Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Бакајоко стигао у Београд

Два крилна играча биће прва појачања Црвене звезде за 2021. годину. Договорен је повратак Славољуба Срнића, који се у октобру растао са шпанским Лас Палмасом, а на корак до доласка је и Аксел Бакајоко.

Брзоноги нападач је, како сазнаје „MaxBet sport“, стигао у Београд. Следе лекарски прегледи и завршни преговори пре званичног потписа за шампиона Србије. Ако буде све према плану играч из Обале Слоноваче, који има и француски пасош, треба да стави параф на уговор до јуна 2023. године.

Прошао је школу Интера, играо за млађе категорије и наступао је на позајмици у Сошоу. Уследио је одлазак у Сент Гален, а вратио се у Милано у августу. Ипак, у јакој конкуренцији код тренера Контеа уписао је тек један меч. Клубови су се договорили да Италијани имају 20 одсто од даље продаје. Напада; ће имати у Звезди месечну плату од око 15.000 евра.

Од Бакајока се очекује да убрза игру црвено-белих, његов потенцијал је познат тренеру Станковићу, а у јануару пуни 23 године. У каријери је уписао укупно 149 мечева, постигао је 22 гола и имао 12 асистенција за 7.377 минута на терену.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezdino-pojacanje-stiglo-u-beograd-sledi-potpis-ugovora-253437/?fbclid=IwAR2-CPjS4-BIxdntYcfhZBNcYzsLm48moVspvGw6zHwsLxvcWBNlgtQAo30

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE дец 20, 2020 at 17:23

JEL OVAJ NOVI VAN LA PREVARA..NADAM SE DA NIJE..ALI NE MOZE DA BUDE GORI OD NIKOLIĆA,SPIRIDONOVICA,VUKANOVICA,BENA

Reply
Gogi дец 21, 2020 at 14:49

Ako zabode gol protiv groblja mozemo da mu pevamo Bakajoko utre*ao ga grobljancima duboko 🙂

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 21, 2020 at 17:28

daj bože..ja verujem ono sto sam video da je daleko najbolji napadač od svih sto imamo..ako je spiridonović nas najbrzi igrač onda smo mi u velikoj zabludi..neka mi nekao navede u 20 tekmi koje je odigrao da li je driblingom i brzinom pobegao nekom..pa nije..i o cemu mi pricamo..ili vukanovicć ili ben..zato kazem i nadam se da ova bakica napravi sa kataiem neku prevagu i napokon pogodimo sa strancem kao glodari sa saksijom i zaradimo ujedno neku ozbiljniju lovu

Reply

Leave a Comment