Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Пауза у правом моменту“

Црвена звезда је забележила убедљиву победу у 28. колу Супер лиге Србије савладавши Младост из Лучана на стадиону “Рајко Митић” резултатом 4:1. Ово је била 16. узастопна победа нашег тима у домаћем шампионату. Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић је изнео прве импресије после данашње утакмице.

Тешко је када се противник брани у „блоку“ са десет играча. У таквим ситуацијама је потребно стрпљење, добар прекид, као што је и био случај на данашњем мечу. Имали смо низ од доста утакмица у последњих 40 дана, играчи су то одлично изгурали и урадили све како смо се договорили. Утакмицу сте и сами видели, не бих коментарисао нешто превише. Победили смо 4:1, могли смо да дамо још голова, а исто тако смо могли и да примимо – рекао је Станковић.

Тренер црвено-белих закључио је да пауза долази у правом тренутку и да ће играчи имати прилику да се спреме за освајање шампионата.

Пауза долази у правом моменту. Играчи су заиста заслужили одмор, после тога ћемо да кренемо да радимо, али прво да „затворимо свеске“ и склонимо момке са терена. Заслужили су то, јер однос играча на терену, поштовање према клубу, као и према навијачима је било феноменално. Рекао сам им да одморе, да се ментално спреме, јер нас очекује финиш сезоне где можемо да освојимо два трофеја – закључио је Станковић.

The post Станковић: Пауза у правом моменту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment