Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи прескаче и Гент

Пред битну утакмицу у Лиги Европе у Генту, тренер Црвене звезде Дејан Станковић суочава се са озбиљним проблемима у тиму. Најбољи играч ове јесени Александар Катаи дошао је повређен са окупљања репрезентације и неће бити у стању да игра против Белгијанаца.

Његову алтернативу на крилу Жељка Гаврића, такође, мучи повреда, па ће у случају одсуства ове двојице и сасвим сигурних изостанака ровитог Милана Родића и суспеднованог Секу Саногоа, доћи до значајних померања у тиму и промене формација за дуел са Гентом (четвртак, 18.55, Арена Спорт 1).

Очекује се да ће Станковић прибећи поставци 3-4-2-1, са тројицом штопера Панковом, Милуновићем и Дегенеком. По боковима ће дејствовати, десно Милан Гајић, а лево тек опорављени Марко Гобељић. У везном реду места ће заузети Гелор Канга и Вељко Николић, док ће по крилима играти Мирко Иванић и Мохамед Ел Фарду Бен и у шпицу Дијего Фалћинели. У случају да се ова постава избори за позитиван резултат, то би црвено-беле приближило пласману у европско пролеће.

Ипак, биће то вероватно најтеже европско искушење ове јесени за српског шампиона, јер значај утакмице је огроман и за белгијску екипу, с тим што овај дуел дочекују јачи за искусног голмана Синана Болата, али слабији за зараженог Украјинца, центарфора Романа Јаремчука.

Повезане вести

1 comment

звездан нов 23, 2020 at 19:04

За све је управа крива што се нисмо појачали јер се дало очекивати у згуснутом распореду утакмица за најбоље играче да се повриједе и саада се коцкају спролазком даље па у преостале три утакмице ако једну побиједе славићемо као да смо Реала добили.Управа се кријеиза играча и мјесто да се појача у јануару с Марином ,Радоњићем ,Крстичићем ,Пешићем довешће нам опет неке половњаке

Reply

Leave a Comment