Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Ишли смо корак по корак“

Успешно су кошаркаши Црвене звезде мтс започели полуфиналну серију плеј-офа регионалне АБА ј.т.д. лиге. У дворани „Александар Николић“ црвено-бели су савладали екипу Игокее резултатом 76:61, али се мора истаћи да су наши кошаркаши отпор жилавих гостију из Републике Српске сломили тек у последњој деоници сусрета у којој је гостујућа екипа постигла свега шест поена.

Након сусрета тренер наше екипе Дејан Радоњић је изјавио:

– „Игокеа је била одлична, у првом делу у оба правца врло добра, прецизна, скакали су боље од нас, шутирали одлично. Ми смо тај део одиграли не на начин на који би требало против екипе која зна како треба да игра. Другачије је било у другом делу, број кошева говори да је одбрана била добра. Ишли смо корак по корак и дошли до позиције да контролишемо резултат и победу“, рекао је Радоњић.

Звездин тренер очекује сличан меч и у петак.

– „Сигурно тежак. Игокеа је показала да је добра и да позиција на којој се налази није случајна“, закључио је Дејан Радоњић.

Други меч у серији заказан је за петак 7. маја у Спортској дворани у Лакташима. У случају новог тријумфа црвено-бели ће се пласирати у велико финале регионалног такмичења, а уколико екипа тренера Драгана Бајића тријумфује мајсторица је заказана за 11. мај у београдском храму кошарке.

(фото: aba-liga.com)

Повезане вести

Leave a Comment