loveca,ma kakvu mladu i neuigranu ekipu imali,onda neka ide sve dodjavola!!!Usled ocajnih rezultata zadnjih 4-5 godina,nama se totalno poremetila slika o velicini naseg kluba i kriterijumi su nam spali na niske grane.Nasi igraci moraju svakog momenta biti svesni da se od njih ocekuje da vladaju,dominiraju i razbijaju u nasoj ligi a ne da se zadovolje cim povedu 1-0.Ja bi im stavio do znanja da je za Zvezdu 1-0 neresen rezultat i da sa tim rezultatom ne cekaju zadnjih 15 min. utakmice vec da moraju da vode najmanje 2-0 kako bi bili sigurni u pobedu!Mora im se postaviti visoka lestvica kako bi ih to teralo da drze tenziju i napreduju.E onda kada ti svaki mec dobijas ubedljivo uz tecnu,brzu i dopadljivu igru,tada znaj da si spreman bar za LE a i u Ls bices respektabilna ekipa.Znaci igraci Crvene Zvezde moraju od prvog minuta kidisati kao lavovi i rastrgnuti zrtvu u vidu protivnika na vreme kako bi na kraju meca dobili poslasticu u vidu pobede i uzivali uz burne reakcije i aplauze navijaca i ostale publike.Takvu Crvenu Zvezdu ja zelim a verujem i svako ko nasem klubu zeli dobro.Napred Zvezdo

Reply
Mihajilo феб 7, 2012 at 11:09

Jel nema nista od prenosa ili steama?Da znam da se ne nadam…

Reply
Mihajilo феб 7, 2012 at 11:10

stream-a…pardon 😀

Reply
dejanRS феб 7, 2012 at 11:32

Нема преноса,нажалост јбг.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 7, 2012 at 11:03

Ocekujem da danas odigraju najbolje do sada i da ce to biti dovoljno za pobedu,makar minimalnu.Bitnije je da se vide akcije koje se rade na treninzima,da se vidi ko sta moze u ovom trenutku i koliko je ko napredovao.Litex je solidna ekipa koja je cesto igrala LE i mislim da je dobar sparing partner u ovom trenutku.Nadam se da ce Evandro,Kasalica i Milivojevic dobiti minutazu da osete malo ove prijateljske utakmice i unaprede nasu igru.Sastav necu da izvodim,neka to radi onaj koji treba da radi-Robi.Napred Zvezdo

Reply
sasa феб 7, 2012 at 10:39 Reply
Borivoje Surdilovic Surda феб 7, 2012 at 10:40

Bajkovic-Mikic Maksimovic Tosic Mladenovic-Milivojevic Evandro Lazovic-Perovic Miric Kasalica.Kad Laza ode na leto umesto njega ce verovatno uskociti Paseko koji ce do leta verovatno da se opet navikava na utakmice i sigurno ce dobijati sansu sa klupe a od leta u prvoj postavi.A posto se nikad ne zna mozda na leto stigne ponuda za Evandra pa na njegovo mesto moze Milivojevic a na zadnjeg veznog Micko,ili sve da bude isto samo da umesto Evandra tu igra Milunovic.Al to sve od leta,ja sam napisao postavu po meni.

Reply
asd феб 7, 2012 at 10:49

Samo mislim da je steta da Lazovic ne igra po boku, mislim da tu moze vise da dodje do izrazaja i da pravi dar mar kao i do sada.

Reply

Leave a Comment