Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мркела: „Покушај дестабилизације клуба“

Гелор Канга и у другом мандату у Црвеној звезди је у центру пажње. Овог пута много више због дешавања ван терена и сукоба са Дејаном Станковићем, него због бравура на терену. Данас се у српски ммедијим појавила информација да је Канга на излазним вратима и да ће бити стављен на трансфер листу уз наду да ће се за услуге Габонца поново заинтересовати клубови из Турске и Блиског Истока.

Тим поводом се огласио и спортски директор клуба Митар Мркела који је објаснио ситуацију:

– „Поводом нових натписа да Гелор Канга напушта Црвену звезду желим још једном да поновим да он неће напустити наш клуб. Клуб се већ једном званично огласио по том питању и јасно рекао да ће Канга бити кажњен у складу са клупским правилником, али да његов останак у Звезди није споран. Канга нам је потребан као играч за све велике изазове који су пред нама. Разговарали смо са њим и бориће се за своје место у тиму и то сви Звездаши треба да знају. Све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације нашег клуба“, рекао је Мркела.

Повезане вести

3 comments

dusan дец 25, 2020 at 21:33

ko nas bre destabilizuje? zander, la para, kanjas? ah, da, to je milojevic izabrao. sto se tice kange ako ce da igra ovako i da se ponasa na nacin na koji se ponasa moze da ide odmah.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 25, 2020 at 22:40

a najbrzi igrač spiridonović koji nije pretrcao ni onog starca iz metalca

Reply
Gogi дец 26, 2020 at 18:21

Mediji druze…Mrkela nije najsjajniji i sve to i Kanga se ponasao kao indijanac u zadnje vreme ali ovde se slazem sa Mrkelom a ima vise o ovome sto on prica i na RSB forumu u sekciji fudbal na temi Odnosi Crvena Zvezda-mediji,neverovatno je kako se neki mediji bahato ponasaju i sta sve pisu za nas klub dok za komsije pisu samo hvalospeve…I kao za svakog naseg igraca se zna ko ide iz kluba,kolika im je svima plata,dal’ se neko svadja sa trenerom itd. a za one preko brda nikada nista slicno se ne objavljuje…

Reply

Leave a Comment