Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Листа клубова заинтересованих за Мирка Иванића све дужа

Од доласка Дејана Станковића на тренерску клупу нашег клуба Мирко Иванић игра као препорођен. Његове одличне партије нису промакле ни бројним клубовима широм Европе па не чуди да се свакодневно списак оних који се распитују за Звездиног везног играча повећава.

Још током јесени за „здравље“ Мирка Иванића распитивао се немачки Мајнц, а током зимских припрема био је под лупом московског Динама. Руководство екипе из Москве чак је планирало и да капарише Звездину „четворку“. До тога ипак није дошло, али се најављује да би преговори могли да се интензивирају након 20. маја.

Поред Мајнца и Динама из Москве, како се сазнаје за двадесетседмогодишњег фудбалера интересовање показују и кијевски Динамо, као и руски Рубин из Казања.

Мирко Иванић је у редове Црвене звезде стигао 8. фебруара 2019. године из белоруског БАТЕ Борисова за 1,2 милиона евра, а актуелни уговор са нашим клубом истиче му лета 2022. године. До сада је у црвено-белом дресу одиграо 75 мечева и био стрелац 18 погодака.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC феб 9, 2021 at 11:36

TI TERZICU STVARNO NEKAD PRICAS TAKVE GLUPOSTI DA COVEK POMISLI DA HOCES DA UNISTIS ZVEZDU,TI NUDIS IVANICA ZA 3 MILIONA,PA DECKO BAREM DUPLA VISE VREDI,NIJE STAR 27 GOD,KO HOCE NEKA UZME,TRI MILIONA,TO SU SMESNE PARE KAKO IVANIC IGRA,TERZICU TESKI SI TI LOPOV

Reply

Leave a Comment