Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кнежевић пресудио ИМТ-у

Вратили су се пулени Марка Неђића на победнички колосек и у оквиру 18. кола Омладинске лиге Србије савладали ИМТ резултатом 1:0. Утакмицу је ударцем са беле тачке решио први стрелац екипе Никола Кнежевић и донео нова три бода Црвеној звезди у шампионској трци.

Црвена звезда – ИМТ 1:0 (0:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелац: Кнежевић у 56. минуту (из једанаестерца).

Црвена звезда: Ћопић, Крстић (од 59. Деспотовски), Ђурић, Лековић, Лазић, Ћурић, Стојановић (од 83. Гајинов), Кнежевић, Ј. Митуљикић (од 53. Пантић), Радуловић (од 85. Ракић), Н. Митуљикић (од 62. Бачанин).

ИМТ: Марковић, Шћепановић (од 77. Добрић), Суботић, Данчетовић, Капур (од 77. Крајновић), Јанићијевић (од 57. Цакић), Ненадовић, Весић (од 77. Руљић), Ружић, Новчић, Милошевић (од 65. Гукић).

У првих десет минута су наши бисери имали две изгледне прилике, али је прво Радуловић шутирао преко гола, а потом и Никола Митуљикић није захватио лопту како је желео, па нисмо стигли до раног вођства. Мирнији период игре је у 25. минуту прекинуо Лазић када је снажно шутирао са више од двадесет метара и погодио пречку Марковићевог гола. У последњим тренуцима првог полувремена су и Кнежевић и Лековић претили после прекида, али лопта није хтела у гол ИМТ-а.

У другом полувремену, наши бисери су били још доминантнији. Већ у 46. минуту је Јован Митуљикић погодио пречку, а онда и два минута касније пребацио гол после ударца из изгледне позиције са ивице казненог простора. Пречка је била савезник ИМТ-а и када је Никола Митуљикић, други близанац, шутирао из слободног ударца у 54. минуту. Ипак, играо се 56. минут када је Стојановић фаулом заустављен у казненом простору гостију, а одговорност је преузео Никола Кнежевић и погодио, за једанаести гол у сезони.

Два пута су наши бисери излазили пред Марковића који је био на висини задатка. Прво је Радуловић то учинио у 65. минуту, а онда и Стојановић пет минута касније, међутим, голман ИМТ-а је у оба случаја излетео и правовремено реаговао. Пречка се затресла четврти пут на мечу у 81. минуту када је Кнежевић шутирао главом, а до краја сусрета су и резервисти Гајинов и Ракић покушали, али им је недостајало више среће.

The post Кнежевић пресудио ИМТ-у appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment