Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда не греши у пасу, 91 одсто успешности

Црвена звезда је прошлог викенда савладала екипу Напретка у оквиру 10. кола Суперлиге Србије и тако дошла до десете узастопне победе у новој сезони. Оно што је обележило овај меч је фантастичних 695 тачних додавања који су црвено-беле одвеле до новог тријумфа.

Изабраници Дејана Станковића ове сезоне у првенству играју заиста феноменално. Неколико фантастичних и убедљивих партија пружили су наши фудбалери у новој сезони Суперлиге, а скоро на сваком мечу се као куриозитет истиче чињеница да црвено-бели имају висок проценат тачних пасова. Овога пута, у дуелу са Напретком Звездине снаге су од 765 укупних додавања тачно извеле пас 695 пута, што кроз проценте износи 91 одсто!

Фудбалер који је имао највише тачних додавања је Вељко Николић. Млади репрезентативац наше земље и момак од кога игре црвено-белих много зависе, имао је 114 тачних пасова од укупно 122, што износи 93 одсто. Сјајан податак за момка који тек треба да покаже сав свој раскошан таленат који неминовно поседује. Највише додавања млади Николић разменио је са Мирком Иванићем (укупно 34), потом са Гелором Кангом (33) као и са Његошем Петровићем (26).

Код првог гола који је пао већ у 45. секунди, наши фудбалери разменили су четири тачна паса. Акција је кренула од Милана Борјана, преко Ераковића који је додао ка Милуновићу, Звездин други штопер додао је до Иванића који је упослио Фалћинелија за први гол на мечу. Код другог гола црвено-бели су разменили пет тачних пасова. Акцију је започео Гелор Канга, лопта је преко Милуновића стигла до Иванића, који је предаје ка Катаију. Уследио је сјајан пас у простор за Гајића, који асистира Мирку Иванићу за други гол на мечу.

Заиста сјајне партије бележе наши првотимци, а сигурни смо да ће већ у наредној, по навијачима и најбитнијој утакмици забележити још боље тренутке које ће поново донети победу у првенству.

The post Звезда не греши у пасу, 91 одсто успешности appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment