Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Италијански агент о Андрији Радуловићу

Андрија Радуловић је крајем прошле сезоне добио шансу у тиму Црвене звезде. Информације из Италије говоре о томе да велики број клубова прати 18-годишњег офанзивног везисту и да га већ заступају менаџери из Италије. О Радуловићу је говорио агент Андреа Лућијани:

– „Наша агенција је дошла до Радуловића преко Душана Басте. Са њим имамо феноменалан однос и одлучили смо да скаутирамо тржиште у Србији. Договорили смо са Радуловићевим агентом да га ми заступамо у Европи. Рођен је 2002, служи се левом ногом и најбоље се сналази као офанзивни везиста. Мене по стилу игре подсећа на Политана, Берардија и пре свих на Ђердана Шаћирија. Много личи на репрезентативца Швајцарске. Таленат је већ показао у Лиги шампиона за младе тимове, давао је голове против Тотенхема. Црвена звезда има поверења у њега иако су се помињала нека интересовања из Европе, попут Милана. Летос су се за њега распитивали Валенсија и Шалке, али је пандемија вируса COVID-19 успорила тржиште и сада није реално потрошити велики новац на младог играча. За њега је најбитније да чврсто остане са обе ноге на земљи јер је и даље на граници између омладинаца и првог тима“, рекао је Лућијани за медије у Италији.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC нов 12, 2020 at 11:51

ANDRIJA ZNAM DA CITAS SAJTOVE CRVENE ZVEZDE,IMAM DUPLO VISE GODINA OD TEBE,NEMOJ DA IDES U INOSTRASTVO PO SVAKU CENU,SACEKAJ MALO BAREM DO 22,23 GODINE,AKO ODES ODMAH VAN POSLACE TE NEGDE NA POZAJMICU I NECE TE POSLE BITI NIGDE,POGLEDAJ KOLIKO IMA TOLIKO SLUCAJEVA,UVEK SAM TE PODRZAVAO JOS KAD SI BIO U OMLADINCIMA,SAMO MIRNO ,STRPLJIVO,TI SI VELIKI POTENCIJAL,CELA ZVEZDA JE UZ TEBE

Reply

Leave a Comment