Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Бакајоко Звездин до јуна 2023. Следе потписи Срнића и Одаде

Уговор је потписан, а промоција следи у јануару. Нови члан Црвене звезде је Аксел Бакајоко из Интера, који је за викенд одрадио лекарске прегледе и успешно финиширао договор.

У недељу увече крилни нападач из Француске, који има и пасош Обале Слоноваче, отишао је из Београда у Милано, а у главни град Србије треба да се врати 8. јануара, када следе тестови пред старт припрема.

Брзоноги фудбалер се обавезао на верност црвено-белима до јуна 2023. године. Он ће 6. јануара напунити 23 године. Клубови су се договорили да Интеру припадне 20 одсто од продаје из Љутице Богдана.

Поред Бакајока полако се завршава и уговор са Славољубом Срницем на годину дана и само ситни детаљи деле играча од трецег мандата у црвено-белим бојама. Договорено је да најбољем тиму буде прикључен из филијале Графичара и млади Кенијац Ричард Одада.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-zavrsila-prvo-zimsko-pojacanje-253747/?fbclid=IwAR0CJnXGYcBHoBqHgzH1Pq_Xg6ddg3sxvnZeZQvuW0y9w9Uh1ZvpfzrFlx8

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE дец 21, 2020 at 22:22

BAKICA DA PRUZI POLA SA OVIH KLIPOVA STO SAM GLEDAO BIĆE NAJBOLJE POJACANJE ZA ZADNJIH 10G ..AL NEMA DILEME DA JE BOLJI OD NIKOLIĆA,BENA,VUKANOVICA,SPIRIDONOVICA.ITD..MISLIM DA ĆE PORED KATAIA BITI UDARNA IGLA NAPADA..

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 21, 2020 at 22:14

DA LI JE MOGUĆE DA SE SRNIĆ VRAĆA..AUU AL MI TONEMO..PA JEL SAM REKAO DA NEĆE U DRUGU ŠPANSKU LIGU DA IGRA NI 3 MESECA ON IZDRŽAO DVA..AJTE LJUDI TIPIČAM NETALENTOVAN SELJACKI IGRAČ..ON JE SAMO ZA ČUKU I KRAJ PRIČE

Reply

Leave a Comment