Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велики проблеми пред старт Купа Кораћа

Завршни турнир овоезонског Купа Радивоја Кораћа почиње у четвртак 11. фебруара. Првог дана турнира кошаркаши Црвене звезде у четвртфиналном дуелу одмериће снаге са крагујевачким СПД Радничким, а противник у евентуалном полуфиналу биће бољи из дуела у којем се састају Партизан НИС и чачански Борац.

Међутим, тренера Дејана Радоњића у овом моменту много више у односу на противнике, брине стање са играчким кадром пошто готово свакодневно неки играч искаче из ростера. Корона вирус је већ од паркета одвојио Корија Волдена и Лендрија Ннока, а пар дана касније позитиван тест на вирус COVID-19 имао је и шпански интернационалац Кино Колом. Да несрећа не иде сама говори податак да је позизиван тест имао и Ленгстон Хол тако да ће црвено-бели у куп такмичее ући са само једним плејмејкером, младим Алексом Ускоковићем.

У борбу за „Жућкову левицу“ тренер Радоњић моћи ће да рачуна на свега десет кошаркаша: Ускоковић, Раданов, Лојд, Лазић, Добрић, Давидовац, Јагодић-Куриџа, Симанић, Рит, Кузмић и Симоновић.

Свакако Дејан Радоњић ће имати тежак посао, али знамо ко год буде у могућности да понесе црвено-бели дрес, да ће дати све од себе.

Повезане вести

Leave a Comment