Moja Crvena Zvezda
Архива

RK Crvena zvezda ostaje bez bodova

Da li ima svrhe baviti se rukometom?

Rukometnom klubu Crvena zvezda biće oduzeti bodovi zbog dugovanja prema nekadašnjem golmanu Vladimiru Perišiću, a takođe oštra kazna očekuje i trenera Igora Butuliju zbog isključenja na susretu u Šapcu protiv Metaloplastike.

Naš klub mora do 8. januara da izmiri dugovanja prema nekadašnjem golmanu prema dinamici koja je ranije utvrđena, a u protivnom sledi oduzimanje bodova. Odluku o tome doneo je direktor Super lige Vojislav Andrić koji je tim povodom izjavio:

“Zbog neizmirenih obaveza od 9. decembra ove godine, Crvenoj Zvezdi će se oduzeti dva boda od osvojenih u takmičarskoj 2010/2011. godini, počev od 8. januara, kada ističe poslednji rok za izmirenje obaveza u šest jednakih rata. Dug prema Perišiću iznosi 10.500 evra.“

Pored toga Igora Butuliju očekuje oštra kazna zbog isključenja u Šapcu. Tada je naš trener revoltiran odlukama sudija koji su evidentno sudili „za nekog trećeg“, što je potvrdio i trener Metaloplastike, isključen. O tom slučaju Andrić je izjavio:

“Čim Igor odgovori na disciplinsku prijavu, doneću odluku o kažnjavanju. Očekujem da slučaj bude zaključen do Nove godine, ili najviše dan, dva posle praznika“.

Ovim putem postavljamo pitanje: Da li će neko i sudijski par sa meča Metaloplastika : Crvena zvezda kazniti, ili će se sve završiti standardnim odgovorima da je sve to stvar sudijskog uverenja?

Повезане вести