Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Ниједан од играча који чине костур тима није на продају!“

Шампионска титула је освојена и сада се сви у клубу окрећу предстојећем прелазном року и формирању екипе која ће поново напасти учешће у групној фази УЕФА Лиге шампиона. Генерални директор нашег клуба Звездан Терзић говорио је за портал „Србија данас“ о будућим потезима које ће руководство нашег клуба учинити у наредном периоду:

– „Ниједан од играча који чине костур тима није на продају! И ту се не ради о цени. Нећемо ни причати са заинтересоваим клубовима. Катаи, Иванић, Борјан, Саного, Бен, Милуновић… су нам неопходни за квалификације и овде се прича на ту тему завршава“, рекао је Терзић.

Он се нада да ће Немања Милуновић, којем истиче уговор на лето, продужити верност клубу.

– „Надам се да ће Милуновић продужити уговор. Потребан је Црвеној звезди. Одличан је играч, добар момак, надам се да неће бити проблема. Ми ћемо учинити све што је са наше стране да Милуновић остане. Што се тиче Фалћинелија, видећемо када се заврши сезона 25. маја, па ћемо пресећи и донети одлуку“, рекао је Терзић.

На листи играча који могу да напусте клуб су млади играчи пре свега, који имају тржишну вредност.

– „Вељко Николић, Жељко Гаврић и Његош Петровић могу да иду у случају добре понуде, али то не значи у старту да ће отићи пре завршетка квалификација. Од њихових трансфера морамо да се издржавамо. Омладинска школа треба да производи играче од којих ће Звезда функционисати. Они у овом тренутку можда нису спремни да због младости донесу спортски резултат у Европи којем тежимо, јер ће детаљи и искуство одлучивати у квалификацијама. Ја бих волео да сви они остану у клубу још две-три године, али од чега ће Звезда да живи?“, рекао је Терзић који је наговестио и да постоје понуде за ова три фудбалера које су озбиљне.

Повезане вести

1 comment

Terzina himna мај 1, 2021 at 04:04

Milioni, kamioni, avioni, sampioni
sve sam ja, sve sam to prosao
i gnjavaze, sitne laze, trikotaze, tetovaze……..

Reply

Leave a Comment