Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Нове тренерке СТК Црвена звезда у продаји

СТК Црвена звезда у актуелној сезони има највише могуће амбиције. Посебно је то изражено када је у питању мушка екипа нашег клуба која са правом претендује на највиши пласман чиме би се изнад клупског грба пришила прва златна звездица која симболизује десет овојених шампионских титула. Са друге стране наше девојке по повратку у суперлигашко друштво желе да се устале у елитном рангу српког женског стоног тениса и да уз то афирмишу младе и талентоване играчице које ће бити будућност и нашег клуба, али и стоног тениса уопште.

Да клуб поред такмичарског аспекта, свим силама ради и на афирмацији црвено-белог стонотениског колектива, говори и податак да су у продају пуштене званичне тренерке СТК Црвена звезда. Тренерке су изложене и могу се видети у дворани нашег стонотениског клуба на стадиону „Рајко Митић“, а сви заинтересовани за куповину истих могу се о детаљима информисати и на службени клупски број 064/304-57-60.

Куповином производа не само да сви ми можемо да учествујемо у афирмацији СТК Црвена звезда, већ и директно омогућавамо лакше функционисање клуба када је финансијски аспект у питању.


Повезане вести

Leave a Comment