Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Млади Ђурић на мети три италијанска клуба

Омладинска школа ФК Црвена звезда увек је била богата талентованим фудбалерима који су касније чинили и окосницу првог тима пре него што су направили и завидне иностране каријере. Наш омладински погон претходних сезона остварује и запажене резултате на међународној сцени, па самим тим за младе црвено-беле фудбалере интересовање показују и инострани клубови међу којима су и клубови из тзв. „лига петице“.

Како пише „CalcioMerkato“ чак три члана италијанске Серије „А“ заинтересовани су за услуге младог седамнаестогодишњег Андрејa Ђурића. Италијани јављају да су за капитена Звездиног омладинског састава заинтересовани Сасуоло, Аталанта и Удинезе.

Звезда, ипак, не би баш сада да га се одрекне. На Маракани много очекују од момka који је годинама лидер омладинске селекције, a уз то је и капитен.

Андреја Ђурић је рођен 20. септембра 2003. године. Висок је 1,90 метара и игра на позицији централног одбрамбеног играча. На основу процена италијанских стручњака спада у ред најталентованијих фудбалера на екс-Ју просторима.

Остаје нам да видимо да ли ће тренер Дејан Станковић, који је и до сада пружио прилику великом броју Звездиних талената, током пролећног дела сезоне пружити прилику и младом Ђурићу да упише прве сениорске минуте у црвено-белом дресу.

Повезане вести

Leave a Comment