Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Летњи камп 2021: Чекамо те!

КК Црвена звезда мтс већ традиционално организује Летњи кошаркашки камп за све младе кошаркаше. Године уназад донеле су сјајна искуства, млади кошаркаши напредовали су технички и тактички, стицали пријатеље како из земље, тако и региона, али и широм Европе.

Нимало случајно, јер су за кошаркашки напредак, али и добру радну атмосферу били задужени тренери млађих селекција Црвене звезде који су доказани стручњаци на пољу рада са младим кошаркашима. О томе сведоче бројни успеси у млађим категоријама црвено-белих, али и бројни кошаркаши који су досегли ниво првог тима и данас представљају битан фактор у европској кошарци.

За Летњи кошаркашки камп 2021. одвојена су два термина на добро познатој локацији на Златибору. Термини за које се сви заинтересовани могу пријавити су од 01.07. до 08.07. као и од 08.07. до 15.07.

Свим полазницима Црвена звезда обезбеђује превоз, смештај, храну и оперему за тренинге. Цена целокупног аранжмана је 260 евра у динарској противвредности, а обезбеђена је могућност плаћања на рате све до поласка на Камп. Такође, сви чланови КК Црвена звезда мтс имају 5% попуста.

Контакт лице је Александар Баста.
Број телефона: 066-325-955
е-маил: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Чекамо те!

The post Летњи камп 2021: Чекамо те! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment