Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДербиДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гобељић: „Фокус на дерби“

Репрезенативна пауза омогућила је изабраницима Дејана Станковића пар дана одмора, међутим наши првотимци већ од четвртка започели су припреме за наставак сезоне. Дефанзивац и заменик капитена нашег тима Марко Гобељић говорио је о изазовима који Црвену звезду очекују у наредном периоду.

Имали смо неколико дана да се одморимо и напунимо батерије. Пауза нам је била и више него потребна, одиграли смо велики број утакмица у претходном периоду. Већ од четвртка почели смо озбиљно да се припремамо за наставак сезоне, вредно тренирамо како бисмо били максимално спремни за напоран ритам утакмица који нас очекује – истакао је Марко Гобељић.

Звездин десни бек истакао је да је цео тим и више него мотивисан за предстојеће дуеле.

– Очекује нас такмичење на три фронта. Радује чињеница да смо у првенству још увек непоражени, надам се да ће тако и остати. Пласманом у групну фазу Лиге Европе остварили смо зацртани циљ, међутим не планирамо ту да се зауставимо. У свакој утакмици играћемо на победу, надам се да ће то бити довољно за добар резултат у Европи. Већ за неколико дана очекује нас највећа утакмица у Србији, играмо вечити дерби, свесни смо шта се од нас очекује и спремамо се максимално како бисмо испунили очекивања навијача.

Колико подршка навијача недостаје црвено-белима још једном је потврдио Марко Гобељић.

Искрено се надам да ће се навијачи ускоро вратити на трибине. Њихова подршка нам је и више него потребна. Нажалост вечити дерби ће се играти без публике, међутим много би нам значило уколико би наши навијачи били у прилици да буду на стадиону за утакмице Лиге Европе – закључио је Марко Гобељић.

The post Гобељић: Фокус на дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment